Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Swatch va lansa un smartwatch ce nu trebuie incarcat

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Swatch va lansa un smartwatch ce nu trebuie incarcat

    Celebrul producator elvetian de ceasuri Swatch a jonglat de mult cu ideea de a produce un ceas inteligent. Deci vestea de astazi nu surprinde pe nimeni. Noul CEO Nick Hayek tocmai a anuntat lansarea peste 3 luni a unui smartwatch care va avea marele avantaj de a nu necesita incarcare (asa cum toate ceasurile inteligente necesita incarcare zilnica sau la 48 de ore maxim). Swatch nu este celebru prin ceasuri de lux, ci mai degraba asemeni Casio sau Fossil produce ceasuri in gama de pret accesibila (cu preturi pornind de la 50 euro si ajungand la 400 euro in functie de materiale sau specificatii). Asa ca ne asteptam la un pret decent al noului venit in gama ceasurilor inteligente.

    Putem considera ca tocmai lipsa incarcarii poate face acest smartwatch foarte interesant. Dupa cum explica cei de la Swatch:
    is an "automatic" watch with an generator spun by the motion of an eccentric-weighted rotor (itself moved by the motion of the wearer's arm). The other approach would be using a watch cell battery, which would offer a much longer battery life than a rechargeable lithium-based battery. Swatch makes watches in both cell batteries and automatic quartz varieties.
    Ceasul va functiona impreuna cu telefoanele cu sistem de operare Windows Phone si cu cele Android.
    Attached Images Attached Images swatch_smart.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Destul de useless , am avut ogramada de ceasuri automate destul de scumpe care daca nu le porti o zi doua se termina bateria si trebuie sa le fixezi iarasi si bla bla bla , asta daca nu cumperi un watch winder decent care si ala nu e chiar ieftin , de la 300$ pana la 2-3k $

    Ma intreb oare cat de repede moare bateria la ceasul asta cu atatia consumatori , cat timp faci un dus si il lasi pe noptiera ?

  3. #3 SP
    Member Hitman's Avatar
    Eu am un Casio care se incarca solar si are si acumulator. Momentan nu am avut nicio problema pe partea asta.

  4. #4 SP
    Junior Member d@nn's Avatar
    Il lanseaza peste 3 luni, dar nu exista nici o poza cu el, o lista de functii, nimic. Doar bla bla.

  5. #5 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Toate automatele pe care le am eu au autonomie intre 24 si 48 ore .. suficient de mare. (avand in vedere ca de obicei port ceasul 8-10 ore)

    Un smartwatch automat este un pas inainte pentru utilizatorii de ceasuri ... ce ma intereseaza pe mine cel mai tare este aspectul ceasului, greutatea ceasului, deoarece un ceas greu (100 -150 grame) poate fi deranjant pentru purare indelungata, alt element extrem de important este materialul folosit (plastic, metal, aliaj usor .. etc) si o alta caracteristica extrem de importanta este functionalitatea.

    Automatele de la Swatch au aproape toate elementele la nivel maxim:

    1. arata bine
    2. sunt usoare
    3. au functii foarte bune
    4. sunt diverse, materiale folosite pot fi metal / plastic / combinatie / de asemenea cureaua poate fi metalica, material plastic sau piele (eco )
    5. pretul este excelent pentru ce ofera (cred ca cel mai scump ceas e undeva la 300 EU)

    Cel mai rau lucru - calitatea materialelor folosite este destul de slaba (maxim spus mediocra) si durabilitatea este afectata (simt parca dupa ~ 2-3 ani de purtat ca trebuie inlocuit datorita uzurii ...) poate asta e un lucru "bun" avand in vedere ca vorbim despre un smartwatch pe care probabil va fi necesar sa-l schimbam cel putin odata pe an (pentru a fi "la zi" cu tehnologia) insa astept sa vad minunea, pe mine unul m-au convins.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 26-02-2015, 00:16
  2. Samsung anunta un smartwatch cu 3G By tudyniuz in forum Tech News
    Replies: 3 Last Post: 30-08-2014, 11:39
  3. Replies: 20 Last Post: 19-08-2014, 23:08

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts