Am urmarit firul de la controller dar nu am vazut consola.
Actorul ala de culoare il stiu, e figura mare.
Cand vezi astfel de clipuri intelegi de ce unele jocuri par mai tampe !
Si eu ma gandeam la fel sincer sa fiu, dar cum s-a zis si cu o pagina inainte, nu isi permit sa mai faca "macarii" de genul asta cum au facut in 2005. In plus, le-au dat maneta si alora sa joace, deci nu as zice ca e criptat.
Daca nu, e o intreaga conspiratie si toti sunt implicati. Mai ceva ca la Roosevelt...
Rasko, nu mai fii ca Trevor![]()
Ce a fost la sony event nu a fost si la show-ul lui ala?!WTF same gameplay exact acelasi gameplay.
Sunt diferente clare in prezentarea de la E3 si cea de la late night show-ul ala. Spre exemplu in primul video la minutul 4:24 il snaipueieste pe bad guy pe cand la minutul 2:01 din al 2-lea video il 'bubuie' pe bad guy. Ceea ce ma face sa cred ca ce am vazut la E3 este 100% real.
Edit:
Nu stiu daca ai incercat o gluma in postul tau sau defapt nu te-ai prins ca am scris asa la misto.
Warning, offtopic, troll, ce vreti voi.... da il SNAIPUIESTE bine sau doar asa nitel? sau de fapt il sapuneste? ca nu pricep.
LE: CGI murdar
Da chiar asa super tare vi se pare gameplay-ul aratat la KZ4 de ziceti ca-i CGI, scriptat, etc.? Eu ma asteptam la o diferenta mare intre PS3 si next gen iar ce am vazut din KZ4 nu arata sa fie un foarte mare pas inainte asa ca ma gandesc ce e asa de greu de crezut ca este actual gameplay?
Iti dai seama ca o iau usor-usor pe partea de grafica/hardware, ca doar trebuie sa mentina in viata urmatoarele console, cativa ani buni. Asa ca probabil prin 2016/2017 vom vedea un God of War 4 sau un Killzone 5 ce iti vor taia mau' ca sa zic asa, ce vor folosi peste 80% din puterea de hardware.![]()
Bookmarks