Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 35 of 364 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #681 SP
    Junior Member andrei932000's Avatar
    Mi-am modat consola wii la donely.Nu am ce zice, profesionist.

2. #682 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei932000 View Post
    Mi-am modat consola wii la donely.Nu am ce zice, profesionist.
    Thx bro !

3. #683 SP
    Member Imperatore's Avatar
    controller dual shock 3 black ai pt ps3 si la ce pret>?.... te rog frumos

4. #684 SP
    Quote Originally Posted by conortos View Post
    controller dual shock 3 black ai pt ps3 si la ce pret>?.... te rog frumos
    Ia legatura cu @webpredator.

5. #685 SP
    Junior Member Just_M3's Avatar
    Salut Doney am o intrebare: am cumparat un xbox 360 premium si as vrea sa-l modez . cand se vor putea moda cele cu dvd-rom liteon fara necesitarea schimbarii dvd-romului ?. 300 lei e o suma cam mare pentru mine.

6. #686 SP
    Quote Originally Posted by Just_M3 View Post
    Salut Doney am o intrebare: am cumparat un xbox 360 premium si as vrea sa-l modez . cand se vor putea moda cele cu dvd-rom liteon fara necesitarea schimbarii dvd-romului ?. 300 lei e o suma cam mare pentru mine.
    Asteptam pe data de 24 sa vedem ce se intampla cu FW1.5

7. #687 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Asteptam pe data de 24 sa vedem ce se intampla cu FW1.5
    si pretul cam la cat ar ajunge ?

8. #688 SP
    Junior Member Just_M3's Avatar
    Pai logic din moment ce merge modat la fal ca celelalte si pretul e tot la fel.

9. #689 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Io stiam ca,cu FW1.5 nu o sa mai fie schimbarea dvd-romului ca fi ca celalte....

10. #690 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    modarea cu noul FW ar ajunge la 200 ron ?

11. #691 SP
    Banned dragosito's Avatar
    mi-am modat ps2 si xboxu la donely .... nu am cuvinte... Donely frate esti cel mai tare tine-o tot asa un prieten ar avea nevoie de o modare cred ca te-a sunat si chiar ajunge la 200 ron o modare de ps2 ?

12. #692 SP
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    si pretul cam la cat ar ajunge ?
    Daca va fi a asa cum spun ei si nu trebuie schimbat dvd-rom, atunci modarea va costa in jur de 150 ron.

Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Io stiam ca,cu FW1.5 nu o sa mai fie schimbarea dvd-romului ca fi ca celalte....
    Asa ar trebui sa fie dar ramane de vazut.

Quote Originally Posted by dragosito View Post
    mi-am modat ps2 si xboxu la donely .... nu am cuvinte... Donely frate esti cel mai tare tine-o tot asa un prieten ar avea nevoie de o modare cred ca te-a sunat si chiar ajunge la 200 ron o modare de ps2 ?
    Multumesc mult !!!

13. #693 SP
    Junior Member zauberin's Avatar
    Se pare ca a iesit FW 1.5. Donley, asteptam vesti si de la tine acum

14. #694 SP
    Quote Originally Posted by zauberin View Post
    Se pare ca a iesit FW 1.5. Donley, asteptam vesti si de la tine acum
    Am modat astazi un dvd-rom Samsung si un BenQ cu FW 1.5 si merg perfect amandoua. In schimb la Liteon, am intampinat dificultati in momentul in care dau Erase ca sa scriu FW hack, imi da niste erori. Programul este inca un beta si probabil din cauza asta. Am sa mai fac niste teste mai tarziu si va tin la curent.

15. #695 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Donely,ar fi super bine daca ar reusi acest new FW si la modelele cu drive-rom Liteon,fara schimbarea DVD=romului.Speram sa auzim vesti bune.Oricum,esti cel mai bun din bransa.
    Respect

16. #696 SP
    Junior Member newera's Avatar
    Tarree...sa speram k nu va mai fi nevoie de inlocuire dvd-rom cu firmware-u asta nou!!

17. #697 SP
    Incepand de astazi, disponibila Modare soft X360 cu dvd-rom LITEON cu FW ixtreme 1.5 = 150 Ron
    NU MAI NECESITA INLOCUIREA DE DVD-rom !!!!
    Thx C4e, geremia, iriez, Team Jungle !!

18. #698 SP
    Member SpitFire's Avatar
    ****, good job dude

19. #699 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Donely am si eu o intrebare cat costa o modare la un psp 3004 cu bateria aceea speciala ?

20. #700 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Bravo man.!!!!!!!!!!!!!Cea mai tare veste.Sa ne traiesti Don.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 364 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks