Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Recomandare Smartphone

1. #1 SP
    Senior Member Florin85's Avatar

Recomandare Smartphone

As dori niste recomandari pentru un smartphone, ma gandesc serios sa achizitionez unu, dealtfel primu smartphone, eu m-am gandit la acest model Telefon mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini, Ceramic White SAMI8190WHT buget 1000lei.

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu zic sa astepti un pic pana diseara... lanseaza Apple noile smartphone-uri, si automat modelele mai vechi vor scadea ca pret. Astfel cred ca s-ar putea incadra chiar si un iPhone 4S in bugetul acela. Sau poate cine stie, noul iPhone 5C?

Daca tii neaparat Android, ai putea sa iei in calcul si un Galaxy S2 Plus (desi depaseste un pic bugetul) sau un LG L9. Daca esti fan Sony, in buget se incadreaza un Sony Xperia M.

3. #3 SP
    Nu vreau ceva imens , ca dimensiune ma refer , S3 mini imi face cu ochiu , si de asteptat oricum o sa mai astept nu e graba cu achizitionarea , pot sa astept si pana in noiembrie de Black Friday.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, daca mai astepti iti recomand sa iei in calcul si Nexus 4 precum si Galaxy S4 Mini. Raman la parerea insa ca pentru un "incepator" in ale smartphone-urilor, un iPhone ramane rege.

5. #5 SP
    Multumesc de raspuns , sigur voi lua in calcul si Nexus 4 si S4 Mini.

6. #6 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Am eu Samsung S3 Mini si sunt foarte multumit de el.

7. #7 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Si eu vreau ceva asemanator (sa nu fie foarte mare), in afara de S3 mini mai ma gandeam la Samsung Galaxy Ace 3.

8. #8 SP
    Bun revin ... un coleg de-al meu are de vanzare un Iphone 4 neverlocked , 16 gb etc... vrea 5oo lei pe el. Mentionez ca telefonu arata estetic 9/10.
    Touchu merge foarte foarte bine . Problema e urmatoarea , are displayu crapat. Voi ce ziceti , care va mai pricepeti pe smartphone.
    In principiu am zis ca il iau. Sticla se poate schimba - ma costa din ce am auzit vreo 250-3oolei reparatia , asta o pot face in timp , nu ma deranjeaza atat timp cat touchu merge perfect. Telefonu l-am prbat 2 zile si raspunde foarte bine. Il cunosc destul de bine pe baiat , nu e genu sa dea un telefon naspa vreunui coleg ..Astept niste feedbackuri.

9. #9 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu zic cel mai bine sa nu iei produse defecte. Adica e ca la o masina, nu o iei pe cea cu probleme la motor doar pentru ca e mai ieftina si o faci in timp. Atat timp cat nu il repari tu personal si nu te costa niimc, nu cred ca merita sa iei ceva defect. Eu zic sa nu il iei. La 1000RON cat ziceai ca ai bugetul poti gasi telefoane bune fara probleme, sau chiar unele noi daca nu vrei vreaun flagship din anii trecuti.

10. #10 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    eu zic ca mai bine cumperi nou din magazin decat sa-l cumperi la mana a doua!

11. #11 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Gasesti pe mercador Nokia Lumia 920 cu 850 -1100 lejer. Care e superior din toate punctele de vedere fata de toate mentionate mai sus. !

12. #12 SP
    http://www.amazon.co.uk/S7189-MTK658...sung++galaxy+s ce ziceti de asta !!!? am citit cam toate recenziile facute de cei care l-au cumparat si nici o plangere . Atat doar ca e facut in China.

13. #13 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

14. #14 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am zis sa nu mai deschid un thread, daca exista deja unul.
    Vreau un telefon cu Android. Motivul pentru care vreau unul e ca n-am trecut prin tabara adversa de vreo trei ani. Nu vreau sa renunt la iPhone, ci sa le utilizez in paralel.
    Pana acum, cea mai buna optiune mi se pare Nexus 5. Am citit review-uri, am vazut la prieteni si mi se pare ca raportul calitate-pret e peste orice altceva. Ca sa nu mai spun ca vreau stock Android. Nu am avut niciodata vreo aplecare spre TouchWiz, iar telefoanele celor de la Samsung nu imi plac deloc nici ca pret, nici ca design si am mari retineri in ceea ce priveste software-ul.

Ce alte telefoane merita incercate? Mentionez ca bugetul meu e undeva pe la 2000 RON.

15. #15 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    LG G2 cred ca iar e o optiune buna, avand in vedere ca iti place Nexus 5. E putin mai bun cam la orice capitol. Daca vrei sa il faci sa arate cat mai stock ii pui un launcher mai putin heavy.

16. #16 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    G2 merita doar pentru ca e ceva mai bine construit. In rest, e incet comparativ cu Nexus iar skin-ul mie mi se pare mai obositor decat ce e pe Samsunguri. Also, desi camera are mai multi megapixeli, pe mine tot nu m-a impresionat, tot cam aceleasi rezultate.

17. #17 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu ma intereseaza camera deloc. Cred ca tot Nexus o sa aleg.

18. #18 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nexus e singurul telefon cu Android pe care l-as folosi. +1

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.