O intrebare scurta:
MI-am modat Xbox-ul cu IPrep cu Ixtreme 1.4, acum, pot updata folosind Jungleflasher la 1.51?
Si...procedura e la fel?
Donely,ce m-ai sfatui sa aleg dintre un PS 2 slim si un Phat? Il vreau pt,GOW si MGS,ma refer la modare,montare HDD...
Se modeaza PS2 FAT cu chip, dar cu riscu de a arde lentila, iar lentila nu mai gasesti.
Deci daca e PS2 FAT, doar cu hard-disk sau ESR pt DVD-uri.
De ce mi sa sters postu de mai sus cu referire la "De ce nu vrea Sony sa modeze PS3"?
Mersi,nu il i-au acum dar pana in iulie il vreau neaparat,la SCPH 79004 si 90004 se poate monta HDD?
Donely, am o problema cu un PS2 50004. ma jucam zilele trecute si la un moment dat s-a blocat jocul. am dat un restart si de atunci consola nu mai vrea sa citeasca nici un fel de disc, indiferent ca e vorba de jocuri sau dvd-uri. PS2-ul meu nu a fost modat (nu stiu cata relevanta are asta, insa...). Oare s-a dus blocul optic?
Mersi mult Donely pentru ca mi-ai reparat consola mea "batrana". Excelent lucrat! Mersi si de sfaturi. Tine-o tot asa!![]()
Sall Donely.Poate sunt prea insistent dar consola 3004 se mai aude ceva? mai avem sperante?
salut ,
sint nou pe aici ,si imi cer scuze daca deranjez dar am citeva intrebari pentru Chip Master daca se poate.
Am un ps 3 cu blocul optic bulit (asta am dedus citind aici),fiind in garantie (3 luni) l-am dus la reparat,acum astept sa vina si sint curios daca ar mai trebui sa-i fac ceva .Nu prea am incredere in meseriasii lor asa ca apelez la Master Donely si il rog sa-mi spuna daca ar mai fi nevoie de ceva reparatii la consola.
Multumesc de raspuns .
In afara de asta pentru un hdd mai mare pot apela la tine.
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
Sa inteleg ca o sa am de asteptat ceva timp pina vine inapoi.Daca e asa cred ca trebuie sa achizitionez ceva cu care sa omor timpul, stiti cum e :atunci cind o ai acasa nu ai timp... dar cind nu e ai tot timpul din lume si nu ai cu ce sa-l ocupi; ma gindeam sa iau un XBOX 360
Bookmarks