Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 62 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #581 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Nintendo are un fel ciudat de a rezista pe piata.
    Singurul motiv pentru care mi-am luat un WII U e Monster Hunter Ultimate Edition (il am si pe DS-ul meu dar e prea mic ecranul pt. jocul asta - asa mi se pare mie cel putin), viitoarele jocuri din seria Mario: Kart, Smash Bros. si inevitabilul ,,Super Mario". In rest o sa ma mai joc titlurile vechi de WII simplu, pentru ca nu am avut.
    Si WII U nu se vinde deloc bine (si in viitorul apropiat daca nu vor ajuta cumva producatorii exteriori ,,third-party" nu o sa se prea vanda).
    In rest Nintendo are un succes fenomenal cu 3DS-ul..titluri de calitate apar pe banda rulanta si toti producatorii vor o parte din profit.
    Si DS-ul va avea in continuare un succes mare pentru ca toate titlurile sale sunt exclusive..nu acelasi lucru se poate spune de PS/XBox, care desi si ele se vand bine sufera pentru ca unele titluri sunt portate pe PC (de unde grafica de 4xmai buna, 120/144hz RR etc. )

2. #582 SP
    Member Schatten's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Am cumparat zeci de chestii, atat pe 3DS cat si pe Wii U, fara nici o problema.
    Schatten, e problema de card sau de banca, nu de eShop.
    dtancu am incercat din nou cu Mastercardul de data asta, activat pentru tranzactii online (la fel era si Visa). NIMIC, mi-a dat exact aceeasi eroare cu date incorecte. Tu ai modificat pe undeva billing address pentru eShop?

3. #583 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Fix așa pățesc și eu. Cu orice card încerc, eroare.
    Am fost la bancă (ING), deși e vorba de un Mastercard special pentru cumpărături online, tranzacții străine au funcționat, numai pe 3DS nu merge.
    Acolo mi-au spus că poate nu am datele actualizate: între timp mi s-a schimbat numărul de telefon și buletinul.
    Le-am actualizat și că dacă nici așa nu merge, să mă întorc la ei că-mi fac alt card.
    Evident că nu merge. Urmează să mă întorc la bancă.

Există la 3DS un fel ne nebunie așa...random. Când am fost la București să fac StreetPass cu amicii de aici de pe forum, consola mea cu 3DS-ul lui drac_baltat n-a vrut nici în ruptul capului să se ”împerecheze”. Și cică se întâmplă astfel de cazuri, absolut aleatoriu.
    Mă tem că e ceva asemănător și cu cumpărăturile din eShop.

4. #584 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incearca cu un card Raiffeisen... Eu am renuntat complet la card ING pentru ca era aleatoriu sistemul de "reject".

5. #585 SP
    Member dtancu's Avatar
    Nu, n-am modificat nimic.
    Al meu e BRD VISA in RON si mi-a mers atat pe 3DS cat si pe Wii U.

6. #586 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wii U Musical

7. #587 SP
    Member Schatten's Avatar
    In sfarsit a inceput sa se miste treaba. La 2 zile dupa aparitia Pikmin 3 in Japonia, deja s-au vandut 22.000 de console si 92.000 de copii ale jocului.
    Imi pot imagina efectele pentru Europa si America in August...sweet
    Asa cum spuneam eu am facut precomanda si sper sa ajunga in prima saptamana din August, deci tot atunci voi face si un review. Nu am mai jucat vreun joc din serie, doar mini-joculetul din Nintendoland care mi-a placut enorm. Can't wait

8. #588 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Unde ai facut precomanda, de curiozitate, la ce pret?

9. #589 SP
    Member Schatten's Avatar
    Shopto.net la 193 RON cu tot cu transport

10. #590 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Bun pretul. Sii, a aparut asta in eShop !

11. #591 SP
    Member Schatten's Avatar
    E bun pretul, dar ma enerveaza ca nu am acces la eShop. Daca il luam prin eShop, aveam reducere 30% pentru Wonderful 101
    E un deal prezentat in MiniDirect-ul de ieri.

12. #592 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Si de ce ma rog nu ai acces la eShop ? Tu ziceai ceva de un card, si de niste bani luati fara sa primesti jocul ?

13. #593 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Atlus Bankruptcy: Nintendo Will Buy Shin Megami Tensei Developer; Persona 5 Wii U A Serious Possibility - International Digital Times

Imi place articolul asta. Adevarul e ca Sony si Nintendo sunt cam singurele candidate realiste pentru a cumpara Atlus, doar ca niciuna din ele nu isi prea permite un astfel de "moft". Nintendo trebuie sa stranga cat mai mult din cele 100 de miliarde de yeni estimate de Iwata si Sony banuiesc ca a cheltuit destul cu noua consola, deci o sa fie foarte interesant de vazut care din ele spune **** IT! raporturilor din martie si merge pe termen lung.

14. #594 SP
    Member Schatten's Avatar
    Quote Originally Posted by MihneaWii View Post
    Si de ce ma rog nu ai acces la eShop ? Tu ziceai ceva de un card, si de niste bani luati fara sa primesti jocul ?
    Da, nu imi merge niciunul dintre carduri pe eShop. Vestea buna e ca zilele trecute mi-au intrat banii inapoi, deci au fost doar blocati o perioada lunga de timp.

15. #595 SP
    A nu se uita!
    Attached Images Attached Images twitterpost_nintendodirect_07-08-2013_engb.png

16. #596 SP
    Cel mai simplu ad creat vreodată, cred. Altul mai bun n-am văzut.
    E materialul video ce e atât de simplu, de concis, încât chiar și un retardat poate să-și dea seama despre ce e vorba și cu ce se mănâncă acest Wii U cu tot cu controller-ul lui.
    Mă întreb de ce n-a putut Nintendo să scoată așa ceva până acum?
    A tot lălăit-o cu aia că vezi Doamne niște proști n-ar ști să facă diferența dintre un Wii și un Wii U. Deși nici carcasa nu seamănă, și asta se poate vedea din prima.
    Și a venit nenea ăsta cu clipul său genial și a dat clasă tuturor studiourilor de publicitate.
    Enjoy :-)

17. #597 SP
    Member Schatten's Avatar
    Intr-adevar excelenta prezentarea gamepad-ului. Ca sa nu mai zic de asymetric gameplay, pe care nenea nu l-a prezentat si e un mare plus.

18. #598 SP
    Înregistrarea Nintendo Direct de azi, 7 august, 2013.

19. #599 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din partea mea... Nintendo si-a mai batut un cui la cosciug. Nici macar un singur titlu mai serios... mai hardcore... Parca ar face consola "just for kids".

20. #600 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    E tipic Nintendo. Asa au procedat si cu Wii si le-a mers exceptional. Trebuie sa mai scoata cateva titlu first party care ies pana la finalul anului si poate si un price cut si ar trebui sa isi mai revina.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 62 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast