Da, voi cumpara un PS4!
Nu, nu voi cumpara un PS4!
Nu stiu daca voi cumpara un PS4...
Legat de soft, update-ul 1.50, teoria mea simplă, de ce la uni merg iar la alţi nu, problema nu cred că este de soft sau hardware, doar să ny faci update-ul în zilele lansări, din cauza volumului mare de date este posibil ca update-ul să nu fie făcut in totatlitate şi să aibă fişiere corupte, e cea mai simplă explicaţie la care mă pot gândi.
Daca tot am votat la Xbox One, sa votez si aici. Da, o sa imi cumpar unul, dar nu acum. Pretul e foarte OK, dar momentan nu are nici un joc exclusiv pe care sa simt ca trebuie sa il joc. Vreau sa incerc noul Killzone, dar nu mor dupa el. Cel mai probabil o sa il cumpar cand apare Final Fantasy XV (for fairness sake: nu e exclusiv, e si pe Xbox One) avand in vedere ca astept jocul ala inca de cand a fost anuntat ca Versus XIII pentru PS3.
Da, insa cel mai probabil spre sfarsitul anului viitor, daca pana atunci vor aparea jocuri care sa ma intereseze. Daca nu, ramane pe 2015.
@chesterb merci frumos!
Consola e luata din Praga-Cehia, momentan locuiesc aici si PS4 a fost lansat oficial deja.
Decat sa-l cumperi SH fara garantie,mai bine mai pui cateva sute de lei dar macar stii ca ai garantie..
subscriu la ce a spus colegul. La cum s-a prezentat PS4 pana acum nu as lua unul fara garantie.
Bookmarks