@dLt, trimite-l prin curier la Donely,eu sunt din Sinaia si am procedat la fel!AI TOATA INCREDEREA~!
am modat si eu saptamana asta un xbox cu lite on. merge. multumesc.
o intrebare. sa presupunem ca xboxul da rrod. mi-a ramas controlleru din el, memory cardul si cel mai important driveul. pot folosi driveul modat de la asta vechi la unul nou ?
Au trecut doi colegi in dimineata asta pe la tine si au zis ca sunt multumiti de modarea 360-ului. Rock on man!![]()
Am trimis consola luni,ieri(joi) a ajuns si merge perfect!!!!!!!!!!!! sunt din Sinaia si nu regret ca l-am ales pe cel mai bun!tnx DON!!!!
![]()
Donely multam omule ..ai facut treaba buna cu ps2 -u meu
Mi-am luat consola acum o luna si am asteptat programarea vreo 2 sapt. A fost dureros sa stau pe langa joc dar azi mi l-a modificat Don si pana acum zbarnaie...weekendul asta jar mananca ...fum o sa iasa din el
...si sa stii DOn ca am rezolvat si problema cu cablul component luat de la tine si pana acum face toti banii
deci in concluzie, contabilitatea iti multumeste![]()
Poti sa ma anunti si pe mine cand primesti MU de PS2 de 8 mb?Am nevoie cat mai urgent.
don pot sa iti trimit consola fara sa mai vb la tel .. ? deci da-mi si mie datele si sa-mi mai spui inca ceva cand trimit consola trimit doar "unitatea"? si trimit cu tot cu bani nu? Ms! am incredere in tine ca o trimiti inapoi
Bookmarks