Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 109

Thread: Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) Experience

1. #61 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Felicitari aici sunt

2. #62 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu cred ca ma apropii de finalul experientei mele cu telefonul asta. M-a tinut mai mult decat 5S si nu m-a deranjat la fel de mult ca ala, dar vine vara si in pantalonii scurti nu va incapea cum trebuie.

Am ajuns la concluzia ca telefonul e precum camera: hit or miss. Uneori e rapid, alteori parca stai si il astepti. Cand sunt afara si vreau sa intru intr-o aplicatie rapid, apas pe buton sa deblochez, inainte de swipe insa, ma deranjeaza brightness-ul care se seteaza extrem de incet. Pentru ca sunt afara bate soarele si nu vad unde vreau sa apas. Asa ca stau vreo 3 secunde si abia apoi pot sa intru unde vreau, dar deja m-a enervat si nu mai am rabdare sa stau dupa el, asadar imi da impresia ca e incet.

Stiu ca pot pune brightness-ul pe manual, dar la alte telefoane cum functioneaza? La iPhone cum functioenaza de la primul si pana la ultimul cum trebuia, iar la asta nu? Pana si pe Nexus 5 functioneaza perfect, iar ala e la jumatate de pret. Experienta out of the box e foarte slaba, si aia e cea care ma intereseaza pe mine.

Anyway, e probabil printre ultimele rant-uri. Ultimul va fi cel in care ma voi plange de cat de putin am luat pe el dupa doar o luna jumate de la achizitie. Deh, Samsung...

3. #63 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sincer sunt gelos pe tine... ca poti sa schimbi atat de usor telefoanele. Sunt curios cat de mult pierzi la "upgrade-uri". Nu de altceva, dar eu pana acum tot ce am vandut in materie de telefoane (chiar si la o saptamana dupa cumparare) am pierdut aproximativ 50%. Si e de plans, nu alta.

Referitor la brightness, ti-am recomandat sa folosesti Lux Lite dar nu ai vrut. Mi se pare o solutie atat de buna ca ar trebui integrata in Android by default. Dar nah, Google... Sau macar Samsung sa-ti dea optiunea aceea de Auto + 10 (nu maxim +4 sau +5), si eventual un polling interval customizabil. Dar nah, Samsung

Nu stiu la tine cum e camera, dar la mine indoor e mai mult miss decat hit. As spune 9 din 10 failed shots. Am incercat in toate modurile posibile si imposibile... cu n aplicatii. Initial as fi spus ca e senzorul camerei cu probleme, dar nu... pt. ca acea 1 din 10 o face perfect (sau in fine, cat poate fi definita perfectiunea pe un asemenea senzor). Mare pacat...

Sunt curios la ce treci de la Note 3... orice ar fi, sunt sigur ca ti se va parea prea mic

4. #64 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Problema mea cu luminozitatea venea de la viteza in care se facea acel auto brightness, nu felul in care se facea. Si din nou, ma refer la out of the box. Chiar am ajuns sa imi doresc doar experiente stock, iar acum in perioada asta cu Samsung am vrut sa simt ca am Samsung.

Cat despre restul, marimea nu mi s-a parut o problema niciodata, indiferent ca e mare sau mic telefonul, nu prea e criteriu. Super AMOLED-ul insa mi se pare excelent, imi va lipsi. E clar ca nu ma uit la alte Samsung-uri, mi-a ajuns pana prin toamna cand apare Note 4.

Pana acum am pierdut 10-15% din pretul de achizitie, cea ce nu e foarte rau. Ca sa imi justific cheltuiala la fiecare schimb am ajuns sa ma gandesc ca eu de fapt doar le inchiriez, si daca pentru toata perioada in care am tinut un telefon am cheltuit doar vreo 20EUR, consider ca e ok. Momentat singura problema e cu nu prea imi face nimic cu ochiul, chiar nu e nimic sa imi doresc. Dar na, vad eu.

5. #65 SP
    Eu nu stiu ce sa.i fac ..... de la un timp se conecteaza foarta greu pe Wi-fi ... dureaza cam 30sec-1min ... prima oara credeam ca e de la routerul meu ... dar am incercat mai multe si face la fel ....

6. #66 SP
    Admin MonkY's Avatar
    silvian92: presupun ca ai incercat sa stergi conexiunea si sa o refaci din nou, da? Well, daca asta nu a ajutat, atunci mergi si dezactiveaza Power Saving Mode (Din Settings - General). Also, mergi la Wi-Fi Networks si apasa butonul de Menu - Advanced si de acolo activeaza Keep Wi-Fi on during sleep. Daca nici asa nu ajuta... nu stiu. Verifica cu o aplicatie gen WiFi Analyzer si vezi sa nu fii pe un canal prea busy... incearca si 2.4Ghz si 5Ghz si vezi daca e vreo diferenta.

Daca nu ajuta nimic de mai sus... fa-ti un backup si restore de la zero la telefon. Hope it helps.

7. #67 SP
    Voi aveti probleme cu semnalul .... in unele zone in care am cu samsung s1.... asta il pierde de tot .....

8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu daca este o problema generala, dar da, am intalnit zone unde cu iPhone 5 aveam semnal si Note 3-ul era bye-bye. Ambele pe aceeasi retea, desigur. Insa trebuie sa recunosc, ca eu stau pe GSM (2G sau analog), si rar am issues.

9. #69 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Confirm problemele de semnal la S1...

10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Confirm problemele de semnal la S1...
    N-ai inteles. Se referea ca din contra, unde are semnal cu S1 (dar slab), Note 3 nu mai are deloc
    Vezi, bine ca ti-ai comandat Z2

11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Btw, confirm ca towelroot (tool-ul de root pentru Android scos de Geohot) merge perfect pe Galaxy Note 3. Culmea, nici macar reboot nu cere!

P.S. Rootarea dureaza 1 secunda si necesita un singur click!
    Attached Images Attached Images screenshot_2014-06-23-19-31-29.png screenshot_2014-06-23-19-31-37.png

12. #72 SP
    Sa ii fac root ... crezi ca nu o sa mai am probleme? Daca ii fac root ... isi mai face update-uri oficiale?

13. #73 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca ai probleme cu el, root-ul nu te va ajuta cu nimic, decat poate daca ai nevoie sa folosesti un tool ce necesita root (de exp. sa dezinstalezi aplicatii din sistem - sau sa le dai freeze). Root-ul este pentru a-ti permite acces la fisiere de sistem sau la functii care nu sunt disponibile by default in Android. El in sine nu repara nimic (ba din contra, un root facut prost poate creea mai multe probleme).

Daca se va updata, vei pierde root-ul. Dar probabil va updata Geohot si vei putea roota din nou.

14. #74 SP
    Admin MonkY's Avatar

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) Experience

"Ecosistem" Samsung... numai bun de aruncat pe geam. Am asa numitul "flagship TV" al lor din 2013: Samsung 55F8000 (o caruta de bani a fost). Am asa numitul "flagship phablet": Samsung Note 3 (inca o caruta de bani). Descarc aplicatia Samsung Smart View 2.0 (ca sa folosesc si eu ca omul functia de Smart de la Samsung) - Open - "Smart View 2.0 is only for use with the 2014 range of Samsung Smart TV's. For older Samsung Smart TVs, please download Smart View 1.0". OK, merg si descarc Samsung SmartView 1.0 - "Your device isn't compatible with this version" (cum era dealtfel si anul trecut - deci singurul upgrade pe care l-au facut e egal cu zero). Up yours Samsung!

P.S. Mai spune lumea ca am ceva cu ei. No offense... am bagat o groaza de bani in produsele lor incercand sa am un"ecosistem" ca la Apple, si ei parca fac de sus pe mine... Cred ca va fi ultima oara cand mai risc cu Samsung, care se pare ca nu poate face produse compatibile cu Samsung.

P.P.S. Am uitat sa specific: TV-ul merge cu aplicatia Samsung SmartView pe PC (care nu e Samsung) cu Win7, merge pe tableta cu Windows 8.1 (care e un Asus), merge pe iPad Air si iPhone 5 (iOS 7)... dar nu merge pe Samsung Note 3, cu ROM oficial de la Samsung. As zice ca e funny daca n-ar fi de plans...
    Attached Images Attached Images screenshot_2014-07-24-00-09-36.jpg screenshot_2014-07-24-00-09-51.jpg

15. #75 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Ai incercat XDA developers on this issue?
    De obicei la Samsung solutia a fost mereu de genul : daca "oficial" (stock) nu exista, sigur s-a gandit someone smarter than Sammy (developers)

16. #76 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am gasit o aplicatie third party care se conecteaza fara probleme la TV... insa nu stie decat sa schimbe canalele si volumul. Eu vroiam sa fac streaming de pe TV (independent de ce vezi pe TV), ceea ce face acea aplicatie SmartView. Mai ales ca mi-am facut un VPN si eram curios daca merge decent pe 3G. Dar, n-am cu cine...

17. #77 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Wtf, ma uitam la prima poza si mi se pare dubios: go to Appstore? Exista asa ceva pe android cu numele asta (stiu de magazin ''praf'' play) sau wth?

18. #78 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bwahahahhaa. La asta n-am fost atent. Chiar ca tare... Samsung development at it's best

19. #79 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Asa ceva )))

20. #80 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Eh..e un bug scapatdin productie, crede-ma ca atunci cand faci cross platform developing vezi zeci de buguri dinastea )..nu au testeri buni )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast