Conversations with Creators
nici mie nu-mi prea convine ca shadowfall nu va fi ca un killzone clasic(aceasi nuanta de culori,atmosfera) insa eu cred ca la aceasta franciza mai intai s-au gandit la capabiitatiile consolelor(ps2 si 3) iar apoi s-au gandit la poveste si lumea pe care o vor crea...cu acest titlu vor sa arate ca PS4 va putea rula titluri cu o grafica complexa si ce mod mai bun de a demonstra acest lucru ptr publicul larg decat a lansa un joc plin de lumina si culori deschise ?
totusi ma gandesc ca pe undeva se potriveste..actiunea se petrece la 30 ani dupa evenimentele din KZ3 si planeta a suferit anumite modificari
killzone launch title... e destul pentru a-ti dori un ps4 din prima zi ! poate avem si noi noroc si o sa fie maxim 1800 ron la noipacat ca nu avem un robert dinu in SUA
![]()
Nu stiu de ce mi s-a parut ca, pe cat de bine arata Killzone acum la E3, totusi nu arata la fel de lustruit si fluid pe cat arata in februarie.
Luati ca exemplu al doilea video din post-ul lui darkpaul (#68):de la minutul 03:45, inainte de zip-line cu companionul: pop-in si draw-in, plantele de partea cealalta capata detalii si umbre. Efectul este pronuntat in timpul traversarii.
Este doar un exemplu, efectul este prezent peste tot. Initial, l-am pus pe seama compresiei video (blur, pixeli etc) insa este prezent in tot demo-ul, in special la traversarile zip-line. Daca vreti, senzatia pe care o percepi "cu coada ochiului" in Crysis (oricare dintre ele) pe console. Imi doresc foarte mult sa fie un joc reusit, insa parca nu mai e nici asa frumos si nici asa fluid pe cat parea in primul demo. Iar ei afirma ca cel putin partea de single player este deja gata.
eu cred ca este de la conversie...dpdv al texturilor arata cam muddy...ptr ca KZ Shadowfall va rula in 1080piar video-ul este inregistrat la 720p..
si eu am crezut la fel. Uita-te atent, sunt niste plante galbene pe buza surplombei. In fine, si umbre care apar brusc, si texturi... Nu vreau sa insist, nu stiu daca un per pixel analysis ne ajuta foarte mult in stadiul asta... Ideea e ca m-am cam dezumflat fata de ce-au prezentat in februarie.
Oricum, este launch title, cred c-o sa-l inghitim si cu micile lui imperfectiuni. Imi aduc aminte de Resistance: Fall of Men de la lansarea PS3: n-avea nicio legatura cu ce-au prezentat la E3, insa era rapid, fluid si original si functiona de minune. Sigur, era "pamantiu" si d.p.d.v. calitativ sub cel putin doua titluri multiplatform cu versiunile Xbox lansate deja (Call of Duty 2, daca nu cumva chiar si 3) insa ne-a placut.
Mie mi-a lăsat un gust niţel amar că au trebuit să facă compromisuri cu FPS-ul: mai multe detalii şi mai mult AI pe ecran, dar 30 FPS. Mă aşteptam ca situaţia asta să apară ceva mai târziu, nu chiar de la primul joc, nu chiar de la lansarea consolei.
Let's face it. KZ4 will be AWESOME. Dar...sunt singurul care are impresia ca '' a cam disparut '' atmosfera aia specifica din KZ2 si KZ3? Bineinteles ne dam cu parerea doar din Screenshots & Trailers.
Cata vreme jocul o sa fie in 1080p o sa arate mai bine decat orice am avut pe console pana acum. Acum ca avem 60fps sau nu, nu cred ca e atat de important la inceputul unei generatii.
Daca arata ca in pozele de mai sus, I'm sold.
Io-s tare curios cum o sa fie FOVU'!!! Daca FOVU' e deep asa, si eu sunt sold! Mai vedem...![]()
Ma, daca e cu gagici cu ochi rosii asa si cu pac-pac blue/orange boom si 3min reload i'm sold. Si clanuri, clanuri! E cu clanuri?
Bookmarks