Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 78 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 1558

Thread: DriveClub

1. #1261 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Oare acea dificultate easy va fi bagata si in cursele DLC?

2. #1262 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Nu văd de ce nu.

3. #1263 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Am primit raspuns
    Attached Images Attached Images screenshot_2015-11-02-15-47-00.png

4. #1264 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Vad ca NFS nu prea rupe gura targului, chiar daca inca n-au aparut review-urile.

Daca ma orientez spre Driveclub, cum e cel mai avantajos? Sa iau varianta de PS Plus si sa ii fac upgrade? Sau sa caut jocul intreg pe olx?

Season pass-ul e tot separat, sau e inclus in upgrade-ul de la varianta de Plus?

5. #1265 SP
    Junior Member radub91's Avatar
    Era astazi pe store variant full cu season pass la 90 de lei

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. #1266 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Serios? Ar trebui sa verific store-ul mai des. Mersi!

7. #1267 SP
    Junior Member radub91's Avatar
    Sa trăiești

8. #1268 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Pot sa primesc si eu invite in club? E nevoie de ceva requirements?
    Skyll3x1993 PSN ID.
    Multumesc.

9. #1269 SP
    Mie scarba deja de dificultatea din joc. Mai am nevoie de o singura stea in Tour la Venom Hot Lap si e imposibil. Incerc sa folosesc acelasi traseu cu ghost-ul doar ca daca intru prea incet in curba el se indeparteaza, daca accelerez putin incep sa dansez in curba. Habar nu am cum au setat timpi astia, am impresia ca sunt aruncate din burta. Mai enervant e cand ma uit pe leaderboard si vad 1:11... Sa nu mai zic ca la Norwegian Lightweight Series aveam de scos 1:23. Prima cursa cu Caterham SP/300.R am scos 1:24 si eram pe locul 2, in fata aveam un Ariel Atom cu diferenta de cateva sutimi. Bun, am luat si eu Ariel-ul, am scos 1:21 si culmea, tot pe locul 2 si in fata tot un Ariel cu 1:16....

10. #1270 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Dificultatea mai mare e unul din aspectele bune ale jocului. In ultimele dlc-uri au mai domolito si au scazut mult dificultatea ca s-a plans lumea prea mult, primele campionate si dlc-uri au fost mai grele si mai bune din acest punct de vedere

11. #1271 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai pentru 3 stele trebuie sa fii foarte bun. E ok dificultatea.

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

12. #1272 SP
    Oh... Nasol asa. De cand o inceput NFS cu luatul curbelor in drift, toti au adaptat sistemul asta... Dificultatea nu e grea, e stupida. Cand repet aceasi cursa de 10 ori si mereu am performante mai bune dar AI-ul e tot cu cateva sutimi in fata mea, nu se mai cheama dificultate. Am jucat challenge-ul Dam Buster (asa parca se chema). Am castigat pe primul loc + steluta la care trebuia 11x sec. Mai aveam sa fac 4 face off-uri asa ca m-am pus sa le fac separat. Cursa a fost cea mai grea dintre toate de pana acuma, din al 2-lea lap eram pe primul si acolo am ramas, nu m-am indepartat nici macar 2 secunde de cel de pe locul 2. Ok, ma pun sa fac face off-urile separat, ii las sa mearga in fata ca sa nu ma incurce. Dupa lap 4 am jucat normal si pana in lap 8 am ajuns pe 2 si atat, cand m-am apropiat de cel de pe locul 1, parca jucam alt joc. Lipit de drum, lua curbe ca maniacu, aia ma lovesc din spate ca bezmetici...

Ma bucur ca nu am cumparat season pass, o sa incerc sa fac trofeele la el si cam atat, am fost prea entuziasmat la inceput de el... Habar n-am cum am reusit sa fac atatea stele pana acuma...

13. #1273 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu stiu ce tot nu-ti convine, am impresia ca dai vina pe rubber banding, sau pe AI, sau pe dificultatea stelelor de la curse, nu inteleg exact.

Am toate stelele obtinute, inclusiv cele din dlc-uri, nu o zic ca sa ma laud ci doar sa-ti faci idee ca stiu despre ce vorbesc, cand zic ca jocul e exact cat trebuie de greu, sunt doar 2-3 curse mai dificile, vezi Venom hot lap, in rest majoritatea se pot face din 1-2-3 incercari. Iar rubber bandind nu exista in joc in defavoarea playerului, doar in favoarea lui. Ceea ce vreau sa zic este ca daca incetinesti mergi foarte prost AI cars vor incetini si ele si te vor "astepta" sa le ajungi din urma mai usor, insa daca vei merge bine si rapid, fara nici o greseala vei vedea ca AI-ul are o limita de viteza "naturala" peste care nu va trece si vei putea sa te indepartezi de masini. Daca iti setezi un custom race de 10 ture si vei merge bine vei putea sa depasesti cu 1 tura masinile controlate de AI, axista videouri si pe youtube care iti arata chestia asta, deci jocul nu are rubber banding decat in favoarea ta.

Nu blamati jocul ca ar fi prost ca e prea greu, mai degraba dati vina pe lipsa voastra de skill si incercati sa va imbunatatiti driving-ul.

14. #1274 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    ACUM, jocul e de nota 10, frumos, elegant, cat de cat poti lua toate stelele.

15. #1275 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Nu stiu ce tot nu-ti convine, am impresia ca dai vina pe rubber banding, sau pe AI, sau pe dificultatea stelelor de la curse, nu inteleg exact.

Am toate stelele obtinute, inclusiv cele din dlc-uri, nu o zic ca sa ma laud ci doar sa-ti faci idee ca stiu despre ce vorbesc, cand zic ca jocul e exact cat trebuie de greu, sunt doar 2-3 curse mai dificile, vezi Venom hot lap, in rest majoritatea se pot face din 1-2-3 incercari. Iar rubber bandind nu exista in joc in defavoarea playerului, doar in favoarea lui. Ceea ce vreau sa zic este ca daca incetinesti mergi foarte prost AI cars vor incetini si ele si te vor "astepta" sa le ajungi din urma mai usor, insa daca vei merge bine si rapid, fara nici o greseala vei vedea ca AI-ul are o limita de viteza "naturala" peste care nu va trece si vei putea sa te indepartezi de masini. Daca iti setezi un custom race de 10 ture si vei merge bine vei putea sa depasesti cu 1 tura masinile controlate de AI, axista videouri si pe youtube care iti arata chestia asta, deci jocul nu are rubber banding decat in favoarea ta.

Nu blamati jocul ca ar fi prost ca e prea greu, mai degraba dati vina pe lipsa voastra de skill si incercati sa va imbunatatiti driving-ul.

Nici macar 2-3 Koba sa fim seriosi. Cea mai grea a fost dpmdv Hot Venom Lap 2 si atat. Cu atentie se face si ala din cateva(zeci) de incercari.

16. #1276 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pfff ce Venom Hot Lap 2, clar cea mai grea cursa a fost Atomic Theory din Torque. 'zda balenei, am stat 3 zile la ea.

17. #1277 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Venom hot lap e cea mai nașpa și pt mine... Am abandonat jocul pt ea... Restul le-am făcut la primul tur dar aia doar 2 stele

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

18. #1278 SP
    Poi numa Hot Venom Lap (pen ultimul event din tour), mai am de facut, in rest am trecut "destul" de usor prin curse... Dar pur si simplu ma enerveaza cand vad faze de genul si ma descurajez repede, nu mai sunt in stare sa fac o curba bine.
    @koba, pe tine te stiu din Forza 4, cand jucam cu Grey. Imi aduc aminte cand te plangeai de RUF-uri ca numai pe drum nu stau da mereu erai pe 1. Asta era ca o paranteza, daca nu te confund.

Pot sa conecte G27-le la PS4+DriveClub?

19. #1279 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    Pot sa conecte G27-le la PS4+DriveClub?

Nope, nu este compatibil cu PS4. Iti recomand sa te uiti dupa un Thrustmaster T150, care e o versiune mai ieftina de T300RS, dar se tine bine pentru un pret de aproximativ 200 euro.

20. #1280 SP
    Am deja G27, nu am de gand sa cumpar altul...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 78 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks