Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 28 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 547

Thread: Killzone: Shadow Fall

1. #301 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Am iesit ca m-au enervat la culme aia in deathmatch, ma omorau prea usor, zici ca aveau ceva super powered guns. Nu mai am rabdare, imi pierd nervii prea usor online.
    Hai ma ca ne-am miscat foarte bine, ala a fost singurul meci mai frustrant. Ori aveau lag ori se intampla ceva fishy p-acolo.

---------- Post added 12-12-2013 at 11:09 ----------

Cica a aparut un patch azi, stie cineva ce contine?

2. #302 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu jocul, nici hartile nu le cunosc, is total debusolat pe acolo. I miss KZ2!!

3. #303 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Stie cineva changelog-ul ultimului update? Acum a aparut.Eu nu joc momentan KZ,din cauza lipsei checkpoint-urilor.

4. #304 SP
    Member Ramon's Avatar
    Exista checkpoints, dar sunt mai rare.

5. #305 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Stie cineva changelog-ul ultimului update? Acum a aparut.Eu nu joc momentan KZ,din cauza lipsei checkpoint-urilor.
    Increased stability.

6. #306 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Cum deblochez noi arme? Sunt level 100+ (sau ce e ala) si am ramas tot la primele 4 arme.

7. #307 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Toate armele sunt disponibile, deblochezi attachements si upgrades facand challenges. Asta reprezinta nr din dreptul numelui.

8. #308 SP
    Am exportat si eu pentru prima data un clip folosind butonul de Share. Rezultatul este videoul de mai jos. Acceptabila calitatea, avand in vedere cat de compresat este.

9. #309 SP
    Member chesterb's Avatar
    Ce alerga ăla la final să-ţi înfigă cuţitu'-n gât

10. #310 SP
    Junior Member vladulike's Avatar
    Haha,ce bat romanii nostri in joc gj renegade,wait to see you in the game , app,cum ai urcat video-ul pe youtube?

11. #311 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Am intrat si eu aseara sa vin cu Support era pustiu, fratilor.

12. #312 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Eram toti in cloak

13. #313 SP
    Quote Originally Posted by vladulike View Post
    cum ai urcat video-ul pe youtube?
    L-am pus mai intai pe Facebook de pe PS4 si apoi am downloadat fisierul video de acolo folosind acest site: Facebook Video Downloader Online.

14. #314 SP
    @Renegade, sa te intreb cate ceva, poate ma ajuti cu niste lamuriri. Mi-am deblocat ceva atachment la una din arme, e aruncatorul de grenazi. Imi poti spune cum se foloseste? Eu joc L1 / R1 pe post de aim and fire si apasand L2 se schimba modul armei si trece la aruncatorul de grenazi da nici cum nu gasesc butonul de foc, R1 nu face nimica.

Am vazut in video postat mai sus de tine ca nu folosesti nici holoscope nici acog, face aiming mai rapid daca nu ai atasat pe arme nimic?

15. #315 SP
    Nu am incercat inca atasamentele, asa ca nu iti pot raspunde exact la prima intrebare. Dupa ce activezi secondary fire cu L2, nu merge sa tintesti cu L1 si sa tragi cu R1? Poate nu iti da voie sa tragi from-the-hip, doar cu R1.

Iar in legatura cu a doua intrebare, nu cred ca este o diferenta la acest capitol intre ele. Eu prefer luneta standard (red dot) pentru ca este cea mai mica si nu imi obstructioneaza vederea atunci cand tintesc. Celelalte ocupa prea mult din ecran si uneori ma incurca pentru ca nu pot vedea toti inamicii din campul vizual.

16. #316 SP
    Din cate tin minte dupa ce activez secondary nu mergi cu L1 si R1, o fi infundata teava.

17. #317 SP
    Junior Member vladulike's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    L-am pus mai intai pe Facebook de pe PS4 si apoi am downloadat fisierul video de acolo folosind acest site: Facebook Video Downloader Online.
    Dic,ce simpluThank you mister!

18. #318 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Ma poate ajuta cineva sa trec de QTE in Chapter 3 (Echo)? Trimiteti un PM.

EDIT : Gata am reusit.Trebuia sa apas L3 (back touchpad).Joc pe PSVita si nu am vazut bine

19. #319 SP
    Ce este asa de pustiu pe thread? Nu mai joaca nimeni de pe forum multiplayer? De aproape o saptamana ma joc doar singur.

20. #320 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    sa se lanseze PS4 si o sa fie jucatori

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 28 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Bookmarks