Trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu jocul, nici hartile nu le cunosc, is total debusolat pe acolo. I miss KZ2!!
Stie cineva changelog-ul ultimului update? Acum a aparut.Eu nu joc momentan KZ,din cauza lipsei checkpoint-urilor.
Cum deblochez noi arme? Sunt level 100+ (sau ce e ala) si am ramas tot la primele 4 arme.
Toate armele sunt disponibile, deblochezi attachements si upgrades facand challenges. Asta reprezinta nr din dreptul numelui.
Am exportat si eu pentru prima data un clip folosind butonul de Share. Rezultatul este videoul de mai jos. Acceptabila calitatea, avand in vedere cat de compresat este.
Haha,ce bat romanii nostri in jocgj renegade,wait to see you in the game , app,cum ai urcat video-ul pe youtube?
![]()
L-am pus mai intai pe Facebook de pe PS4 si apoi am downloadat fisierul video de acolo folosind acest site: Facebook Video Downloader Online.
@Renegade, sa te intreb cate ceva, poate ma ajuti cu niste lamuriri. Mi-am deblocat ceva atachment la una din arme, e aruncatorul de grenazi. Imi poti spune cum se foloseste? Eu joc L1 / R1 pe post de aim and fire si apasand L2 se schimba modul armei si trece la aruncatorul de grenazi da nici cum nu gasesc butonul de foc, R1 nu face nimica.
Am vazut in video postat mai sus de tine ca nu folosesti nici holoscope nici acog, face aiming mai rapid daca nu ai atasat pe arme nimic?
Nu am incercat inca atasamentele, asa ca nu iti pot raspunde exact la prima intrebare. Dupa ce activezi secondary fire cu L2, nu merge sa tintesti cu L1 si sa tragi cu R1? Poate nu iti da voie sa tragi from-the-hip, doar cu R1.
Iar in legatura cu a doua intrebare, nu cred ca este o diferenta la acest capitol intre ele. Eu prefer luneta standard (red dot) pentru ca este cea mai mica si nu imi obstructioneaza vederea atunci cand tintesc. Celelalte ocupa prea mult din ecran si uneori ma incurca pentru ca nu pot vedea toti inamicii din campul vizual.![]()
Din cate tin minte dupa ce activez secondary nu mergi cu L1 si R1, o fi infundata teava.
Ma poate ajuta cineva sa trec de QTE in Chapter 3 (Echo)? Trimiteti un PM.
EDIT : Gata am reusit.Trebuia sa apas L3 (back touchpad).Joc pe PSVita si nu am vazut bine![]()
Ce este asa de pustiu pe thread? Nu mai joaca nimeni de pe forum multiplayer? De aproape o saptamana ma joc doar singur.![]()
Bookmarks