Am incercat mai multe modalitati nu reusesc sa fac NAT1 pe RDS 1GBS Fiberlink abonament pe wired si wireless. Tot timpul am NAT 2 si am probleme sa joc Bloodbourne sau alte jocuri de genu cu altii nu ma lasa. Cum fac NAT 1 in romania cu RDS?
Am incercat mai multe modalitati nu reusesc sa fac NAT1 pe RDS 1GBS Fiberlink abonament pe wired si wireless. Tot timpul am NAT 2 si am probleme sa joc Bloodbourne sau alte jocuri de genu cu altii nu ma lasa. Cum fac NAT 1 in romania cu RDS?
La XBOX One S merge Nat Open adica merge tot, la NAT2 imi da erori in bloodborne si alte jocuri asemanatoare nu pot intra in jocurile altor friends![]()
Seteaza IP-ul consolei in DMZ (pe router). Daca nici asa nu merge NAT 1, nu prea mai ai ce sa faci...
Esti sigur ca nu e ceva de la router? Eu tot 1gb fiberlink am si nu am nici o problema cu Bloodborne sau jocurile in general.
Uitativa putin in atasament am routerul ala de la RDS nu stiu unde in meniul lui sa fac setarile care trebuie![]()
Nu cred ca ai DMZ, acela nu este chiar un router desi are si functia inclusa. Este un ONT.
Anyway, NAT TYPE 1 nu vei avea niciodata pe un router/ONT, poti avea NAT TYPE 2 ceea ce este ok pt un PS4 la care ii dai net prin router/ONT.
Pentru asta trebuie in primul rand sa setezi un IP static in PS4 iar apoi sa deschizi porturile prin port forwarding din ZTE-ul tau.
Uite aici cum se deschid https://portforward.com/zte/f660/
Mare grija, ce vezi in pozele alea sunt niste porturi/ip-uri ce nu corespund cu configuratia ta.
In poza atasata ai porturile pe care trebuie sa deschizi tu. IP-ul il vei folosi pe cel STATIC al consolei dupa ce l-ai setat in PS4.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks