am si eu o intrebare, detin o xbox silm (9504) cu dash 2.0.9199.0, se poate modifica cu LT+ 3.0 fara a face update la dash?
am si eu o intrebare, detin o xbox silm (9504) cu dash 2.0.9199.0, se poate modifica cu LT+ 3.0 fara a face update la dash?
el Comandante a operat cu succes doi pacienti xbox 360, unul phat si altul slim, folosind XECUTER COOLRUNNER RGH ! Impecabil, ca de obicei. Multumesc
Am un Xbox 360 Elite Phat, nemodat, careuia i-a expirat garantia in vara, si la care nu ii se mai deschide disc tray-ul, iar "inginerii" care au fost langa el s-au gandit ca este foarte indicat sa forteze cu cutitul si au reusit sa blocheze tray-ul intr-o pozitie ciudata. Oricum, reparearea nu cred ca se face, dar o schimbare de dvd-rom se poate? Daca da cat si cand sa ti-l trimit?
Multumesc!
Buna Don, azi mi s-a oprit brusc ps3-ul si a inceput sa clipeasca ledul rosu pana l-am inchis,apoi iar lam deschis, sa incarcat 2 secunde ,sa facut 1 secunda galben si iar s-a stins clipind ledul rosu.Ce mi s-ar fi putut intampla si cum rezolv?
Salut comandante doresc si eu update de LT de la 1.0 la 3.0 la un fat dar sa ma rezolvi pe loc si vreau sa stiu cand esti mai liber sa vin la tine, poate sa fie si in februarie sau martie daca in ianuarie nu se poate![]()
Hai salut ! Cablu de PS3 cu VGA out ai ?? si la ce pret? Cred ca e compatibil si pe PS2 (e aceeasi mufa de intrare). Vreau ca sa pot pune si Ps2-meu pe un monitor crt.
Bookmarks