Incredibil .. au raspuns (cei de la Hori USA). Au spus ca asa ceva nu ar trebui sa se intample si ca produsele lor sunt de top (bla böa bla). Pe scurt, s-au oferit sa mi-l inlocuiasca dar sa le trimit unitatea mea ca sa studieze ce s-a intamplat. Le-am spus ca e scump sa trimit dracia in US asa ca au revenit cu o noua adresa din UK... acum astept hartiile pentru UK si gata, mi-l schimba direct de la fabrica. Interesat.
Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam la un asemenea feedback ... o bulina alba pentru ei. Sa vad cun o sa se finalizeze treaba si, cel mai important, sa vad cum ma descurc fara sistem pe perioada cat o sa fie in tranzit (ca, de ex, nu am jucat deloc overwatch cu controllerul... banuiesc ca o sa trebuiasca sa reinstalez si sa configurez adaptorul folosit anterior - CronusMax+)

... acum astept hartiile pentru UK si gata, mi-l schimba direct de la fabrica. Interesat.
... banuiesc ca o sa trebuiasca sa reinstalez si sa configurez adaptorul folosit anterior - CronusMax+)
Nu ma văd jucând cu mouse și tastatură, am ajuns prea comod. Daca am sa o fac, sigur voi face bani din asta 

Bookmarks