Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 318

Thread: Gran Turismo Sport

  1. #221 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ohoo, bun pret. Acum... sa-l iau, sa nu-l iau... oare de Black Friday prind ceva mai ok?
    Anyway, am dat prima mea cursa online aseara - semi-jale, inteleg ca e prima cursa si ca e risc de idioti pe traseu, dar a fost un carambol TOTAL in prima jumatate, zero driving etiquette de la unii, franeaza in tine fara jena si tot tu esti penalizat.

  2. #222 SP
    Member G@by's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    E de calitate sau poți găsi ceva mai bun, că nu mă pricep deloc la ele ?

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
    Cum sa nu fie ? Bani sa ai...
    De ex cele de la Fanatec...
    Dar cu cat investesti mai mult, cu atat trebuie sa fii si dedicat fenomenului. O dai spre profi...
    Varianta spusa de Chazy e excelenta pentru momentul asta, raportat pret calitate. T300 este peste un G29, iar pe viitor, daca vrei, poti schimba volanul cu varianta Alcantara (are cateva butoane in plus, poate folositoare la alte jocuri), sau de F1. Poti si pedalierul sa-l schimbi, cu ceva si mai si... Dar pt inceput varianta asta e excelenta.
    Daca te uiti ACUM la aceeasi model, dar cu volan Alcantara, o sa vezi ca pretul sare frumusel...
    Deci, merita...

  3. #223 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Eu am dat pe T300RS 1720 de lei de la Altex acum 3-4 luni pret normal. Deci nu e o reducere prea mare la 1700 lei. Si pretul normal nu e 25 milioane.

    Sent from my SM-G955F using Tapatalk

  4. #224 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pretul e foarte ok, mai ales ca are pedalele intermediare.

  5. #225 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    L-am bagat in cos, eram pregatit sa dau checkout, dar m-am razgandit )
    Nu e sanatos.

  6. #226 SP
    Member Chazy90's Avatar
    T300RS nu are pedale de calitate si ce e in acest Bundle GT au pedalele care sunt 100 euro separat si de negasit in Romania. Eu am pedalele Pro care sunt 160 euro separat si cu un addon de F1 am ajuns pe la 2800 ron in total. Insa pentru a se putea juca calumea, merita acests Bundle ca este net superior fata de G29, de la acuratete, putere force feedback, fara deadzone si pedale bune. Nu osa gasiti mai ieftin asa ca cine vrea sa joace serios ar trebuie sa ul ia. Urmatorul pas la ceva mai bun, gasesti de la 3500 ron in sus.
    Setupul meu e in poza atasat, doar ca acuma pentru GT Sport am pus volanul normal rotund ca in acest Bundle si am inversat pedalele in modul GT ca la o masina reala, adica se apasa de sus in podea ca sunt agatate.
    Attached Images Attached Images be51d6a0-c4a8-443e-b04f-4fe2c799923d.jpeg ff7ef3c9-526e-4ce9-8550-eafac9ef88e4.jpeg

  7. #227 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Ah si legat de cursele online, incearca la primele sa stai inafara accidentelor chiar si daca cedezi uneori si vei trece rapid la SR S si numai dai de toti nebuni. Doar rar se gaseste acolo cineva care mai intra in tine. Ca dovada te poti uita la curse de la SR A in sus pe canalul meu de youtube si doar la cate 5-6 curse se mai intampla un accident, cea ce este acceptabil.
    Am avut curse in care ma tot asteptam la cel care statea non stop in urma mea sa faca o depasire nebuna dar ma surprins placut, ca nici nu a incercat cand nu se putea depasii frumos, deci se poate.

  8. #228 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Facem si noi o cursa diseara?

  9. #229 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Facem si noi o cursa diseara?
    Maine putem face, ca oricum mai fac pregatiri pentru cursa de calificare la campionatul FIA.

  10. #230 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu intru deseară și facem practice pentru FIA.

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

    ---------- Post added 03-11-2017 at 14:27 ----------

    Exact la pedalele alea mă uitam și eu pe Ebay, deci se pot întoarce în funcție de cum îți place mai mult. E mai bun un volan cu butoane s-au cu clapete ?

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

    ---------- Post added 03-11-2017 at 14:33 ----------

    Am gasit in scaun mai interesant.

    http://www.playseat.com/shop/eu/uk/c...363/image/815/

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

  11. #231 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Cum adica volan cu butoane sau clapete? Volanul aratat are amandoua. Legat de Playseat, din experienta trebuie sa zic ca nu se merita decat Challenge. Chiar si daca nu pare, e mai stabil si confortabil decat modelele mai scumpe. Daca vrei ceva cu adevarat superior si ai bugetul mai mare, uitete la cockpiturile de GT Omega ( gtomegaracing.com) care le poti comanda din Anglia.

  12. #232 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai fratica, jur ca nu inteleg de ce imi scade MIE ratingul desi altii intra in mine si n-au nicio treaba (si nu, nu franam ca idiotul devreme, mergeam chiar foarte bine). Au fost un mic cosmar cursele astea doua de campionat, daca la una am pornit de pe 7 si am ajuns cu bine pe 5, la cealalta am pornit de pe 2 si am iesit pe 10 pentru ca un idiot m-a scos de pe pista (si bineinteles ca la sfarsitul cursei avea rating albastru).

  13. #233 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Orice ciocnire cu un alt concurent iti scade ratingul. Indiferent daca dai tu sau da altul in tine, asa e gandit sistemult nu ai ce face decat sa incerci sa te dai la oparte din calea nebunilor si sa incerci sa-ti ridici SR-ul la A sau S. Acolo se conduce mai fairplay si is mai putine sanse sa fi lovit. Te lovesc si la rating S stai linistit doar ca e mai rar. Am facut cele 2 curse de campionate asta seara si au fost destul de clean din punct de vedere al incidentelor la DR B si SR S. Insa toti merg bine si nu prea gresesc, sweaty rau

  14. #234 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Are dreptate, pana la SR S ai ceva de indurat, desi sincer si la S vei gasii mebuni si eu deja cam incep sa ma saturi de ei, asa ca am devenit si eu mai agresiv cu cei care m-au lovit. Oricum de la S chiar si daca ai cateva contacte usoara sau nu prea grave, iti va ramane ratingul S ca dupa fiecara sector create sau scade SR-ul. Asa ca daca ai 2-3 busituri si restul e curat, ramai practic tot acolo.

    Acuma o intrebare catre toti, aveti chef de un mic campionat al nostru pe viitor?

  15. #235 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Doar să fie în weekend și cu 2 opriri la boxe, poate să fie BOP, restul de setări să fie la liber,mă refer la cutie și așa mai departe.

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

  16. #236 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Pai da in weekend si ar fii interesant cu opriri la boxa, dar nu stiu ce sa zic de setupuri. Sincer ar fii mai corect pentru toti sa mergem cu BoP si setup fixed.
    Dar oricum cel mai important sa ne strangem cat mai multi, ca altfel nu prea are rost.

  17. #237 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    M-as baga, mai ales daca se da liber la tuning, asta imi placea cel mai mult cand jucam GT5, sa optimizez fiecare milimetru al masinii.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

    ---------- Post added 08-11-2017 at 00:07 ----------

    Nu ma mai ating de mizeria asta de joc. E imposibil ca intr-un joc care se vrea competitiv sa nu pierzi pentru ca esti tu prost ci pentru ca sunt altii. Ala care a facut sistemul de rating/penalty ar trebui executat si celor care intra in joc ca la circ ar trebui sa le vina un japonez la usa, sa le dea trei suturi in gura si sa le sparga consola.

    Ma mut pe iRacing, macar acolo oamenii sunt seriosi si platesc un sistem de report robust.

  18. #238 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Pai e destul de important sa te califici cat mai in fata, ca de la locul 5-6 in sus poti avea curse mai linistite. Cand eram pozitionat mai in spate aveam aceasi probleme ca tine.
    Ieri insa am reusit totusi sa castig prima cursa din campionatul FIA GT cu grupa DR B, insa am primit doar in jurul de 800 puncte. Eu cred totusi ca daca mai ma antrenez si ajung la DR A si ramanand la SR S, se pot avea curse bune. Cheia e calificarea pentru care ma pot antrena linistit si in cursa cu un pace decent poti pastra fara problema pozitia si asteptand greseala altora chiar mai bine.

  19. #239 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    De acord cu sistemul de calificari din campionatele FIA dar ar trebui sa fie ghosting permanent pentru ca indiferent cat de bine mergi este foarte probabil sa fii nevoit sa incetinesti la un moment dat din cauza unui sofer mai incet.
    Sistemul de penalizari insa... aici mai este mult de lucrat. Aseara in FIA manufacturers plec de pe pozitia 3 , prin turul 5 ies cu o roata de pe un vibrator in S'uri si ma invart pana in perete (TCS 0) , revin pe traser pierzand 5 pozitii ca sa imi dea 10 sec de penalizare , pentru ce ? Nu am lovit pe nimeni si am pierdut pozitii.
    In ultima curba din ultimul tur se gandeste un "sofer" cu GTR-ul lui ca poate sa castige o pozitie izbindu-ma din spate , ca sa ma proiecteze in parapetul opus - alte 5-6 pozitii pentru ca a trebuit sa astept lumea sa treaca inainte sa intru pe traseu. La sfarsit partea cea mai frumoasa e ca am cazut la SR A de la S.
    Ah, era sa uit , asta era o cursa de DR A-B , SR S.

  20. #240 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Exact asta am patit si eu, m-a lovit un tampit in spate, eu avand grija la ala din fata, m-a bagat in parapet, am pierdut 8 pozitii si mi-a dat si fcking 20 de secunde penalizare. Am mai si scazut din A in C, am zis ca nu e adevarat.
    Sa nu mai spun ca era unu cu lagu cat casa si brusc s-a teleportat in 3 masini (inclusiv eu) si ne-a aruncat la 4 metri in aer. Si ghici ce, am primit penalizare si mi-a scazut SR-ul.

    Asta nu e joc serios, e o porcarie, nici nu mai vorbesc de faptul ca e complet ABSURD sa scazi SR pentru orice fel de atingere, chiar daca are impact zero asupra cursei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Similar Threads

  1. Gran Turismo 6 By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 517 Last Post: 05-06-2015, 14:11
  2. Gran Turismo 6 By Tudoran in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 14 Last Post: 26-11-2010, 21:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts