Eu am avut de 175W. Merge si cu asta de 203W? Daca e ok il iau.
Cand pot trece?
Merci.
Downgrade + modare PS3 si xbox 360 slim modare RGH. Mai mult ca perfect. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism. Recomand cu incredere.
Disponibil Stick dongle TRUE BLUE original nu clona, cu versiune de fw v2.7 pentru modare PS3, ce nu depaseste fw 3.55. Cu acest nou dongle, merg toate jocurile ce necesita fw mai mare de 3.55 - 3.6+ pe o consola modata. Componente de calitate chipset Actel, 2 MBytes SPI flash, cristal oscilator, functie pentru update, etc
Este compatibil cu toate EBOOT PATCH True Blue PS3-PARADOX sau UNOFFICIAL TB EBOOT PATCH
Booting of games designed for PS3 system software v3.6 and above
Runs your existing games and new v3.6+ games from HDD in conjunction with standard backup managers
Does not require the power/eject trick
Custom v3.55 Dongle firmware behaves like OFW when True Blue is not inserted
Manufactured from highest grade components and Actel based
Durable and high quality metal case design
Tough and durable plastic packaging
Further features to be added as they are developed
On board 2 MBytes SPI flash
Supports Fat and Slim PS3 consoles currently running any firmware up to v3.55 and any PS3 which can be downgraded successfully from v3.6+ to v3.55 (NOTE: requires other tools, True Blue cannot downgrade a console)
Supports all regions of consoles
Supports all regions of v3.6+ games
Rock solid crystal oscillator on board for flawless timing
True Blue - play 3.6+ games on your jailbroken PS3
Pret = 250 Ron
Buna ziua.Ma numesc Razvan si am o intrebare pentru cine ma poate ajuta.Am un stick ca acesta din poza pentru ps3.Am vazut ca ar exista o compatibilitate de fw intre anumite stickuri.Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi daca pot face update la acest stick cu fw jb king sau true blue ca sa imi mearga jocurile mai noi de 3.60++ fw? Intreb , poate ma ajutati careva.
Disponibil modare cu modchip Xecuter DEMON dual boot nand, pentru consolele modate cu RGH.
Modarea faciliteaza consola sa booteze in doua moduri si anume modata sau nemodata ca sa puteti juca si pe live.
Pret = 180 ron modchip si 250 ron montaj.
VIDEO:
Disponibil modare cu modchip Xecuter DEMON dual boot nand, pentru consolele modate cu RGH.
Modarea faciliteaza consola sa booteze in doua moduri si anume modata sau nemodata ca sa puteti juca si pe live.
Pret = 180 ron modchip si 250 ron montaj.
VIDEO:
Poate ma ajuta cineva....am facut update la ps3 4.20 si consola nu mai citea nici-un disc, dar il puteam scoate si introduce in consola.....dupa aceasta problema am facut si ultimul update 4.21, iar de data aceasta led-ul albastru nu se mai aprinde si nu mai pot scoate discul din consola....
Multumesc anticipat!
Salutare ce recomandati pentru modare RGH, modelul corona, 360 SQIRT sau Xecuter CoolRunner V3 ?
ATENTIE !!!
Disponibila modare RGH2 la consolele noi Slim cu placa de baza revizie Corona 12V....9.6A cele care nu se puteau moda pana acum RGH, cu modchip 360 Squirt. Bootare intre 5-20 secunde.
Atentie se pot moda deocamdata numai cele care vin cu HDD de 250Gb sau 320Gb incorporat. Pentru cei care au precomanda facuta pentru modare RGH la cele cu 12V...9,6A sa imi dea un PM sau telefon pentru a lua legatura sa incepem modarile.
Cele cu 12V....9.6A care au numai 4Gb incorporat se vor putea moda in curand.
ATENTIE !! Cei care vor sa faca modare RGH la xbox 360 nemodat retail, nu faceti deocamdata update la noul dashboard 2.0.15574.0
PRET = 250 ron
VIDEO:
ATENTIE !!!
Disponibila modare RGH2 la consolele noi Slim cu placa de baza revizie Corona 12V....9.6A cele care nu se puteau moda pana acum RGH, cu modchip 360 Squirt. Bootare intre 5-20 secunde.
Atentie se pot moda deocamdata numai cele care vin cu HDD de 250Gb sau 320Gb incorporat. Pentru cei care au precomanda facuta pentru modare RGH la cele cu 12V...9,6A sa imi dea un PM sau telefon pentru a lua legatura sa incepem modarile.ATENTIE !! Cei care vor sa faca modare RGH la xbox 360 nemodat retail, nu faceti deocamdata update la noul dashboard 2.0.15574.0
PRET = 250 ron
Cele cu 12V....9.6A care au numai 4Gb incorporat se vor putea moda in curand.
VIDEO:
Modat astazi RGH, xbox 360 slim cu placa Corona 12V..9.6A, hdd de 250Gb, cu chip 360 SQUIRT. Merge impecabil. Thx !
Salut Donely,am o problema la ps 3! Acum vroiam sa te intreb cat costa o modare cu TB dar ce sa vezi..mi s-a intamplat ceva la consola!Am incercat sa o deschid si am auzit sunetul de intrare fara sa vad nici o imagine si becul de la consola dupa 3 sec s-a facut galben apoi s-a inchis!Si acum face la fel de fiecare data cand incerc sa deschid consola!Mi-ai putea spune ce s-a intamplat si cum asi putea sa o repar , ca mai apoi sa ti- dau sa o modezi!
Bookmarks