Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 364 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 138 ... LastLast
Results 741 to 760 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #741 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    free dar sa ma eliberez un pic

Thanks Don... sarbatori fericite in continuare si un an nou fericit Keep in touch, then, dupa sarbatori

2. #742 SP
    Banned dragosito's Avatar
    atunci ok las ca controler am vb cu cineva si ma duc maine sa iau din mall si carcasa.... nush cred ca pspu meu e fat da nush sigur:X

3. #743 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    Lucrezi si in perioada asta ? Ti-am trimis si eu un pm si te voi suna oricum dimineata, dar am postat si aici just in case

4. #744 SP
    Junior Member thafifth2006's Avatar
    Am modat sapt trecuta 2 xbox 360 cu drive lite-on la donely, modarea a mers super repede si bine, om de incredere si foarte profesionist. Thx again Donely!!!!

5. #745 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by StefC View Post
    Lucrezi si in perioada asta ? Ti-am trimis si eu un pm si te voi suna oricum dimineata, dar am postat si aici just in case
    luni si marti mai lucrez apoi dupa data de 2 ian.

Quote Originally Posted by thafifth2006 View Post
    Am modat sapt trecuta 2 xbox 360 cu drive lite-on la donely, modarea a mers super repede si bine, om de incredere si foarte profesionist. Thx again Donely!!!!
    Multumesc si eu mult !

6. #746 SP
    Junior Member AlterEgo's Avatar
    Salut Donely vad ca eshti o zeitate printre atatzia gameri.Am shi eu o intrebare omule cat poate supravietzuii o consola Xbox 360 chiar shi dupa resuscitare facuta de tine?

7. #747 SP
    Quote Originally Posted by AlterEgo View Post
    Salut Donely vad ca eshti o zeitate printre atatzia gameri.Am shi eu o intrebare omule cat poate supravietzuii o consola Xbox 360 chiar shi dupa resuscitare facuta de tine?
    Daca nu a umblat nimeni la ea dupa de a dat RROD, dupa reparatie poate dura de la o luna pana la un an pana ce va da din nou. Nu are nici o regula in asta.

8. #748 SP
    Member Nightfly's Avatar
    Tocmai am modat un x360 cu dvd lite-on la donely cu noul fw ixtreme 1.5. Totul a mers perfect si in 5 minute am avut consola modata. Multumiri multe.

9. #749 SP
    Quote Originally Posted by Nightfly View Post
    Tocmai am modat un x360 cu dvd lite-on la donely cu noul fw ixtreme 1.5. Totul a mers perfect si in 5 minute am avut consola modata. Multumiri multe.
    MUltumesc si eu !!!!

10. #750 SP
    Junior Member YakuZaStefaN's Avatar
    Super om. Mi-a modat azi un Xbox 360 cu Lite-on pe el in 5 min. Ms inca o data Donely.

11. #751 SP
    Junior Member walkman88's Avatar
    as vrea sa il vad si eu in actiune pe Donely ..pacat ca nu se pot moda unele psp-uri.

12. #752 SP
    Quote Originally Posted by YakuZaStefaN View Post
    Super om. Mi-a modat azi un Xbox 360 cu Lite-on pe el in 5 min. Ms inca o data Donely.
    Multumesc !

Quote Originally Posted by walkman88 View Post
    as vrea sa il vad si eu in actiune pe Donely ..pacat ca nu se pot moda unele psp-uri.
    Sper ca pe la sfarsitul lui Ianuarie sa le modam si pe astea noi.

13. #753 SP
    Junior Member YakuZaStefaN's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Multumesc !

Sper ca pe la sfarsitul lui Ianuarie sa le modam si pe astea noi.
    ar fi excelent ca la sf lu ianuarie sa poti sa le modezi si pe astea noi

14. #754 SP
    Junior Member AlterEgo's Avatar
    Scuze Donely ca te deranjez iar dar vad ca multzi spun mi-a murit consola shi am aruncat-o la gunoi...adica?...da semn de RROD shi ei o arunca sau sunt alte defecte mult mai avansate decat veritabilul RROD? vreau sa imi iau shi eu un elite shi dasta te intreb...dupa cat timp da semne de oboseala..de remediat shtiu ca doar rin tine se poate face dar dupa ce ai reparat-o tu mai merge shi a 2-a oara sau e buna de aruncat la gunoi?imi cer scuze daca te-am pus la citit

scuze vroiam sa spun de cate ori se poate reface consola adica o faci odata tzine a doua oara mai tzine?sau ar fi trebuit sa imi indrept privireacatre alta noua?

15. #755 SP
    Junior Member Just_M3's Avatar
    Salut Doney scuze dak deranjez cu intrebarile mele dar sunt paralel.
    1.Modarea xboxului necesita cip sau doar schimbare de soft?
    2.Dupa modare mai pot sa fac update la dashboard?
    3.Bonus - instalare NXE Full Dashboard + Avatars ?
    4.Care sunt dezavantajele modarii caci avantajul il stiu .
    Mersii mult
    4

16. #756 SP
    @AlterEgo
    RROD poate da oricand, nu are nici o regula si de aceea este bine sa fie in garantie la un magazin serios ca sa o poti schimba. Nu merge decat o singura data reparata.

@Just_M3
    Modarea se face numai soft.
    Da poti sa ii faci si dupa modare update de dashboard.
    Modarea nu are nici un dezavantaj.

Modare Samsung ms28 cu FW ixtreme 1.5

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    JungleFlasher
    Session Started Mon Dec 29 13:01:23 2008

Found 11 I/O Ports.
    Found 1 Com Ports.
    Found 6 windows drives.
    Found 0 CD/DVD drives.

Loading Source File C:\Documents and Settings\Donely\Desktop\ixtreme_1.5\orig.bin
    Inquiry string found
    Identify string found
    DVD key found @ 0x40EC key is 4F884E95510B3AD42XXXXXXXXXXXXX
    Firmware is Samsung OSIG: TSSTcorpDVD-ROM TS-H943Ams28
    Firmware type is: Stock
    Loading target file C:\Documents and Settings\Donely\Desktop\ixtreme_1.5\ix15-sam.bin
    Target File MD5 hash is: 4bc77f39c4cc65d61b7cdc2574119912
    Genuine Sammy iXtreme 1.5 Final
    Inquiry string found
    Identify string found
    DVD key found @ 0x40E8 key is 77777777777777777777777777777777
    Firmware is Samsung OSIG: TSSTcorpDVD-ROM TS-H943Ams28
    Firmware type is: iXTREME1.5-12x-FINAL

Spoofing Target
    DVD Key copied to target
    Inquiry strings identical
    Identify strings identical

Target f/w saved as: C:\Documents and Settings\Donely\Desktop\ixtreme_1.5\Sam_CFW.bin

17. #757 SP
    Junior Member Just_M3's Avatar
    Cum facem sa imi modez si eu consola ? nu sunt din Buc.

18. #758 SP
    Quote Originally Posted by Just_M3 View Post
    Cum facem sa imi modez si eu consola ? nu sunt din Buc.
    Trimiti consola la mine cu Fan curier. 0722 766149 pentru detalii

19. #759 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Salut Don, o programare cu Arcade-le pe 17 ianuarie se poate ? Oricum daca se poate ramane sa stabilim pe mess sau la tel , nu de alta dar daca tot am drum in Buc pe 17 e pacat sa nu las maestrul sa se ocupe de consola

20. #760 SP
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Salut Don, o programare cu Arcade-le pe 17 ianuarie se poate ? Oricum daca se poate ramane sa stabilim pe mess sau la tel , nu de alta dar daca tot am drum in Buc pe 17 e pacat sa nu las maestrul sa se ocupe de consola
    Te astept cu mare placere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 364 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 138 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks