Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 46

Thread: Apple lanseaza in sfarsit iPhone 5

1. #21 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Totusi,foarte putine postari vad pe cele 2 thread-uri dedicate telefonului.

2. #22 SP
    Junior Member pacpac's Avatar
    probabil restu' s-au asezat deja la coada...

3. #23 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar

4. #24 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Si totusi... nu i se pare nimanui prea subtire? Mi se pare deja prea putin 7.6 mm, in schimb sunt incantat de faptul ca e foarte usor.

5. #25 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar

Re: Apple lanseaza in sfarsit iPhone 5

Pai, cred ca asta si era ideea, sa-l faca mai subtire si mai usor.
    Totusi sunt foarte curios cum sta in mana, 4 se "aseza" perfect.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

6. #26 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Hmm, mie unul mi se părea "de calitate" faptul că 4/S era mai bulky și greu. Nu �mi place să nu simt telefonul �n m�nă sau �n buzunar, dar faptul că e subțire e bine.

7. #27 SP

Pai, da, dar probabil asta le-o fi iesit lor din studiile de piata - ca lumea vrea telefoane cat mai usoare si subtiri.
    De altfel, cam toti producatorii le fac asa acum.

8. #28 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Pai, cred ca asta si era ideea, sa-l faca mai subtire si mai usor.
    Totusi sunt foarte curios cum sta in mana, 4 se "aseza" perfect.

Stiu ca toata lumea incearca sa construiasca telefoane din ce in ce mai subtiri, dar cred ca s-a ajuns la o limita (cam 8.5-9mm mi se pare ideal). Asa cum s-a ajuns si cu dimensiunea display-urilor.

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Hmm, mie unul mi se părea "de calitate" faptul că 4/S era mai bulky și greu. Nu �mi place să nu simt telefonul �n m�nă sau �n buzunar, dar faptul că e subțire e bine.
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Stiu ca toata lumea incearca sa construiasca telefoane din ce in ce mai subtiri, dar cred ca s-a ajuns la o limita (cam 8.5-9mm mi se pare ideal). Asa cum s-a ajuns si cu dimensiunea display-urilor.
    Poti sa-ti iei un case si ai rezolvat cu problema "e prea subtire" sau "e prea usor". Hell yeah, pui un case cu baterie externa daca iti place sa "il simti greu in mana". Problem solved. Si battery doubled

10. #30 SP

Da, iti iei un Case-Mate Phantom si ai rezolvat - o sa si arate ca un item din Blackhawk Down.

11. #31 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Daca al tau HTC Desire HD e "paleta de ping-pong" cu 123 x 68 x 11.8 mm si 164 gr, pai atunci al meu Samsung Galaxy Note cu 146.9 x 83 x 9.7 mm si 178 gr este deja racheta de tenis, nu? Oricum, amandoua fata de iPhone 5 cu 123.8 x 58.6 x 7.6 mm si 112 gr (si tinem cont ca e din aluminiu si sticla, nu plastic) par a fi cu cateva generatii in urma. Hmm, chiar sunt
    bravos ! chiar sint cu citeva generatii in urma ... din 2010.12 il am eu, lansat la apa in 2010.09 ... si pardon ! DHD plastic si metal ...

12. #32 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Daca al tau HTC Desire HD e "paleta de ping-pong" cu 123 x 68 x 11.8 mm si 164 gr, pai atunci al meu Samsung Galaxy Note cu 146.9 x 83 x 9.7 mm si 178 gr este deja racheta de tenis, nu? Oricum, amandoua fata de iPhone 5 cu 123.8 x 58.6 x 7.6 mm si 112 gr (si tinem cont ca e din aluminiu si sticla, nu plastic) par a fi cu cateva generatii in urma. Hmm, chiar sunt
    Exagerezi, sa spui de un telefon cu carcasa de plastic ca e cu cateva generaţii in urma doar din acest motiv... De obicei te stiam un om care vine cu argumente solide nu din plastic

13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Exagerezi, sa spui de un telefon cu carcasa de plastic ca e cu cateva generaţii in urma doar din acest motiv... De obicei te stiam un om care vine cu argumente solide nu din plastic
    Si eu stiu ca ai devenit hater dupa ce n-ai rezistat ca editor prea mult... dar totusi nu te stiam de troll. Tine-o tot asa si iti garantez ca n-o sa fie placut pentru tine. Cred ca am postat de n ori despre cat de prost este Samsung Galaxy Note si de cat m-am saturat de aberatiile tipice Samsung (freeze-uri, slowdowns, crashes, reboot-uri, fix-uri la update-uri la update-uri, etc.). La fel cum am postat si ce probleme am avut cu garantia la Samsung (si cum m-a rezolvat service LG, dupa ce am fost mintit de cei de la Samsung). La fel cum am postat si despre Galaxy Tab de care nu mai stiam cum sa scap. Dar se pare ca tu te trezesti brusc si vezi doar ultimul post. Daca doar atat poti, te sfatuiesc sa mergi pe computergames. Acolo se accepta trolii mult mai usor. Have fun!

14. #34 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    eu am S1 si n-am avut absolut nicio problema cu el ...dar nici n-am stat sa-l zgandaresc..sa incep sa-l modific peste ce mi-au dat ei(inafara de personalizare,download jocuri,widgeturi)

cred ca n-ai avut probleme cu Apple ptr ca sunt foarte rigide si putin customizabile(in sensul in care sunt cele Samsung)..si nu prea ai ce sa modifici la ele..

P.S.Totusi ce-i cu atacul la persoana..Dante a spus si el parerea lui...

15. #35 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Si eu stiu ca ai devenit hater dupa ce n-ai rezistat ca editor prea mult... dar totusi nu te stiam de troll. Tine-o tot asa si iti garantez ca n-o sa fie placut pentru tine. Cred ca am postat de n ori despre cat de prost este Samsung Galaxy Note si de cat m-am saturat de aberatiile tipice Samsung (freeze-uri, slowdowns, crashes, reboot-uri, fix-uri la update-uri la update-uri, etc.). La fel cum am postat si ce probleme am avut cu garantia la Samsung (si cum m-a rezolvat service LG, dupa ce am fost mintit de cei de la Samsung). La fel cum am postat si despre Galaxy Tab de care nu mai stiam cum sa scap. Dar se pare ca tu te trezesti brusc si vezi doar ultimul post. Daca doar atat poti, te sfatuiesc sa mergi pe computergames. Acolo se accepta trolii mult mai usor. Have fun!
    Nu am voie sa imi spun o părere personala, sunt hater dupa faza cu editor news, nu uita ca am renuntat de buna voie, dar sa nu deviem, am observat ca in general nu iti place LG( tv lcd), ai o părere proasta pt ca ai vazut multe televizoare in service, eu am cunoştinţe multe cu LG, samsung( placinta si imitaţia de iphone) si nu au, am avut probleme. Daca ti se pare ca trollez pt ca am propria opine...ma voi abţine sa mai comentez sau sa imi mai spun opinia.
    PS parca am spus fara resentimente, peace

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    eu am S1 si n-am avut absolut nicio problema cu el ...dar nici n-am stat sa-l zgandaresc..sa incep sa-l modific peste ce mi-au dat ei(inafara de personalizare,download jocuri,widgeturi)
    Daca nu as fi avut S1 cateva luni, n-as mai fi comentat. No offense, dar e atat de lent/slab incat nici sa nu-i pomenesti numele pe thread de iPhone 5 ca e blasfemie Intr-adevar, depinde si ce faci cu el. Daca-l folosesti strict pt. 2-3 chestii, e suficient chiar si ceva mai slab decat un S1.
    cred ca n-ai avut probleme cu Apple ptr ca sunt foarte rigide si putin customizabile(in sensul in care sunt cele Samsung)..si nu prea ai ce sa modifici la ele..
    Asta iarasi e un myth... in special pentru cei care n-au vazut/auzit niciodata de Cydia. Cu tweak-uri si apps din Cydia poti sa transformi complet iOS-ul. Widgets, panormic homescreens, animatii, etc... Dar sincer, alea sunt doar niste chestii eyecandy care nu ma atrag. De obicei cand folosesc smarphone-ul stau intro aplicatie, nu intrun ecran frumos unde mi se misca wallpaper-ul (consumand baterie degeaba).
    P.S.Totusi ce-i cu atacul la persoana..Dante a spus si el parerea lui...
    Eeeh, cu Dante e o chestie mai "veche". Si dupa cum vezi, nu si-a spus o parere, ci a postat contra (ca de obicei) si complet nefondat. La urma urmei, chiar el zicea cu un post-doua mai devreme ca nu prea sta sa citeasca din urma... Posteaza ceva in ideea ca poate ma enerveaza si-l banez. S-ar putea ca la un moment dat sa-i ofer satisfactia asta.

17. #37 SP

Du calme, Messieurs, du calme. Sa pastram discutia in taramul telefoanelor, shall we?

My 2 cents: am S3, sunt super multumit de alegerea facuta, nu am nici o problema cu el (knock on wood).

Acestea fiind spuse, tare mult mi-ar fi placut sa fi avut build quality-ul iPhone 5, asa nu pot sa-l tin decat in husa (am case-mate tough si a trebuit sa-mi iau si un phantom, pentru situatiile mai outdorsy). Si cel putin cu phantom-ul pe el arata ca un walkie talkie...

18. #38 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Dragi tovarasi ... nu pot pentru ca sa nu iau cuvintul ... nu de alta dar este imposibil sa stai deoparte cind citesti "eu am cunoştinţe multe cu LG, samsung( placinta si imitaţia de iphone) si nu au, am avut probleme" .. hai sa explic din experienta meaaa.... , pardon, stati asa ! mama este protagonistul principal in piesa asta (de ce sa fiu rautacios si sa nu admit) ... are smartphone ! (tam - tam) care este atit de avansat ca poate fi folosit ca telefon mobil, si nu a avut niciodata probleme cu el, jur pe rosu ! Pentru ea diferenta intre smartphone si si vechiul telefon fix cu "rontzaitoare" este ca pe asta il poate scoate in gradina cind uda rosiile. Si uite asa am venit cu argument solid ca-s om serios iar mama o sa fie extrem de fericita pentru ca i-am laudat shmartphonu'

Ce este haios ca nu-s Apple insa nu pot sa nu apreciez calitatea, culmea ca am un HTC (cum am mai spus de altfel) si nu pot sa spun "nu mi-a facut niciodata probleme" pentru ca ar fi minciuna de rang inalt ! dar pot sa spun ca am invatat sa le rezolv. Dar pentru mine HTC este deja "low enough" nu as lua Samsung nici sa ma bati cu sirma ghipata. Stiu ca o sa sariti ca arsi insa adevarul ca este un fel de "scara magarului" desi nu-mi place sa o spun dar cred ca evidentiaza cel mai bine situatia reala. Daca este ca punem strict calitatea pe prim plan avem Apple sef de trib (contestatiile nu se iau in considerare), HTC cu ceva mediu desi ca design si materiale se poate spune ca-s acolo, cot la cot cu Apple dar o dau in bara cu restul specificatiilor in special "stabilitate" iar Samsung, eh ! Samsung ce sa fie ... Samsung este profit vereeeeeee, de ce nu ? iese profit din vapoare, facem vapoare, iese din cratite, aia mesterim si tot asa. In alte cuvinte tot ce scoate profit inclusiv "tilifoane", cei drept are un avantaj este mai ieftin, ori ma rog, era ca deja si-au luat nasul la purtare.

Iar ca argumente as avea tot atitea cite a avut nenea mONKY si tot asa din experienta si nu ca am amici, pitici, etc ... insa cred ca tot romanul este satul sa le tot auda. Ar fi totusi un exemplu (vazut, pipait, simtit, alergat pentru rezolvare) care pe cit de negru este pe atit de haios:
    Cum obtii o lanterna scumpa ? Faci update la GalaxyTab

19. #39 SP

Friday night smoking is da shiznit!

Un reply pe cat de logic pe atat de coerent.

20. #40 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Da, multumesc multumesc, apreciem ... ... o apreciere si un post demne de tot respectul de altfel ca si RE-ul consistent pe care ti-l dedic acum nu de alta insa trag la maxim sa fac 600 ca sa nu mai rida colegii de mine ca am numai 0.36 PPD

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast