Salut, m-ar interesa asta "PS3 double turbo centrifugal cooling fan". Este exact ca cel din imagine? http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg . Ai mai vandut asa ceva, sunt bune de ceva ? Astept raspuns.Mersi
Multumesc pt raspunsul promt. Sunt putin speriat pentru ca vad din ce in ce mai multe cazuri de YLOD-uri. Modelul meu este cel de 60gb si se pare ca acesta este cel mai afectat momentan. Nush daca merita sa iau o sursa de ventilatie, unii spun ca merita, altii nu ca face mai mult rau. Din experienta dvs ce recomandati ? PS3-u il am pus vertical cu stand intr-un mediu deschis. Ma gandesc ca totusi fiind mai vechi sa il deschid si sa il curat, schimbandu-i cu ocazia asta si pasta termoconductoare.
salut. am si eu o intrebare legata de modare. merita sa iau un jasper modat cu cip (persoana care-l vinde zice ca asa l-a cumprat din magazin, gata modat)? care ar fi avantajele si dezavantajele? se poate moda si cu soft ?
cablul Play and charge pentru xbox 360....este tot kitul sau doar cablul?? si este nou?? mersi!
Salut,am modat la tine prin februarie un X360 model LiteON,chiar cand aparuse 1.51,dar nu asta este problema.Cat ma va costa un update cand va iesi 1.61 sau 1.7 ce vor citi jocurile wave 4 ?
Salut Donely. Ai cumva o un xbox fara dvd key? Say chiar numai placa de baza dar sa fie fara updateul din Aug09. Mersi
Bookmarks