Mai baieti, asta sunt eu. Find me in Warzone. Base camp. Base Camp Suicide is my middle name. use it.
Mai baieti, asta sunt eu. Find me in Warzone. Base camp. Base Camp Suicide is my middle name. use it.
L-am terminat si eu in sfarsit. O sa ma abtin sa zic prea multe pentru ca am observat ca doar laudele sunt acceptate. Din partea mea jocul nu primeste mai mult de nota 7.
Ma refer la experienta singleplayer, incluzand si grafica, sunet, poveste, rejucabilitate si etc. Fata de Killzone 2 si 3 mi se pare un pas inapoi.
De multiplayer nu m-am atins.
Grafica, ce sa zic, mai proasta ca si KZ2, un pas inapoi? Sa fim seriosi!! Eu vorbesc acum doar de grafica fiindca nu am jucat prea mult. Un screen facut acu 20 min, chiar arata rau?
Stie cineva daca pot cumva copia de pe PS4 pe stick USB screenshot-urile? Asta l-am uploadat pe FB si i-am dat save de acolo da isi pierde cin calitate/rezolutie.
Pe TV arata de 10 ori mai bine!!
Pai Killzone 2 a aparut la inceputul lui 2009, acum suntem la sfarsitul lui 2013. Diferenta de timp intre ele e foarte mare, desigur ca e o diferenta in spatele tehnicilor grafice folosite. Insa, nu e indeajuns. Mie mi se pare mai frumos 2-ul din cauza atmosferei, a povestii, a armelor si acelui sentiment ca esti constant pe un camp de batalie, intr-o lupta la scara ma mare. Lucrurile astea nu le-am intalnit in Shadow Fall. Arata foarte bine jocul, nu am zis ca nu, dar nu are acelasi impact vizual pe care l-a avut K2, care desi a fost mai intunecat, pe mine m-a socat din punct de vedere grafic.
Si nu, nu poti salva pozele pe stick. Iar pozele salvate pe FB sunt comprimate incat mare lucru din detalii nu raman. Poate apar update-uri sa putem face ce vrem.
Ai dreptate, KZ2 a fost un joc f bun si cu impact precum zici tu. Mi-a placut atmosfera aia apasatoare, mersul ala greoi si grafica la timpul ei. Cred ca tu ai si un PC high end, parca faceai ceva comparatie intre AC4 rulat pe PC si PS4. Esti obisnuit de pe PC cu rezolutile astea mari probabil. Pe mine m-a impresionat probabil asa tare fiindca nu am mai vazut jocuri ruland in 1080p pe un TV de 40 sau fie monitor, am doar un laptop care nu duce mai nici un joc.
Intr-o anumita masura e asa, dar comparand Shadow Fall cu AC4 pentru PS4, tot mi se pare ca nu e acolo. Si nu vorbesc de culori sau grafica care sa iti sara in ochi, dar pur si simplu detaliile sunt mult mai amanuntite si bine realizate in AC4. Joc care, e portat si mai e si open world. Ce e de remarcat insa, este ca in Shadow Fall, chiar si cu explozii, gloante peste tot, inamici din toate partile, consola nu a gafait deloc. FPS-ul a scazut doar de 2-3 ori, si nu in locatii incarcate, ci in lifturi si in momente in care mare lucru nu se intampla pe ecran. Adica sunt chestii ce merg reparate prin update-uri. Cu bug-urile la fel. Imi tremura o balustrada de la un balcon la un moment dat cand incercam sa merg in ea. Recunosc, am cautat problemele, dar nu astea m-au deranjat, ci indepartarea de la elementele care faceau Killzone o serie aparte. Mersul ala greoi de care zici tu era unul dintre cele mai importante aspecte, urmat probabil de atmosfera intunecata, dar Shadow Fall nu are mare lucru in plus fata de campania din Battlefield 4.
Intradevar unele capitole nu-s chiar asa bine lucrate, pe alocuri ramai sa te miri de grafica dar sunt alte zone unde zici ca au aruncat 4 pereti si ceva texturi fara noima.
Parca au lucrat 2-a echipe diferite la joc fara sa colaboreze intre ele. Oricum se vede clar ce poate face consola!!
Grafic e peste KZ 2. Cel puțin dpdv tehnic.
Sunt lucruri imposibil de făcut pe PS3, lumini, particule, explozii, partea volumetrica in general.
Antialiasingul Iarăși e la alt nivel.
Astea fiind zise, e mai puțin inchegat ca KZ2, pare o colecție de efecte aruncate la grămada.
Salut,
Are careva idee unde gasesc sa cumpar KZSF in Constanta ?
Din pacate cei de la 4games din Maritimo aveau pe stocul magazinului respectiv toate jocurile PS4 mai putin asta.
Multam.
I-am dat si eu de cap campaniei. Pe mine unu m-au lasat gura casca cateva chapter-uri, grafic vorbind. Nici gameplay-ul nu e rau, poate unele nivele mai plictisiotare dar sunt cateva care te tin in priza. Doar 2 centii mei!!
Cine vrea sa joace MP sa ma audauge si pe mine la friends. ID: Ciulimo23
P.S. Screen dintr-un chapter la care am salivat![]()
Si MP-ul e cam haotic, sau e doar impresia mea dupa doar 1 ora de joc?
---------- Post added 05-12-2013 at 13:03 ----------
Buddy drone m-i se pare nula iar turretele si air assault dronele nu-s asa eficiente ca si in KZ2, chiar si sitemu de deply imi placea in partea a 2-a. Ce-mi lipsesc si mounted gun-urile din KZ2, la fel si supply box-urile din punctele fixe , daca ramaneai fara munitie stiai unde sa mergi.
Nu inteleg de ce umbla la ceva ce a avut asa succes, vor sa imbunatateasca dar strica dupa parerea mea. Nu am jucat mult dar nici nu cred ca voi avea rabdare sa joc atata pana sa stiu hartile ca-n palma sau sa ma obisnuiesc cu abilitatile noi, cred ca am imbatranit si probabil nu mai am nervi.
Poate cand vor avea mai mult PS4 si se vor face echipe pe aici sa intru cu mai mare placere
Tin sa te contrazic, drone buddy sunt foarte folositoare pt ca detecteaza scoutii in cloak si ataca automat inamicii din spate/laterale pe care nu ii observi din prima, asta pe langa plusul de dmg pe care ti-l ofera. Turetele si air drones au acelasi scop ca in KZ2 si 3, pazesc o zona/culoar/obiectiv etc.
Intr-adevar cand ramai fara munitie, trebuie sa alergi dupa un gigel support sa te milogesti de o cutie cu gloante. In rest e acelasi HAOS din KZ2/3, cine a jucat cunoaste
PS. 2 filmulete din mp cu subsemnatul (nu aveti nevoie de cont fb pt a le viziona), a se observa in al doilea la 0:28 cum un scout a fost oprit din asasinare de catre drona. Pacat ca in urma compresiei pe fb se pierde mult din calitatea video.
KZ MP #1
KZ MP #2
Asa ca kill the VSA and show no mercy!
Bookmarks