Uite-asa ma-ndeamna necuratul sa sparg bugetul pe un an intreg.....
I-am adaugat si niste gloss la ochi, surprinzator de dificil la scara atat de mica. Mai am de terminat legitimatia si e gata B)
There are a couple of loose ends I'd like to tie up. Nothing important you understand.
Poate e cineva interesat: http://www.consolegames.ro/forum/f45...obukiya-artfx/
Intotdeauna m-am intrebat de ce nu se apuca vreo companie de genul EA,Activision,Treyarch,Sony,Microsoft sa faca un joc Blade.
Am impresia ca pe ps2 a fost unul,nu mai stiu sigur,dar pentru consolele noi ma refeream sa faca unul.
Au existat adaptari dupa ambele filme. Dupa primul, pe PSX si dupa al doilea, pe PS2. Din pacate, ambele au fost o dezmagire. Puteai folosi sabia numai daca ti se incarca rage meter-ul LOL.
2 figurine din Killzone 3 sunt disponibile deja pe amazon
Amazon.com: DC Unlimited Killzone Series 1: Helghast Assault Infantry Action Figure: Toys & Games
Amazon.com: DC Unlimited Killzone Series 1: Helghast Sniper Action Figure: Toys & Games
Sunt si pe eBay-ul din MB. Tare ma tenteaza. Poate imi dau si mie baietii o prima de Pasti![]()
Uitati cum incepe noul meu custom, si anume aldo raine in scena de la teatru (costumul alb, in rest il am si-n cealalta varianta, cu alta sculptura), cand se dau italieniAdica scena asta
Sper sa placa cuiva![]()
Nu le lucrez in sensul sa cos costume and stuff, ci iau bucati de pe ebay (unele sunt luate direct de la sculptori) si le "asamblez" acasa. Multe din ce am eu sunt custom, adica nu se gasesc de cumparat de-a gata. Dar am si figurine cumparate intregi, cum ar fi jokerul (care acum de exemplu e extrem de scump, cei 3 pe care-i am (unul nu l-am expus inca) costand acum peste 15 milioane
In alta ordine de idei, in curand o sa pun poze cu un nou inceput de custom, vin diesel as riddick![]()
riddick este unul din personajele mele preferate..
multa bafta in gasirea pieselor..iti tin pumnii
E prea badass riddick, tocmai am vazut pitch black din nou sa-mi reimprospatez memoria si intr-adevar, e tare
Acum am capul, corpul si "mainile" (niste maneci cu muschi cum ar fi ca sa ascunda incheieturile si articulatiile corpului, sa arate cat mai realist posibil). I'm pretty hyped up about him.
Si multumesc de thanks-uri pt aldo (or should i say, enzo gorlomi) everyone
![]()
Bookmarks