Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 28 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 547

Thread: Killzone: Shadow Fall

1. #201 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu ma aşteptam la nimic, de aceea nu cumpar consola acum. Anul viitor apar jocurile bune

PS pe alte site-uri va primi note mai bune, ma astept la un 9.5 de la ign, 8.5 gamespot si poate un 9 de la gametrailers

2. #202 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    La ce tip de semantica a folosit acel individ, imi permit sa ma p.s pe parerea dumnealui. In acelasi context "superlatively stupid" cu "phenomenal" - give me a break. Imi mentin parerea ca probabil vor mai trece minim 20 de ani pana vom avea jurnalism de calitate in lumea gamingului. Momentan e un fel de OTV combinat cu individa aia de la Antena 1 care face emisiunile de cancan, imi scapa numele.
    Un exemplu potrivit in acest context:
    Attached Images Attached Images iat6.jpg

3. #203 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

4. #204 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Iaca si de la Gametrailers: Killzone Shadow Fall Review | GameTrailers

8.8/10

5. #205 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

6. #206 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

7. #207 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

8. #208 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Polygon...5? Jocurile pt Xbone o sa primească note mai bune, prietenii stiu de ce

9. #209 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Aici mi se pare o nesimtire curata.Da-o naibii de bias,dar nici chiar asa.Polygon pot sa se duca in...

Ma gandesc cati bani primesc de la adversari...

10. #210 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    eh oricum la Polygon s-au adunat toti baieteii de la IGN a caror parere a fost tinuta sub lacatul "cotizatiei"...iar acum taie si spanzura sa demonstreze si ei cat de duri sunt...n-o fi joc de 9-10 dar nici de 5 nu e..oricum i couldn't care less despre review-uri..oricum il iau

11. #211 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Polygon a fost finantat de MS,prin urmare nu ma surprinde faptul ca sunt tendentiosi.

12. #212 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Nici acum nu am luat un joc dupa review,dar ma deranjeaza ca un joc asa superb primeste nota mica.Eu cred ca va fi la inaltimea lui Killzone 2.

13. #213 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    It's ok people, daca mp e fun nu mai conteaza notele, jocul arata delicios de bine(grafic vorbind).
    Da campania nu e asa interesanta, da inamicii nu au un A.I. asa grozav, eche fas, si in celelalte shootere este la fel, cu totii stim pt ce il cumparam.

14. #214 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu vreau doar sa ma-njur in casca.

15. #215 SP
    Tu pe tine?

16. #216 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu vreau doar să mă joc cu voi în multy. Acum că m-am mutat la 3 camere o să pot să vorbesc și în microfon.
    O să pot să-l bat pe Rasko la cap în fiecare seară :-)

17. #217 SP
    Pareri Game Informer

18. #218 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Eu sunt varză în multiplayer. ... deci s-ar putea să-i zic pas, ţinând cont că am înţeles ca partea de campanie nu-i aşa strălucită.

19. #219 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    macar in cazul Killzone ai un motiv sa joci campania single... grafica iar pentru cei care apreciaza universul poate si povestea (chiar daca o fi plina de clisee cum se spune).

amu', nu stiu de ce sunt unii atat de suparati. poate ca media notelor nu e atat de sus dar tot e peste 7, asta in masura in care experienta in mp a TUTUROR a fost una limitata. eu chiar vreau sa vad reviewuri scrise dupa ce vor avea ocazia sa joace cu toata lumea online. nu o fi cel mai tare joc de PS4 ever, dar pare sa fie un joc ok. este oarecum trist ca nu au rupt gura targului cu exclusive mai interesante, insa mi se pare un inceput decent.

20. #220 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Ca să apreciez universul ar trebui să le joc pe cele precedente. Aş vrea să pot. Din păcate, singurul mod care-l ştiu e să-mi iau un PS3. Şi no way in hell o să fac asta când deja pot practic mirosi noul PS4!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 28 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Bookmarks