Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 547

Thread: Killzone: Shadow Fall

1. #281 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Inca unul KZMP #3. Misto functia de share, optiuni de preview, trim si upload, totul intuitiv si rapid.

2. #282 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Eu as vrea sa stiu cum fac counter la melee . De cateva ori, in toiul asasinarii, am reusit cumva sa scap si sa-l omor eu. Pe ce am pasat dracu stie

LE:
    chesterb - nu am facut tutorialul. de campanie nu m-am atins

3. #283 SP
    Member chesterb's Avatar
    Tutorialul nu te-a ajutat?

4. #284 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vaga, Renegade, Koba, Toma, Bubli war tonight? Nu stiu ce tot faceti acolo!!!

5. #285 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Nota 7 si de la mine in misiunea 9 are un popup super aiurea ( texturile de pe podea ) se vede ca a fost grabita lansarea .

6. #286 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Vaga, Renegade, Koba, Toma, Bubli war tonight? Nu stiu ce tot faceti acolo!!!
    Eu am jucat ieri toata ziua. Da un mesaj diseara cand intri online si jucam.

7. #287 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Hai sa stabilim in jur de ora 22 daca sunteti disponibili, eu nu am cum inainte. Ar fi tare sa incercam niste warzones.

8. #288 SP
    Member chesterb's Avatar
    Hai sa stabilim in jur de ora 22 daca sunteti disponibili, eu nu am cum inainte. Ar fi tare sa incercam niste warzones.
    Put me on Ză List ^_^

9. #289 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Intru si eu pe la 22.30.

10. #290 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Datorita problemelor tehnice ale PS4 nu am chat dar sunt prezent la 22

11. #291 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Din cauza

12. #292 SP
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Din cauza
    Are rost ?

13. #293 SP
    Member chesterb's Avatar
    Suntem curioşi

14. #294 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Is cam ocupat cu musafiri in perioada asta si deaia nu am mai intrat, o sa incerc si eu deseara sa fiu prezent.

15. #295 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Din cauza faptului ca nu exista inca upgrade de sistem la ps4 sa suporte castile de ps3( castile care le folosesc nu au microfon ca cele de ps3) iar la ora 22 sunt fortat sa respect programul de liniste .

16. #296 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cred ca ies si eu la datorie in seara asta, se pot crea meciuri parolate sa jucam doar noi intre noi? Sincer nu prea m-am uitat pana acuma, intram la classic warzone si cam atat.

17. #297 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Cred ca ies si eu la datorie in seara asta, se pot crea meciuri parolate sa jucam doar noi intre noi? Sincer nu prea m-am uitat pana acuma, intram la classic warzone si cam atat.
    Daca suntem prea putini nu are rost sa jucam doar noi.

18. #298 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Eu cred ca ar trebui sa fim cel putin 10 pentru a putea face meciuri intre noi. Altfel ne plictisim cautandu-ne pe harti. Dar ma indoiesc ca ne vom strange atatia.

Iar in legatura cu meciurile private, da, se poate pune parola la server dar nu mai sunt contorizate statisticile. Dar avand in vedere ca majoritatea jucatorilor intra pe Warzoneurile promovate, putem lasa serverul public si nu cred ca vom fi deranjati prea tare de straini. Asta atunci cand ne vom strange mai multi.

19. #299 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am iesit ca m-au enervat la culme aia in deathmatch, ma omorau prea usor, zici ca aveau ceva super powered guns. Nu mai am rabdare, imi pierd nervii prea usor online.

20. #300 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Am jucat si eu ieri seara dar offline, cu boti pe easy ca sa nu ma fac de rusine in fata oamenilor si.... m-am facut de rusine in fata botilor.... I'm too old for this ****.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast

Bookmarks