Suntem pe felie, asteptam, asteptamGood news pentru viitorul X360-ului
![]()
Din cate am citit aici http://www.xboxhacker.net/index.php?...&topic=10204.0 consola si driveul Liteon au acelasi DVD Key si Geremia si echipa au reusit sa poti scoate DVD Keyul si sa il pui la alt drive (dar nu liteon). Am inteles bine sau nu ?
Auzi donely imi poti da o schema SCPH 70004 deja modat sa vad unde sa leg firele de la matrix la consola!!![]()
De unde o iau schita ca sunt cam inceptaro cu forumu si nu prea stiu pune o poza sau cva si schita nu pt mine o iau ca pentru alt electronist![]()
Ti-a trimis Private Message. Uita-te sus in dreapta acolo unde scrie Welcome, Bogdan. Acolo ai si Private messages.
13:07] <+c4eva> dvdkey extraction successful on liteon, key update/write to any drive successful (liteon included), work continues to dump/write fw
Se pare ca a reusit si la liteon desi se spunea ca nu are"writable ROM"
Xbox-ul modat ieri la tine merge foarte bine. Apropos, si site-ul arata foarte bine. Bafta in continuare si sa o tii tot asa![]()
Donely,am vb cu prietenul meu si mi-a spus ca vrea sa iti faca o vizita pe saptamana viitoare,poti rezerva un bloc optic de PS2 pana atunci???
Bookmarks