Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 105 of 155 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #2081 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by lamur View Post

    In realitate, in ceea ce priveste asa zisele mega imbunatatiri grafice, tu nu ai sesizat decat diferenta de rezolutie.
    Pt mine conteaza enorm , eu joc de la 1-1.5m de tv si daca am o rezolutie proasta se simte , astept ps5 cu 4k nativ pe toate jocurile

  2. #2082 SP
    Junior Member lamur's Avatar
    Nu contest ca ptr 4K is a must. Pe mine ma streseaza faptul ca imi doream si eu / si noi, cei cu FullHD, sa beneficiem de ceva love de la developeri si sa merite consola asta si pentru FullHD. Speram sa rejoc jocurile la care se simtea un framerate catre deranjant pe PS4 base (ex Homefront Revolution, The Witcher 3, The Division), la un framerate superior.

    Nu reusesc sa inteleg o chestie. Din toate review-urile de la Digital Foundry, atat Far Cry 4, Far Cry Primal, cat si Homefront Revolution (cu ultimul patch) si The Division ruleaza la locked 30fps si nu cad sub 30. De ce simt atunci ca Far Cry 4 si Primal ruleaza mult mai fluid decat Revolution si The Division? Astea doua, desi theoretic tot la 30fps sunt, se misca cumva greoi, imi dau impresia ca sacadeaza la orice miscare de controller ca si cand ar avea un fps mult mai mic. Care sa fie explicatia? Lipsa motion blur sau? A mai sesizat careva chestia asta?

  3. #2083 SP
    Banned Templier's Avatar
    deal with it

  4. #2084 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Eu am ramas impresionat de Fifa 17 cum se vede pe PRO conectat la un TV 4K si HDR. Am pornit jocul si pe PS4, conectat la acelasi TV 4K si diferenta de claritate in timp ce joci e mare. 1080p upscaled vs 4K nativ. Si sa nu incepem subiectul: Da, dar cate jocuri stiu nativ 4K. M-am referit doar la Fifa 17 care dpmdv arata superb.
    Deci pe mine m-au castigat doar prin Fifa 17.
    Nu o returnez. Am luat-o sambata.
    Same here. Fifa 17 in 4k cu HDR chiar e o experienta.

  5. #2085 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Chiar ma tot uitam prin patch notes la Fifa, atat la 1.02 si 1.03, de saptamana trecuta si nu vedeam nimic de Pro. Am zis sa mai astept, dar stiam ca au facut acea comparatie cei de la Digital Foundry si am zis ca trebuie sa fie deja updatat.
    Dat fiind ca terminasem Tomb Raider, am zis sa fac un test in Fifa. Ce pot spune, am ramas uimit. Credeam ca diferenta e doar una minora, iar asta doar daca stai f aproape de tv, sa vezi toate firele de iarba. Mi-am demonstrat ca nu e asa si parca este un Fifa mai nou, grafica imbunatatita fata de PS4. Totodata am impresia ca se misca ceva mai fluent jucatorii, dar asta poate fi si din cauza ultimului patch, unde au imbunatati/reparat multe chestii.
    Concluzie: Inca un joc unde se simte diferenta in bine pe Pro in 4k, Fifa 17.

  6. #2086 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Am citit din comentariile recente, si am incercat una alta pe Pro. Nu foarte multe inca. Dar am ramas foarte surprins, si nu vreau sa devin vulgar, dar o exclamatie puternica am avut cand am incercat Infamous SS, inca FL nu am ca numai maine imi ajunge. Am mai jucat putin din el pe vechea consola, dar se ascunde cum se vedea. Deci se vede bestial. Dar cum se zicea in comentariile trecute despre FL, la fel si in SS, se tureaza maxim ventilatorul, ca pe vremea cand aveam PC si aveam in el ATI HD3870. Dar se tureaza doar in timpul jocului, in cutscene-uri nu. Dar cand spun ca se tureaza, spun ca initial am crezut ca isi ia zborul consola, si asteptam sa se opreasca sunetul ceea ce nu se intampla. Curios fiind in continuare, am incercat si Mad Max si Far Cry 4, dar e liniste perfecta cu oricare din astea 2 in consola. Oricum, overall, eu sunt foarte multumit de achizitie. Am testat pe TV 4k, fara HDR, si la SS setarile default, cu unlimited frame rate, si higher resolution. Uai dar cum se vede !!

  7. #2087 SP
    Junior Member catalinvalentin's Avatar
    De ce imi apare la output video informatii HDR not suported ? Tv este Samsung 6092 cu HDR

    ---------- Post added 22-11-2016 at 22:36 ----------

    Rezolvat. Am schImbat portul din HDMI 2 in HDMI 1 si am activat din televizor functia HDMI UHD Color. Acum imi apare la video output information :
    Resolution 3840 x 2160 -60 hz
    Color format RGB
    HDR ON YOUR TV 2K/4K suported
    HDCP 2.2

  8. #2088 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    O avea el tehnologie hdr, dar nu hdr10.
    Ps4pro este compatibil cu hdr10 https://www.google.ro/amp/s/amp.redd...ndroid-allview

  9. #2089 SP
    Junior Member catalinvalentin's Avatar
    Acum e ok imi apare ca suporta .

  10. #2090 SP
    CG Editor Dant3's Avatar


    LE: Zgomot, temperatura, consum

  11. #2091 SP
    Junior Member alexulq's Avatar
    Ieri am facut si eu pasul spre Pro, sau mai bine zis saltul tinand cont ca aveam un Xbox One inainte. Facut cont pe US, cumparat prepaid de 20USD de pe G2A (care in final m-a costat 25 de euro cu nu stiu ce garantie + taxa de procesare, mai trebuie sa studiez la capitolul asta sa vad unde e mai convenabil). De banii astia am cumparat Nathan Drake Collection, vroiam sa joc ceva exlusiv PS si eram hotarat pe Last of Us Remastered dar nu eram intr-o dispozitie in care sa am chef de un joc asa dramatic, dupa cum il prezinta review-uri asa ca am zis un joc mai usor.

    Prima impresie este buna. Ce-mi place fata de cealalta consola: timpul de cold-start e mult mai scazut decat la XO la care dadeam drumul apoi incepeam sa-mi asez fotoliu, conectam castile la TV, aduceam ceva din bucatarie pana pornea.
    Si al doilea lucru update-ul: nu stiu cand s-a facut mi s-a parut ca a fost gata in cateva minute. La XO chiar mi se pare exagerat un timp de 20 de minute pentru un update de 600mb in medie, aveam chef in unele seri sa bag un joc rapid si ma izbea mesajul ala de update si-mi trecea tot cheful pana se termina. In rest nu prea am petrecut prea mult timp explorand consola, am stat vre-o 2 ore in joc.

    Ceea ce m-a dezamagit in tot acest proces a fost ca n-am resuit sa o schimb la GameStop. De fapt pentru XO imi ofereau 120 de euro. Am zis WTF? numai Kinectul nou se vinde cu 100. Plus ca pe ocazii anunturile se invart in jur de 200 de euro/pachet. Am zis ca mai bine o vand in privat, oricum mai putin de 120 de euro nu am cum sa iau.
    La o prima evaluare libraria de jocuri mi se pare mai bogata decat cea de MS, cel putin pe jocurile care ma interseaza pe mine dar asta fiind o chestie gusturi nu se discuta. Important este ca deja am o lista atat de lunga de jocuri pe care vreau sa le joc ca mi-e "teama" ca si dupa ce va aparea noua versiune de consola eu tot nu voi termina lista asta.

    Daca stiti de unde se iau cele mai iefinte dar sigure prepaid carduri(cu tot cu taxe si comisioane) apreciez orice sfat.

  12. #2092 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    cdkeys.com, electronicfirst.com Dacă stai în România mai bine iti faci cont românesc.

  13. #2093 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu pt contul de US iau numai de pe amazon.com carduri valorice. Tot ce trebuie este sa iti treci ca si adresa una de US. De preferat un stat fara TVA, gen Alaska. Iti vei lua un cod de $50, 50 vei plati, nu mai mult. Codul il primesti in contul de pe amazon si pe mail.
    Welcome to the club!

  14. #2094 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aveți aici un rezumat cu jocurile care au fost testate până acum:
    Digital Foundry's guide to PS4 Pro game upgrades • Eurogamer.net

  15. #2095 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Pt cei multumiti de displayurile lor full-hd si nemultumiti de framerate-ul ps4 pro solutia e simpla. E o investitie si aia e drept , e formata tot din 3 litere, si anume GTX . Mie unu mi-a potolit pofta de jocuri in 60 fps .

  16. #2096 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Pt cei multumiti de displayurile lor full-hd si nemultumiti de framerate-ul ps4 pro solutia e simpla. E o investitie si aia e drept , e formata tot din 3 litere, si anume GTX . Mie unu mi-a potolit pofta de jocuri in 60 fps .
    Momentan singura mea nemultumire este prezenta unui troller pc master race pe un topic de PS4Pro.

  17. #2097 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Momentan singura mea nemultumire este prezenta unui troller pc master race pe un topic de PS4Pro.
    Credam ca aici e o comunitate a celor care indragesc gamingul in general, indiferent de aparatu care il ruleaza. Am mai primit unele replici acide si in alte postari in care spuneam ca sunt nemultumit de ceea ce mie PERSONAL mi-ar oferi PS4 Pro si ce mi-ar placea mie PERSONAL sa ofere o consola. Faptul ca am urmarit inca inainte de lansare zvonurile despre ce va fi, si la lansare am urmarit live conferinta celor de la Sony e pt ca speram sa aduca exact ceea ce m-ar fi facut sa scot ca si consumator banii din buzunar si in sfarsit sa fac saltul de la PS3. Din pacate nu a facut-o. Si la fel ca si consumator liber in deciziile lui, altceva destinat tot gamingului m-a convins. Cred ca asta nu ar trebui sa ofenseze pe nimeni, cu atat mai putin un gamer. Dar observ ca pe aici repede sare mustarul cand zice cineva o opinie care nu convine. Si nu cred ca e offtopic o decizie a unui gamer , decizie cauzata de consola sus-discutata. Iar daca pe acest site libertatea de a-ti exprima o opinie e dupa principiul "cine nu e cu noi e impotriva noastra", rog un moderator sa imi explice cum sa-mi dezactivez contul. Mersi.

  18. #2098 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Credam ca aici e o comunitate a celor care indragesc gamingul in general, indiferent de aparatu care il ruleaza. Am mai primit unele replici acide si in alte postari in care spuneam ca sunt nemultumit de ceea ce mie PERSONAL mi-ar oferi PS4 Pro si ce mi-ar placea mie PERSONAL sa ofere o consola. Faptul ca am urmarit inca inainte de lansare zvonurile despre ce va fi, si la lansare am urmarit live conferinta celor de la Sony e pt ca speram sa aduca exact ceea ce m-ar fi facut sa scot ca si consumator banii din buzunar si in sfarsit sa fac saltul de la PS3. Din pacate nu a facut-o. Si la fel ca si consumator liber in deciziile lui, altceva destinat tot gamingului m-a convins. Cred ca asta nu ar trebui sa ofenseze pe nimeni, cu atat mai putin un gamer. Dar observ ca pe aici repede sare mustarul cand zice cineva o opinie care nu convine. Si nu cred ca e offtopic o decizie a unui gamer , decizie cauzata de consola sus-discutata. Iar daca pe acest site libertatea de a-ti exprima o opinie e dupa principiul "cine nu e cu noi e impotriva noastra", rog un moderator sa imi explice cum sa-mi dezactivez contul. Mersi.
    Frumos si respectuos ar fi fost sa iti exprimi si tu nemultumirea fata de performantele PS4Pro, nu sa ne sugerezi o investitie intr-o placa video de PC.

    Vad ca esti destul de inteligent sa iti dai seama de replicile acide... I-ai depasit pe multi. Lasa vaicareala si spune-ne despre experienta ta PERSONALA cu consola.

  19. #2099 SP
    Member chris diaz's Avatar
    @MRC nu a sugerat nimic. Si-a exprimat o opinie. Iar in cazul in care nu esti de acord cu opinia sa, macar din bun simt, pentru ca este un membru al acestui forum, trebuia sa te abtii. Din pacate, la asta s-a ajuns. La atacarea celor care sunt nemultumiti de o consola, in speta, acest PS4 Pro. Doar pentru faptul ca respectivul a ales in locul unui PS4 Pro o placa video (ca si mine de altfel), l-ai bagat la categoria "PC Master Race", jignindu-l. Dupa care tot tu dai cu sapa in balta :

    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Frumos si respectuos ar fi fost sa iti exprimi si tu nemultumirea fata de performantele PS4Pro, nu sa ne sugerezi o investitie intr-o placa video de PC.

    Reciteste ce a scris pe pagina anterioara, faptul ca este nemultumit de fps-urile oferite de Pro. Acum ai inteles ca si-a exprimat nemultumirea "frumos si respectuos" ?

  20. #2100 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    @MRC nu a sugerat nimic. Si-a exprimat o opinie. Iar in cazul in care nu esti de acord cu opinia sa, macar din bun simt, pentru ca este un membru al acestui forum, trebuia sa te abtii. Din pacate, la asta s-a ajuns. La atacarea celor care sunt nemultumiti de o consola, in speta, acest PS4 Pro. Doar pentru faptul ca respectivul a ales in locul unui PS4 Pro o placa video (ca si mine de altfel), l-ai bagat la categoria "PC Master Race", jignindu-l. Dupa care tot tu dai cu sapa in balta :




    Reciteste ce a scris pe pagina anterioara, faptul ca este nemultumit de fps-urile oferite de Pro. Acum ai inteles ca si-a exprimat nemultumirea "frumos si respectuos" ?
    Nu vreau sa continui cu observatiile, asa ca ma opersc aici. MRC nu si-a exprimat o opinie despre PS4Pro, ba chiar s-a laudat ca pofta ce-a poftit i-a fost satisfacuta de miraculoasa lui GTX.
    Rog frumos un moderator sa stearga acest offtopic.
    Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 155 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts