Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 98 of 155 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #1941 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca esti pe wifi, e normal. Daca esti prin cablu, e de vina mizeria de PSN.

  2. #1942 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by xardas View Post
    Inseamna ca e de la reteaua PSN problema?
    Ti-a spus mai sus colegul LucKos ce sa incerci, sa vezi daca isi revine. Sau uneori se rezolva problema lasand consola sa descarce jocul in rest mode (cel putin la PS4 vanilla am inteles ca merge uneori asa).

  3. #1943 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Deci am jucat si jocuri cu update pentru hdr(the last of us si first light) si fara pe un tv 4k
    Cele cu up se vad foarte foarte bine deci e diferenta maricica fata de ps4 normal
    Celelalte jocuri se vad si ele putin mai bine dar nu e diferenta mare
    Deci daca aveti posibilitatea merita un ps4 pro mai ales daca aveti tv cu hdr sau urmeaza
    Eu unul aveam ps4 de cand sa lansat si nu am avut probleme dar a fost entuziazmul prea mare si am zis sa fac si un prieten fericit (se juca doar fifa pe ps3 care e dezastru fata de ps4 )

  4. #1944 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Fu**ing HDR, nu ma enervati ca de Craciun ma duc si ma scald in HDR
    Sa stii ca am ramas destul de masca la primul joc cu HDR (Gears of War). Mi se pare ceva mai tare decat 4KK

    Pozele sunt 1080 pentru ca erau prea mari in 2160
    Attached Images Attached Images uncharted-4_-thief-s-end_20161113161323.png uncharted-4_-thief-s-end_20161113161336.png uncharted-4_-thief-s-end_20161113161801.png uncharted-4_-thief-s-end_20161113162912.png uncharted-4_-thief-s-end_20161113163740.png

  5. #1945 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si nu uitati, HDR stie si PS4 acum ai nevoie doar de un tv capabil.

  6. #1946 SP
    CG Editor Dant3's Avatar


  7. #1947 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    si nu uitati, HDR stie si PS4 acum ai nevoie doar de un tv capabil.
    Pai.. tocmai ce am pus capturile din U4 (HDR)

  8. #1948 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Sherwood View Post
    Nu-l mai tot postati pe mopetu ala ca e extrem de enervant.

    ---------- Post added 15-11-2016 at 08:28 ----------

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Tu citesti ce spui? Pe bune acum, spui ca nu merita PS Pro fara TV cu HDR, dar tu personal nu ai incercat niciun joc cu HDR! Cum poti atunci sa lauzi HDR fara macar sa il fi incercat tu pe propria piele? Asta incerc eu sa pricep. Ca iti place cum se vede pe Pro in 4K si esti dat pe spate te cred, mai ales ca mi-ai dat impresia ca e primul tau contact cu 4K. Dar HDR? In ce joc l-ai incercat incat sa spui ca nu merita un TV fara HDR pentru Pro?

    Ce e trist este ca sunt unii care chiar te cred.
    Pt ca un TV cu panel 10bit si suport HDR 10 functioneaza la o calitate/imagine superba CHIAR DACA NU AI UN JOC HDR PORNIT! Ce e asa greu de priceput? Nu te mai tot lua de toti ca Dante. Pune pe om pe ignore si move on. Eu sunt perfect de acord cu el, dar cu atitudinea ta ostila NU!
    Ar fi mai bine CA TU SA TE ABTI din a mai face afirmatii gratuite ca pana una alta el are TV cu HDR10 si tu n-ai. Deci vorbesti singur.

  9. #1949 SP
    Member Hider141's Avatar
    Nici eu nu-l sufar pe The1316Killer din cauza modului in care se exprima si se manifesta (parca dintr-un moment in altul te-ai astepta sa-i puste o vena si sa faca AVC), dar spune adevarul.
    Respectivul "gamer" a luat un clip prezentat clar drept pamflet, nu a facut nici macar un singur search pe google sa vada daca intr-adevar e real sau nu, si apoi din obisnuinta lui de pupincurist marca M*****oft a inceput sa debiteze numai magarii.
    Iar in purul spirit al natiunii internetului, alti youtuberi au preluat "stirea" drept un fapt si si-au facut propriile clipuri in legatura cu ea.

