User: xsonick
ID: ovidiu90
User: DeepKiss
PSN ID RO: TemplarKnight27 (nu am ştiu ca poţi sa cumperi pe Ro si sa joci cu orice user, asa ca pt PS4, îl voi folosi doar pe cel de RO.
PSN IS UK: DeepKiss 27
Momentan am doar 3 jocuri de PS4, Rise of the Tomb Raider (digital) şi 2 fizic Uncharted 4, The Witcher 3.
Sunt un casual gamer, însă cu potențial 😁
Looking for new friends to play for fun, share games and answer all of my technical questions. 😁
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
psn id: fabymoss
Jocuri: btf 1(digital), uncharted 4, rocket league.
Sunt interesat de game sharing(btf 1) cu gta V.
Ma puteti adauga si pe mine pentru Rocket League. Pentru mp mai am si Siege si Ark Survival Evolved.
PSN ID RO: dariussoreata98
Jocuri:Rocket League.In curand Battlefield1,FIFA 17 si Titanfall 2.
PSN ID : Maddoxx0412
Jocuri : FIFA 17, Overwatch, Rise of the tomb raider, Killzone Shadowfall, Mirror's Edge Catalyst.
Cine joaca FIFA 17 sau Overwatch de obicei poate sa ma adauge!![]()
User : madd0x2u
PSN Id: Mdx-Ro
Jocuri : Uncharted 4 / Overwatch / Battlefield 1 / Driverclub
PSN : adu5emari
Jocuri : Overwatch/ Rocket League/ No Man's Sky /Killzone/ Let it Die/ Goat Simulator/ Smite/ Paragon / Need For Speed/ Mafia 3/ GTA V
user: 495
psn id: dragos495
jocuri: bf1
caut oameni in principal pt bf1, va rog mentionati daca dati add, devine plictisitor singur (desi asa am ajuns pana la lvl100). de la 100>110 as vrea in squad.![]()
Username: Sandodan
PSN ID : cipnwood
Jocuri : momentan NBA2K17, dar vreau sa Joc Battlefront I si astept II
Username: webdevst
PSN Id: ParadoxLector
Cam 90% din timpul pe consola este pentru Starwars Battlefront unde vreau sa ajung la level 100 cat de repede posibil. Pe XboxOne am avut peste 500 ore jucate...
Mai nou joc si Doom, DriveClub.
Username: Axxe Axxel
PSN ID: Axxeaxxel
Mi-am facut alt cont pe UK, celalalt inca il mai am dar asta e primary acum![]()
Bookmarks