Ca să apreciez universul ar trebui să le joc pe cele precedente. Aş vrea să pot.Din păcate, singurul mod care-l ştiu e să-mi iau un PS3. Şi no way in hell o să fac asta când deja pot practic mirosi noul PS4!
![]()
Ca să apreciez universul ar trebui să le joc pe cele precedente. Aş vrea să pot.Din păcate, singurul mod care-l ştiu e să-mi iau un PS3. Şi no way in hell o să fac asta când deja pot practic mirosi noul PS4!
![]()
sunt cateva jocuri de PS3 pe care TREBUIE sa le joci sau ca sa reformulez, ar fi pacat sa le ratezi. amu', daca nu se poate, asta e, toti am inceput de undeva. de ex, eu nu jucasem KZ3 pana acum o luna (campania), cu toate ca jucasem KZ2 la lansare. se intampla...
Poate vor fi găsite soluţii şi pentru cei ca mine. Nu cred că sunt singurul care îşi începe activitatea pe console cu nextgen şi care ar vrea să fie la zi cu seriile majore apărute până acum de-a lungul timpului. Clar aş vrea să le cumpăr şi să le joc, dar parcă n-aş vrea să mai cumpăr încă o consolă pt asta. Poate o relansare a titlurilor vechi într-un bundle, sau posibilitatea de a le juca prin streaming / Gaikai?
Cineva streameaza multiplayerul direct de pe PS4: kewabu - Twitch
Iar developerii joaca impreuna cu el pe server: Instagram.![]()
Siteul oficial al jocului a fost updatat: Killzone Shadowfall
Acum puteti sa va logati cu contul de PSN si vedeti ce Warzoneuri au fost create. De asemenea, puteti sa va creati propriul Warzone direct de pe site si sa fie disponibil atunci cand intri in joc. Se pot face niste combinatii interesante cu setarile disponibile. Give it a try!![]()
Dupa vreo 4 ore, pot spune ca jocul e foarte fluid. Nu am vazut lag, stutter sau fps drops deloc. De grafica nu zic nimic ca iar ies discutii.
M-a dat pe spate grafica, și pot doar sa visez la ce va urma pt ps4. Însă mie jocul nu îmi prea place. Recunosc ca un shooter futuristic nu prea e genul meu, chiar dacă nu refuz unul niciodată. Dar ma enervează rău AI, e prea alert și cum scoți capul de după colț, cum ți - o iei![]()
Am jucat puțin, dar îndeajuns sa îmi dau seama ca nu ma atrage.
Și nu are aim assist. Deloc.
Nu am alt joc, am avut asteptari de la magazinele din ro dar degeaba, BF4 NFS si AC4 vor veni mai tarziu.
---------- Post added 29-11-2013 at 22:54 ----------
Vaga013 - Twitch
MP cu boti![]()
Bookmarks