Imi raspunzi si mie te rog, am postat aici si ti-am dat si pm ai adus wiimoteuri, sunt originale? msi
Donely, am două 360-uri (PAL). Una are ban pe live cealaltă e oki. Ambele sunt modate [una hardware (cea cu ban) cealalta software]. �ntrebarea mea este...
...poți să schimbi regiunea consolei cu ban pe live din PAL �n NTSC-J?
Dacă da, c�t mă costă și ce trebuie să fac?
Mulțumesc.
Singura cale de "unban" este extragerea keyvault, pentru a se face decriptarea, schimbarea numarului de serie, recriptare si apoi facut flash din nou. Pentru asta este nevoie de infectus chip si de o consola care nu este banata, Nand Dumper, The Key And The Cpu 1BL , etc Nu te ajuta cu nimic daca schimbi regiunea consolei din Pal in Ntsc.
Din pacate nu am accesoriile necesare pentru a face aceasta interventie, dar ma gandesc sa comand un infectus chip. Nu este o operatiune usoara si necesita multa atentie. Te tin la curent daca comand asa ceva.
Astazi am modat si eu un elite la Donely si functioneaza ireprosabil. Nu stiu ce ne-am face fara tine Donely!! Mii de multumiri!![]()
Voiam sa mai vb cu tine dar nu mai te vad on pe mess de ceva luni bune...ti-ai facut curat in lista sau ce de ??
domnul donely, am un psp 2004 care a luat o cazatura, iar acum se vede doar un sfert din imagine in partea de sus a display-ului pe orizontala, nu pare a fi fisurat, ce poate fi, display-ul sau altceva nu stiu... eventual dak poti aduce un display pt modelul acesta, un pret la el... multumesc anticipat
Yo Master Chip (Donely) te salut ! As avea si eu o mica intrebare gen n00b: un gamecube modat cu XenoGC poate sa ruleze si dvd filme sau doar jocuri PAL,NTSC etcccc ???(am citit features of XenoGC dar de dvd filme sau filme rip nu zice nimic). Exista si alte chipuri pt Gamecube in afara de XenoGC (parca am auzit ceva de Viper Extreme)???
Bookmarks