Originally Posted by PlayStation
Arata foarte bine in partile de gameplay (dar nu stiu, dupa cat hype s-a facut peste tot, in ideea ca o sa fie cu adevarat impresionat, parca nu e chiar atat de wow) si mi-ar fi placut sa arate mai mult masinariile, decat peisaje.
Am observat ca nu mai avem dinozauri ci acum avem animale care au existat relativ recent.
Iar la finalul clipului, cand au inceput oamenii sa vorbeasca, imi lasasera impresia ca vor arata ceva gameplay, dar aia a fos tot.
Iar faptul ca nu au zis nici macar anul de lansare, e clar ca nu-l vom vedea day 1 (desi timp au avut destul de la primul)![]()
E un nou HZD, normal ca sunt multumit, dar probabil faptul ca eram siguri ca o sa ne zica sau arate ceva despre el ne-a luat un pic din entuziasm. Oricum, sunt ferm convins ca va fi un succesor demn de prima parte si va straluci pe noua generatie. Cand va veni el...
Jocul arata senzational, grafic vorbind. Din pacate acel stream nu a facut decat rau, nici macar noile video-URI nu sunt la o claritate buna, compresie din YouTube e praf.
Au aparut niste screenshot-URI la o calitate buna, zici ca e CGi. Nu le pot urca aici ca au peste 1mb.
https://www.resetera.com/threads/hor...nshots.225079/
Cam ciudat cum au ales sa pastreze acelasi costum sau sa nu imbunatateasca partea asta de costume design, parul ei, ceva alte schimbari de general design.
Si mi se pare doar mie, sau capul ei pare putin disproportionat fata de corp?
Oricum in video jocul are AA, dar in poze nu are deloc. E cam ciudat.
Nu stiu ce sa zic, insa acum ca ai zis treaba asta cu capul... am dat zoom pe fata ei si am observat un detaliu fain, i se vede puful de par sub barbie si gat.
Dacă nu veneau cu trailer din Horizon Forbidden West, le dădeam nota 2 pentru prezentare. Ăsta a spălat păcatele. Me like it.
Astea nu sunt ingame realtime de pe PS5, cum nu sunt eu popă. Probabil de pe un devkit, cu pre-rendering și setat la maxim pt. quality, not speed. Adică pentru cinematics. N-o să vedem așa ceva ingame, în varianta finala, sorry to say it.
P.S. De fapt spun si cei de la Guerilla "These hi-res screenshots from Horizon Forbidden West capture some of our favorite moments from the announce trailer!" - nu menționează nicăieri că sunt din gameplay.
Dreptate, am fost foarte dezamagit de prezentarea Sony pana am văzut Horizon si pacat ca nu au aratat ceva gameplay. Am asteptat ceva joc cu art work și grafică de sa ne rupă mufele, s-a numit eventul Future of Gaming, nu? Unde e acel future ca nu am vazut nimic spectaculos! De cate ori mai puternic e ps5 decat ps5? Mult? Nu se vede pana acum!
Ce exprimare pe el...
There will be virtually no loading screenBasically, initial ne spune ca nu avem nimic vizibil (poate doar chestii ascunse), iar dupa aia ne spune ca o sa fie foarte rapid, dar vor exista.if you open up the map and fast travel from one end to the other, restarting from a checkpoint will be super fast
Aiming to release in 2021.
Da, cred ca nu prea a stiut sa se exprime.
Important este ca avem anul lansarii, acum sa nu ne trezim cu vreo amânare, generatia asta m-au mancat amânările.
Some additional details:
-Stretches from Utah to Pacific Ocean
-Virtually no loading screens
-Bigger map than HZD; hidden underwater areas
-Dozens of new machines
-Massive storms throughout land
Horizon Forbidden West takes Aloy into the unknown for a PS5 showcase like no other
https://www.gamesradar.com/uk/amp/ho...mpression=true
Sună bine pe hârtie...dar mă foarte îndoiesc ca vor putea spune o poveste pe cât de fascinantă pe atât de sfâșietoare ca in primul joc. In plus, posibilitatea foarte reala ca ceea ce a dus la extincția oamenilor în joc, să se aplice într-o bună zi și în lumea reală.
Sper ca și al doilea joc să se ridice la nivelul ultra ridicat al primului.din punct de vedere al poveștii, dar realist vorbind, șansele sunt mici.
Horizon Forbidden West studio director teases PS5 DualSense haptics for stealthy playersOriginally Posted by GamesRadar+
Pai da, alt selling point pentru jocul pe PS5 nu au, in afara de cele standard - 2x hardware power si SSD, asa ca mizeaza pe DS5.
Eu nu inteleg ce cauta jocu asta si pe PS4...
Bookmarks