Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 547

Thread: Killzone: Shadow Fall

1. #241 SP
    Member Kupy's Avatar
    Groaznic e cam dur. Însă chiar nu are appeal deloc, I don't give a shlt pt cine lupt, pe cine trebuie sa omor și cu cine joc. Acum vreau doar sa îl termin cât mai repede. Cred ca dacă aveam acces la PS plus as fi jucat resogun

2. #242 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    pentru veteranii seriei, se merita sa joc campaniile SP din KillZone 2, 3 si Shadow Fall? (pe mine ma intereseaza doar MP-ul sincer la ShadowFall, are ceva daca nu stiu nimic din lore/n-am mai jucat nici un joc din serie inainte etc.? sau e ca in BF/CoD da-i start pe MP si nu te uita inapoi la SP ca orbesti de cat de proasta e facuta partea aia din joc? )

3. #243 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Povestea a inceput bine in Shadow Fall, mi-a placut inceputul, parea promitator. Acum ma plimb de colo-colo si mut cutii si dau drumu la niste sigurante ca sa progresez mai departe. Toate astea prin niste zone foarte colorate si mai mult goale, fara inamici.

Se facea misto de COD cu razele soarelui batand din mai multe parti, nu am fost foarte atent, dar la cata lumina pusa aiurea doar de dragul de a arata ca se poate face asta pe PS4 am vazut, nu e departe. Iar Helghast nu mai arata ca pe vremuri, nu mai arata ca niste nazisti de pe o alta planeta pe care vrei sa ii omori.

Pentru mine Killzone 2 ramane cel mai bun, 3-ul a fost prea usor. Shadow Fall e titlu de lansare, era de asteptat. Nici nu stiu daca o sa il termin prea curand, e prea plictisitor. De multiplayer nu m-am atins inca, dar din cate am auzit e punctul forte.

LE: Si ce nu imi place ca au schimbat, e faptul ca te poti misca mult mai lejer, directia nu mai e greoaie ca la cele mai vechi, iar asta era un element foarte important care desi facea jocul mai greu, mie mi-a placut.

4. #244 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    LE: Si ce nu imi place ca au schimbat, e faptul ca te poti misca mult mai lejer, directia nu mai e greoaie ca la cele mai vechi, iar asta era un element foarte important care desi facea jocul mai greu, mie mi-a placut.
    O fi mai cald pe planeta aia si ala e imbracat mai subtire...

5. #245 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si cand ma gandesc ca ma gandeam serios sa iau doar Killzone la lansare, cred ca innebuneam. Ma rog, jocul nu e prost sau slab, e prost sau slab comparat cu titlurile anterioare. Azi dupa 20 min m-am plictisit si m-am apucat de altceva.

6. #246 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Punctul forte al FPS-urilor in general n-a fost, nu este si nu va fi ever sp-ul (cu mici si rare exceptii). In KZ campania este mai mult un tech demo, iar dupa ce intri in mp intelegi de ce este jucat.

7. #247 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    a fost, inainte de Modern Warfare1/Halo 2 dupa care s-a pus accentul doar pe MP

8. #248 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Punctul forte al FPS-urilor in general n-a fost, nu este si nu va fi ever sp-ul (cu mici si rare exceptii). In KZ campania este mai mult un tech demo, iar dupa ce intri in mp intelegi de ce este jucat.
    depinde cand ai inceput sa te joci... din pacate, in ultimul timp asa sta treaba. acum ceva ani insa, nu era asa.

PS si cu toate acestea inca mai avem FPS-uri singleplayer only care sunt foarte, foarte bune...Bioshock, Deus Ex, Dishonored, vine Thief.

9. #249 SP
    Credeam ca se subintelege ca ma refeream la cele cu sp+mp. Altfel puteam sa dau ca referinta Half-Life din 98.

10. #250 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

11. #251 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    am inteles ca lumea se plange de campania SP a jocului, ca ar fi groaznica, voi ce ziceti
    E mult mai buna decat Kz2 si Kz3 combined din cat am jucat pana acum. Nu inteleg de ce se plange lumea. Chiar are un story solid plus atmosfera eerie, imi aduce aminte de Half Life 2.

12. #252 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Zicea cineva pe forum ca grafica la AC4 e mai buna decat cea din KZ. Chiar adevarat sa fie Enthroll? Am vazut ca detii ambele jocuri, de aici intrebarea.

13. #253 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    tudyniuz a declarat asta.Pe el trebuie sa il intrebi.Eu sper ca maine voi avea consola (a ajuns la Bucuresti ),si ma intereseaza si pe mine acest aspect ca iau ambele jocuri + Knack.

14. #254 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    O fi mai buna pt cei cu crt-uri, asta vad eu din filmuletele postate pana acum.

15. #255 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Zicea cineva pe forum ca grafica la AC4 e mai buna decat cea din KZ. Chiar adevarat sa fie Enthroll? Am vazut ca detii ambele jocuri, de aici intrebarea.
    Poti sa ma intrebi si pe mine, evident. I speak true, cum vad ca unii useri mai tineri nu cred
    Tu esti un veteran, deci ma cunosti
    E adevarat, grafica AC4 e mult mai bogata in detalii vii si realism decat cea din Killzone SF. In campanie KZ e foarte frumos ca grafica, peste orice PS3 dar nu stiu ce au facut Ubisoft ca AC4 e regele graficii la momentul actual.

Nu ma intelege gresit, Killzone Shadow Fall e un joc extrem de bine realizat si ca grafica si ca fps in general. MP-ul e incredibil de fun si 1080p la 60fps face experienta superba.

16. #256 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Si eu care credeam ca killzone e masterpiece-ul in ale graficii, surpriza mare AC4.

17. #257 SP
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Si eu care credeam ca killzone e masterpiece-ul in ale graficii, surpriza mare AC4.
    Exact! Si pe mine m-a surprins AC4 intr-un mod foarte placut, aproape socant. Eu nu vreau sa vad cum o sa arate Watch_Dogs daca il lucreaza cum trebuie (aka next gen) pe PS4. And they will. AC4 pe PS4 da impresia ca nu e stresat deloc, movement-ul e foarte natural la 30fps. Solid man, solid!!

18. #258 SP
    Terminat campania pe normal, per total o experienta placuta care incepe bine, isi pierde rasuflarea repede dar revine si termina in forta. Au nevoie neaparata de un story writer bun, daca s-ar implica cei de la ND in universul KZ, oh boy. In rest jocul dpdv grafic este superb, poate nu iese in evidenta atat de tare precum AC4 din cauza atmosferei dark si apasatoare, dar e un adevarat festin pentru ochi. Prevad vreo 2-3 momente pe hard unde va fi cam problematic de trecut peste, in rest cam usor. Si un mare plus pentru coloana sonora.

19. #259 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Joc de circa 1 ora, nu-mi vine sa cred ce detalii. Nu stiu cat o sa imi trebuiasca sa termin jocu ca tot pe jos si pe pereti ma uit la cat e de finut totul Este exact cum ma asteptam sa fie dpdv grafic din ce am vazut pana acum.

20. #260 SP
    Mai baieti, asta sunt eu. Find me in Warzone. Base camp. Base Camp Suicide is my middle name. use it.
    Attached Images Attached Images bcs.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Bookmarks