atunci oklas ca controler am vb cu cineva si ma duc maine sa iau din mall
si carcasa.... nush cred ca pspu meu e fat da nush sigur:X
Lucrezi si in perioada asta ? Ti-am trimis si eu un pm si te voi suna oricum dimineata, dar am postat si aici just in case![]()
Am modat sapt trecuta 2 xbox 360 cu drive lite-on la donely, modarea a mers super repede si bine, om de incredere si foarte profesionist. Thx again Donely!!!!
Salut Donely vad ca eshti o zeitate printre atatzia gameri.Am shi eu o intrebare omule cat poate supravietzuii o consola Xbox 360 chiar shi dupa resuscitare facuta de tine?
Tocmai am modat un x360 cu dvd lite-on la donely cu noul fw ixtreme 1.5. Totul a mers perfect si in 5 minute am avut consola modata. Multumiri multe.
Super om. Mi-a modat azi un Xbox 360 cu Lite-on pe el in 5 min. Ms inca o data Donely.
Scuze Donely ca te deranjez iar dar vad ca multzi spun mi-a murit consola shi am aruncat-o la gunoi...adica?...da semn de RROD shi ei o arunca sau sunt alte defecte mult mai avansate decat veritabilul RROD? vreau sa imi iau shi eu un elite shi dasta te intreb...dupa cat timp da semne de oboseala..de remediat shtiu ca doar rin tine se poate face dar dupa ce ai reparat-o tu mai merge shi a 2-a oara sau e buna de aruncat la gunoi?imi cer scuze daca te-am pus la citit
scuze vroiam sa spun de cate ori se poate reface consola adica o faci odata tzine a doua oara mai tzine?sau ar fi trebuit sa imi indrept privireacatre alta noua?
Salut Doney scuze dak deranjez cu intrebarile mele dar sunt paralel.
1.Modarea xboxului necesita cip sau doar schimbare de soft?
2.Dupa modare mai pot sa fac update la dashboard?
3.Bonus - instalare NXE Full Dashboard + Avatars ?
4.Care sunt dezavantajele modarii caci avantajul il stiu.
Mersii mult
4
@AlterEgo
RROD poate da oricand, nu are nici o regula si de aceea este bine sa fie in garantie la un magazin serios ca sa o poti schimba. Nu merge decat o singura data reparata.
@Just_M3
Modarea se face numai soft.
Da poti sa ii faci si dupa modare update de dashboard.
Modarea nu are nici un dezavantaj.
Modare Samsung ms28 cu FW ixtreme 1.5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JungleFlasher
Session Started Mon Dec 29 13:01:23 2008
Found 11 I/O Ports.
Found 1 Com Ports.
Found 6 windows drives.
Found 0 CD/DVD drives.
Loading Source File C:\Documents and Settings\Donely\Desktop\ixtreme_1.5\orig.bin
Inquiry string found
Identify string found
DVD key found @ 0x40EC key is 4F884E95510B3AD42XXXXXXXXXXXXX
Firmware is Samsung OSIG: TSSTcorpDVD-ROM TS-H943Ams28
Firmware type is: Stock
Loading target file C:\Documents and Settings\Donely\Desktop\ixtreme_1.5\ix15-sam.bin
Target File MD5 hash is: 4bc77f39c4cc65d61b7cdc2574119912
Genuine Sammy iXtreme 1.5 Final
Inquiry string found
Identify string found
DVD key found @ 0x40E8 key is 77777777777777777777777777777777
Firmware is Samsung OSIG: TSSTcorpDVD-ROM TS-H943Ams28
Firmware type is: iXTREME1.5-12x-FINAL
Spoofing Target
DVD Key copied to target
Inquiry strings identical
Identify strings identical
Target f/w saved as: C:\Documents and Settings\Donely\Desktop\ixtreme_1.5\Sam_CFW.bin
Salut Don, o programare cu Arcade-le pe 17 ianuarie se poate ? Oricum daca se poate ramane sa stabilim pe mess sau la tel , nu de alta dar daca tot am drum in Buc pe 17 e pacat sa nu las maestrul sa se ocupe de consola![]()
Bookmarks