The Order : 1886 Premium Edition PS4 NEW USA Import with The Endless Duel statue | eBay - 259 EUR. Pentru tine, un mizilic![]()
The Order : 1886 Premium Edition PS4 NEW USA Import with The Endless Duel statue | eBay - 259 EUR. Pentru tine, un mizilic![]()
sincer nu face 300 euro o statuie peste aia 259 fiind un transport de 40
---------- Post added 22-02-2015 at 01:06 ----------
insa ma gandesc serios la aia de mai sus
Daca gasiti ceva nu comandati direct in tara, luati legatura cu adidasi.us , ei nu au comision, si transportul e foarte putin. Ii recomand personal.
@JeNeI: in cazul editiei Premium despre care vorbim solutia asta nu-i foarte convenabila, cei la adidasi cer 50$ pentru primul kg si 10$ pentru fiecare kg suplimentar, livrarea dureaza ~ 3-4 saptamani si se face prin Posta Romana (afara de cazul in care se doreste livrare locala prin curier, deci cost suplimentar). E drept, nu se mai platesc alte taxe (insa am mici indoieli ca scapam de tva, ori in cazul jocurilor tva-ul este singura taxa).
Thanks for the tip, though.
@rodarkone: daca decizi ca esti dispus sa platesti 300 Euro pentru ea, poti s-o iei direct de pe Amazon.com, fix atat iese pretul final. Eu voi incerca cu livrare in UK, costul de livrare se injumatateste de-a dreptul fata de Romania...
Exclus... as plati ceva de genul 150 EU maxim (adica cam cat ar fi trebui sa coste daca s-ar fi lansat in EU) Pot sa rog pe cineva din US sa mi-o cumpere la 150 $ insa rahatu de shipping + taxe ma omoara, sare lejer de 200 $ ca si pret final, undeva la 210-220 $ - cam cu 50 mai mult decat sunt eu dispus sa dau maxim
![]()
mi se pare ca Order 1886 seamana mult cu primul Assassins Creed: ambele graphical marvel pentru vremea lor, ambele cu povesti interesante dar in acelasi timp destul de scurte si cu putine lucruri de facut
L-am primit si eu sambata pe la 12. Cu cateva pauze, mi-a luat cam 10 ore sa-l termin, eu fiind tipul de gamer care nu ma grabesc si caruia ii place sa exploreze amanuntit tot ceea ce este de explorat.
Jocul este superb ca si grafica, dar parca totusi barele negre imi creau din cand in cand senzatia ca nu vad decat o parte a imaginii care de fapt ar fi pe tot ecranul. Partea audio mi s-a parut de asemenea buna, bine implementata pe domenii: voci personaje, sunetul focurilor de arma, sunetul efectelor speciale si a mediului ambiant.
Gameplay-ul mi s-a parut putin greoi. Personajul se misca destul de lent si cu o oarecare inertie.
Nu sunt prea multe de facut in acest joc. Secventele cinematice lungi si o parte din cele de lupta, la care de fapt asisti cu controlerul in mana si mai apesi din cand in cand pe cate un buton, nu sunt cele care sa ma entuziasmeze. Chiar daca povestea este buna, jocul tot nu are acel feeling care sa ma faca sa-mi doresc sa-l joc din nou, cu atat mai putin cu cat scurt fiind, am memorat deja toate capitolele si nu mai este nimic ce sa-mi fi scapat sau de care sa nu-mi aduc aminte.
Cu siguranta ca jocul nu este de nota 5 ci de undeva intre 7 si 8, dar nu-l consider un joc care sa merite pretul cu care este vandut.
O poveste buna, bine reprezentata grafic si audio, nu este suficient ca sa-l faca un JOC bun. Jocul este in primul rand joc, in care predominant trebuie sa joci, nu sa stai cu controlerul in mana, sa vezi si sa asculti. Producatorii au incercat sa dea lovitura tocmai cu povestea, dar au ignorat faptul ca majoritatea gamerilor vor sa JOACE, nu sa asiste.
Hello good people of CG!
Nu am mai scris pe forum de foarte mult timp, dar trebuie sa zis asta aici:
The Order nu e un joc pentru toata multimea de gameri. Odata depasit acest fapt in discutii si argumente, si observ ca lumea de aici e matura si cu bun simt (nu am gasit comentarii deplasate despre joc cum deseori am vazut pe site-uri de profesie) pot declara cu mandrie:
The Order imi place la nebunie si este exact tipul de joc de care aveam nevoie:
Short, action, insanely pretty (cinema/film-like presentation) with cool, and fun weapons to kick some mother-half-monster-bitch-ass enemies with.
Cam asta am vazut acum 2 ani ca poate PS4-ul and well, here it is.
L-am inceput pe HARD din primul run, imi place, din ce observ imi cere sa fiu mult mai rapid si mai precaut (face partile de shooting/surviving mult mai lungi si trebuie sa fiu atent pe unde sar munitiile = headshots are desired)
Are si un pic de hate, asta spune cevain lumea lui FORMULA1-sand-box-openworld-must-be-goddess-of-milking-fat-pig-money.
Am zis de story? Are story. Poate again nu e pe registrul tuturor, insa merita mentinut ca e top-notch-writing si fiecare scena, action or not, contine some sort of truth connected to the game word.
Try it out, at least. Nu e de pierdut!
Enth out.
PS: e genul de joc in care trebuie sa stai relaxed, inteleg argumentul slow paced dar nu consider asta o problema. Chill, people. If not, try another line of diamond dust through your blow si mai bagati niste COD din congelator
heheh.
---------- Post added 23-02-2015 at 10:11 ----------
Pe asta o stiti?
live: The Oder: 1886 pt cei interesati
Eu, spre exemplu, l-am terminat in aproximativ 9 ore si jumatate, insa nu are absolut nicio relevanta lungimea acestui joc, ci continutul si intensitatea. Cu bune si cu rele.
Eu mă aştept la un joc atunci când dau bani pe el să mă ţină în priză vreo 2-3 luni, nu văd cum ar putea acest joc să facă asta ţinând cont că eşti foarte limitat.
@Se7en Fury: esti indreptatit sa ai asteptarile tale fata de un joc video in general. Spre deosebire de filme de exemplu (care dureaza in general 1,5 - 2 ore) jocurile sunt incredibil de diferite intre ele. E important ca cineva sa spuna "atentie, jocul x nu are niciun fel de multiplayer iar experienta single-player este de tipul x" (sa stii sa-l incadrezi, sa poti sa-ti dai seama de specia careia ii apartine). In felul asta poti aprecia daca jocul e pe gustul tau si daca merita banii tai in baza experientei pe care ti-o poate oferi. Prin urmare, daca tu iti doresti un joc cu multiplayer captivant sau cu o experienta single-player extinsa, s-ar putea ca The Order sa nu fie pe placul tau.
Insa (insist) in cazul acestui gen de joc - eminamente single-player si sprijinit intr-o proportie covarsitoare pe naratiune si experienta vizuala si nu neaparat pe elemente de gameplay (skilltrees, multiple approach scenery, open world etc.) - durata este absolut irelevanta, considerand intensitatea si nivelul de detaliu prezent (vizual, auditiv, artistic, conceptual etc.).
Faptul ca jocul POATE fi terminat si in 6 sau 7 ore nu inseamna absolut NIMIC. Nu inseamna ca toata experienta ta va totaliza 6 sau 7 ore. The Evil Within are achievment/ trophy pentru completarea in mai putin de 5 ore. Ce inseamna asta? Ca The Evil Within dureaza 5 ore? Resident Evil 2 stiu sigur ca se poate termina si intr-o ora si jumatate sau doua ore (nu mai tin minte exact). Ce spune asta despre el?
Hai sa o luam altfel:
1. Am petrecut peste 60 de ore in Far Cry 4.
2. Il consider cel mai reusit FPS din punct de vedere vizual si tehnic din 2014. Da, chiar mai bun si mai frumos decat experientele single-player din Battlefield sau Call of Duty: Advanced Warfare, desi FC4 este open-world. Hai sa-ti spun alte doua chestii despre el:
1. 80% dintre activitatile desfasurate in FC4 sunt practic aceleasi, activitati desfasurate in acelasi mod, cu acelasi obiectiv, fara surprize;
2. Povestea single-player/ unique story related campaign missions au o durata totala de sub 6 ore. Atat dureaza. Natura scriptata a acestora nu permit o abordare mai lenta, nici macar pe dificultate ridicata (singura diferenta fiind ca mori mai repede, deci ori treci de portiune, ori reload check-point).
Ratiunea pentru care scriu atat de mult pe tema asta nu este sa iau apararea jocului si nici sa le raspund celor care sunt reticenti in a-l juca, ci doar a scoate in evidenta ca-i important sa discutam CE CONTINE jocul si nu neaparat CAT DUREAZA. Un joc mai "amplu" sau "lung" nu ofera neaparat mai mult iar unul mai liniar nu ofera neaparat mai putin.
Nu am terminat 100% jocul inca asa ca nu voi intra prea mult in detalii.
Dar pana acum pot sa spun un singur lucru, nu regret nici macar un singur leu pe care l-am platit pentru acest joc.
Eu nu am un buget nelimitat, altfel spus nu îmi permit să dau 200 de lei pe un joc doar cu story line care şi aşa nu îţi permite o explorare mai amplă, mă orientez spre jocuri care oferă suport şi pe partea de co-op şi mp.
Bookmarks