Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 72 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1423

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #1221 SP
    Member seven1994's Avatar
    Nu ma ajuta cu nimic,doar ca am scapat de compresia pe care ps-ul o are cand vine vorba de screenshoot.

2. #1222 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cum sa fie asa MP-ul? 2 gloante de AK in cap pentru un death da vine si imi da un pistol in cap si gata? Mai chemi un brute si esti boss. CoD TPS.

3. #1223 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    foarte ciudat sa vezi teaserul asta acum

4. #1224 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Primele doua teasere transmit cu totul altceva decât mi-a transmis jocul. Din cauza asta ma așteptam la un alt fel de poveste. Ceva mai mult in stilul lui Last of Us, o poveste mai trista poate.

5. #1225 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Gata, l am terminat si eu. Nota zece, absolut nimic de comentat as putea scrie o gramada despre el, dar n am timp. All in all, un ultim joc excelent. Baietii de la ND, jos palaria . Abia astept DLC-ul

6. #1226 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Eu ma asteptam sa ma bat cu

7. #1227 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu am un "prieten" in lista de friends de la ps4 si desi am crezut ca glumeste in prima faza se pare ca vorbea serios si mi se pare ciudat vazand tot ce postati voi aici, cica pt el U2 si U3 au fost bune , asta e slab si chiar ii pare rau ca l-a cumparat..

eu mai astept sa se ieftineasca caci o sa joc doar campania si sa vad si eu despre ce este vorba.

8. #1228 SP
    Junior Member deepsky85's Avatar
    @poiuyt daca "prietenul" tau e dumenzeu pe pamant da! The Lord has spoken!

P.S. spune'i sa il arunce la gunoi, nici macar de pomana sa nu il dea, asta ca sa numai "sufere" altcineva jucandu'l pt ca jocul e o insulta pt gameri ca el

9. #1229 SP
    Tentativa de cospaly
    Daca va place ma puteti ajuta cu un like aici: https://www.facebook.com/PlayStation...type=3&theater
    Attached Images Attached Images drake-1-copy.jpg

10. #1230 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    So this just happened:

Ati mai patit asa ceva?

Adi, despre asta vorbeam. Se pare ca nu sunt singurul si e exact aceeasi zona din joc.

11. #1231 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Tentativa de cospaly
    Daca va place ma puteti ajuta cu un like aici: https://www.facebook.com/PlayStation...type=3&theater
    Mai multe poze:

12. #1232 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Rasko, este clar ca-s ceva particule din engine pe care le amplifica motion blur-ul ala de sar licuricii din ele... Nu stiu cum e la mine pentru ca nu-mi amintesc sa fi rotit camera intr-o zona atat de intunecata si am reluat "At Sea" dar trebuie sa-l parcurg pe tot ca sa ajung in zona aia... Dar o sa fac asta si-ti spun!

13. #1233 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Suna-ma cand ajungi acolo te rog.

14. #1234 SP
    Senior Member mark's Avatar
    AND THE WAIT IS OVER!!!
    Attached Images Attached Images img_3527.jpg img_3528.jpg img_3529.jpg img_3530.jpg img_3531.jpg img_3532.jpg img_3533.jpg img_3534.jpg img_3535.jpg img_3536.jpg img_3538.jpg img_3539.jpg

15. #1235 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Tentativa de cospaly
    Inca una, scuzati spam-ul

16. #1236 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Gata - l-am terminat si eu. Absolut fantastic, cea mai buna poveste dintre toate + un sfarsit care mi-a umplut ochii cu lacrimi si pe care il consider perfect.

17. #1237 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am reinceput in urma cu cateva zile si ajunsesem pana la cap 6-7, iar in weekend a vrut prietena sa vada cum se termina si am bagat prologue-u, iar la final, am primit achievement de Speedrun

18. #1238 SP
    Member marv's Avatar
    mi se pare amuzant cum bicky1310 a postat pozele alea si lumea continua conversatia pe thread ignorandu-le complet pentru ca nimeni nu vrea sa fie primul care ii spune ca nu sunt reusite.

19. #1239 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    L-am terminat si eu. Timpul petrecut in joc a fost de 7 ore. Cred ca e stricat counter-ul pentru ca sunt 100% convins ca am jucat mai mult. Sa nu mai zic ca im MP imi arata 22h in TDM dar eu am jucat maxim 5 meciuri.

Anyway, epilog-ul mi-a dat o palma peste fata. Pur si simplu am ramas masca, superb!
    Cap. 4 si epilog-ul l-am repetat de cateva ori numa sa admir imprejurimile.

20. #1240 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    L-am terminat si eu. Timpul petrecut in joc a fost de 7 ore. Cred ca e stricat counter-ul pentru ca sunt 100% convins ca am jucat mai mult. Sa nu mai zic ca im MP imi arata 22h in TDM dar eu am jucat maxim 5 meciuri.

Anyway, epilog-ul mi-a dat o palma peste fata. Pur si simplu am ramas masca, superb!
    Cap. 4 si epilog-ul l-am repetat de cateva ori numa sa admir imprejurimile.
    Daca ai facut encounter select in timp ce jucai, atunci s-a resetat timpul de joaca la 0.

Se pare ca suntem multi carora finalul le-a placut mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 72 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 ... LastLast