  10. #1950 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Omul face chestia asta de ceva vreme "ignorant gaming community" nu toată lumea înțelege felul lui de a filma, problema e că apar tone de informații de la diverși indivizi plus comparațiile astea între PS4 care sincer nu le văd rostul ați ajuns ca pe forumul vecin să numărați pixelii la orice rahat, dacă citești threadul ăsta cap coadă ajungi să îți cumperi un PC.

    Sent from my EVA-L09

  11. #1951 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Imi place ca omul lauda HDR si spune ca nu merita TV fara HDR, dar nu are niciun joc cu suport pentru asa ceva si s-a uitat doar pe Youtube
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai cum poti sa spui ca nu merita TV fara HDR pentru PS4 Pro daca tu nu ai jucat niciun joc cu HDR? Doar te-ai uitat pe Youtube. Vrei sa iti dau quote? Ca fix asta ai spus cu o pagina in urma.
    Asta ai inteles tu , eu si toti ceilalti care i-au dat like la post au inteles ce voia sa spuna si ca se bucura de experienta lui cu noul TV, si fara HDR in gaming si cu HDR in video, diferentele se vad usor si in videos, nu trebuie neaparat gaming sa iti dai seama.

    Kupy a spus "Ps4 pro merita doar dacă ai TV 4k HDR." Te-ai gandit ca poate a uitat sa puna o simpla virgula ? L-ai facut cu ou si cu otet in loc sa il intrebi exact ce a vrut sa spuna , esti moderator , nu crezi ca ai o atitudine putin cam agresiva ? Te indemn sa iti citesti ultimile postari pe acest forum.
    Vad mai sus ca userul Mark a primit infractiune de la tine pentru "Flame / injurii / atac la persoana" , in ultimul lui post. Dar atitudinea lui nu e cu nimic mai prejos decat a ta fata de userul Kupy.

    Se stie de ceva timp ca HDR are un impact destul de mare asupra experientei de gaming cu Ps4 pro, poate mai mare decat 4k dupa parerea celor de la Digital Foundry. Sigur se merita un TV 4k , dar si HDR cu atat mai mult.

  12. #1952 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Precum mark mai sus, care nu face decat flame de zeci de pagini, nu ai inteles problema mea cu postarile initiale ale lui Kupy. Iar el a recunoscut pana la urma ca nu a fost decat "excitat" de noul TV si prima intalnire cu 4K. A spus ca revine dupa ce testeaza HDR cu proprii ochi si ne spune atunci ce parere are pe baza lucrurilor testate personal de el, nu de ce a citit pe Digital Foundry sau "excitarea" initiala.

    Asta este problema mea cu postarile unora dintre voi, ca induceti lumea in eroare. Iar atunci cand faceti afirmatii fara niciun argument, gen: "nu merita PS4 Pro fara TV 4K cu HDR", fara insa a fi testat personal asta, postarea nu arata decat ca fara a testa ceva personal, credeti pe cuvant masinaria de marketing de la Sony.

    I-am spus si lui Kupy si iti spun si tie. Testeaza singur atat 4K cu HDR cat si 1080p cu HDR, incearca si fara HDR si spune-ne apoi ce crezi tu, nu intereseaza pe nimeni ce intelegi dupa ce ai vazut niste clipuri de pe Digital Foundry. Daca ai teste proprii si ai experimentat tu personal ceva, e cu totul altceva, si chiar daca poate nu voi fi de acord, nu as avea ce comenta la asa ceva.

    Inca odata, ca sa nu mai induceti lumea in eroare, daca nu ati testat HDR singuri, daca nu ati mai avut nicio experienta cu 4K pana acum decat din citite/auzite, nu mai fiti aplaudaci pana nu testati singuri.

  13. #1953 SP
    Junior Member lamur's Avatar
    Legat de problema zgomotului privind disk-ul in unitate iar consola vibreaza din toti rarunchii si face un barait ingrozitor. Am gasit din intamplare explicatia!

    Lucrul asta se manifesta pentru ca suprafata pe care sta consola nu este perfect plana si ca atare consola are un mic joc pe suprafata respectiva. In acest caz, vibreaza si baraie foarte urat in momentul in care un disk e in unitate si e citit.

    Daca suprafata pe care sta consola e perfect plana, fara denivelari iar consola nu se misca / sta fixata si nu are joc pe suprafata respectiva, acel barait dispare in totalitate.

  14. #1954 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Nu este nimeni aplaudaci , fie ca iti vine sa crezi sau nu cativa dintre noi am vazut deja diferenta si este o diferenta care nu o poti aprecia in totalitate decat atunci cand iti sunt ochii lipiti de un ecran 10bit/HDR10.
    Tot nu inteleg cu ce a gresit userul Kupy cand si-a povestit experienta , chiar a subliniat la sfarsit ca este PROPRIA parere si nu a exagerat cu nimic. Cat despre " nu intereseaza pe nimeni ce intelegi dupa ce ai vazut niste clipuri de pe Digital Foundry " , daca nu te intereseaza pe tine nu inseaman ca nu este nimeni interesat, intamplator eu pun mai multa greutate pe ce spun profesionistii de la Digital Foundry decat pe ce spui tu, Kupy, Mark sau oricine altcineva.

    Take a chill pill si incearca sa nu iti mai generalizezi parerea.

    DF quote:
    HDR was hugely important to the quality of the presentation. The bottom line is simple - in some scenarios, HDR adds just as much extra detail as the additional resolution. In Horizon Zero Dawn, the skybox is transformed, on Uncharted 4, the beach on the island level we saw is washed out, completely lacking in texture until HDR is enabled. What's clear is that the perception of HDR having an impact on colour vibrancy is only half of the picture. Yes, contrast is massively improved, but in turn, this allows for much more detail to be resolved in the presentation.
    The importance of HDR - as impressive as it is in the flesh - will prove challenging to Sony, in the short term at least. First of all, it's a nightmare to market effectively. It's extremely difficult to show the HDR difference via standard media - screenshots and video won't cut it. Secondly, you're categorically missing something special by upgrading to a 4K screen that doesn't support HDR - meaning your choice of display is crucial. Thirdly, the way HDR is presented varies substantially between screens - it can look very, very different moving from one display to the next. The rule of thumb here is to buy a screen with the brightest panel possible.

  15. #1955 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ironia este ca imi tot spui mie de HDR in conditiile in care toate argumentele tale despre subiect sunt de pe net si nu ce ai vazut tu personal. Aici este diferenta, eu am vazut, testat, jucat in mai multe conditii de HDR/non HDR/4K/1080p etc, iar tu imi spui ca nu am dreptate pentru ca tu ai vazut altceva pe net. Motiv pentru care ce faci tu nu e decat o interpretare a informatiilor gasite pe net, nu ceva testat personal. Din nou, nu faci decat sa imi intaresti argumentul ca lauzi ceva ce nici macar nu ai testat sau vazut cu proprii tai ochi.

    LE: Haideti sa incheiam subiectul, daca vreti, facem un topic si pentru discutiile despre HDR.

  16. #1956 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Ironic/ignorant esti tu domnule moderator, tocmai iti spusesem ca am vazut diferenta , citesti selectiv vad. De acord , subiect incheiat.

  17. #1957 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Eu am mai multa încredere in Digital Foundry decât in proprii mei ochi.
    . .

    Scuze, nu m-am putut abține.

  18. #1958 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Pai.. tocmai ce am pus capturile din U4 (HDR)
    stiu, dar nu le-ai facut cu pro sau le-ai facut cu PS4? daca e cu ps4 simplu, mea culpa.

  19. #1959 SP
    Member Imperatore's Avatar
    ma jucam bf1 online pe ps4 pro si deodata se stinge ds4 usb connected ; ce sa fie, ce sa fie...?!

  20. #1960 SP
    Junior Member lamur's Avatar
    Nu s-a terminat bateria la el si trebuie incarcat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 155 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts