Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Totul Despre Emulare pe PC...

 1. #1 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar

  Totul Despre Emulare pe PC...

  Buna, am facut acest topic deoarece ador emularea pe PC, si mi-as dori sa avem un topic despre asta pe CG [deoarece este printre singurele comunitati gaming unde ma simt ca acasa (doar aici si pe un alt forum sunt activ la ora actuala)]. Dar inainte sa incepem as dori sa clarific cateva lucruri despre acest thread cat si despre preferintele mele:

  1. Acest thread nu este un atac asupra consolelor/sau a consolistilor retro, nu este nici un mod prin care as vrea sa arat ca PC-ul este superior, este vorba strict de preferinte, de exemplu:

  -nu as putea niciodata emula un joc Gust pe PC (ex: seria Ar tonelico sau seria Atelier Iris), mi se par o experienta mult mai placuta pe PS2, la fel si pentru seria Zombie Hunters, desi jocul este 3D si unele modele sunt clar imbunatatite grafic (imaginea parand mai buna in general), sincer parca jocul pierde ceva din stilul vizual care il defineste find emulat pe PC.

  -dar sunt si exemple ca si RE: Code Veronica, pe PS2 port-ul acestui joc de pe Dreamcast a fost executat cam slabut parerea mea, texturile lasa de dorit, controlul nu a fost finisat pentru maneta de PS2, astfel jocul pentru mine a fost o experienta mult mai placuta folosind un gamepad Xbox 360 si imbunatatiri grafice. Mai sunt si jocuri ca si Wild Arms 5, Xenosaga, Onechanbara (Wii), Soul Calibur 2/3, Xenoblades, Another Century's Episode etc., care prin emulare si folosind imbunatatiri grafice le poti scoate in evidenta stilul grafic superb, stil care nu a fost afectat de trecerea anilor.

  2. Fara request-uri ilegale sau piraterie, de exemplu, sunt multe emulatoare care necesita bios-ul consolei pe care il emuleaza, Bios-ul find sistemul de baza al unei console, acesta trebuie sa fie extras din consola voastra pentru a folosi legal un emulator, este ilegala distribuirea lui.

  3. Pls fara flaming dupa cum am spus este vorba de preferinte, eu personal nu cred ca sistemul "X" este mai bun ca si sistemul "Y", dar normal ca am sa folosesc ce mi se pare mie mai comod/placut.


  ================================================== =======================================

  Bun sa incepem...

  La ora actuala configurez Onechanbara (joc original pe Wii) pentru a ma juca cu ajutorul emulatorului Dolphin pe PC, nu mi-au placut niciodata motion controller-urile, si as dori sa folosesc pad-ul Xbox 360, ca noroc ca se pare ca am reusit sa-l si configurez corect XD:

  Probabil ca va mai necesita config-ul putina finisare, dar in mare parte pare bun.

  PS: Sunt cateva momente in care camera pare sa o ia razna, nu este vina emulatorului ci a mea, am fost obisnuit sa am alta functie map-ata pe buton-ul de lock-on si din aceasta cauza sunt cateva momente in care il tot apas aiurea, iar slowdown-urile sunt cauzate de fraps probabil.

 2. #2 SP
  Member florent's Avatar
  Ce configuratie ai ?

 3. #3 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar
  CPU: AMD FX4300 @4.6 Ghz
  RAM: 8 GB DDR3 Kingston @1426 Mhz
  GPU: Sapphire 6850 1GB GDDR5
  Mobo: Gigabyte 78LMT-S2PV

 4. #4 SP
  Junior Member BigBibi's Avatar
  Sunt si jocuri aparute pe sisteme arcade care nu mai necesita emulatoare , sistemele pe care au aparut fiind pe arhitectura X86 . Cele mai sugestive exemple sunt jocurile aparute pe Taito X si X2 de la Capcom System 16 - Taito Type X2 Hardware (Capcom)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Totul despre pesti si acvarii By MonkY in forum Pets
  Replies: 535 Last Post: 09-07-2022, 18:36
 2. Totul despre Samsung Galaxy S4 By MonkY in forum Android
  Replies: 4 Last Post: 06-11-2013, 01:45
 3. Totul despre Microsoft Surface RT By MonkY in forum Tech News
  Replies: 14 Last Post: 30-10-2012, 00:17
 4. Totul despre consolele retro. By sergiutz11 in forum Console Retro & Arcade
  Replies: 5 Last Post: 28-03-2011, 07:45
 5. Totul despre WoW By Razvan in forum Stories & Other News
  Replies: 0 Last Post: 10-12-2009, 20:30

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts