Gata a plecat din vienna acum diseara ajunge in capitala
03 Dec 2013 06:33:56 Vienna Shipment In Transit.
03 Dec 2013 06:27:44 Vienna Shipment Received At Tnt Location![]()
Am vorbit la TNT si in cursul noptii ar trebui sa ajunga in Bucuresti. Asta inseamna ca maine se poate livra. Sa ma tii te rog la curent daca mai afli si tu ceva.
@Felix - am impresia ca a ta ar trebui sa ajunga azi din moment ce a fost trimisa cu o zi mai devreme. Te rog anunta-ne daca o primesti.
Mie imi apare minunea asta:
03 Dec 2013 06:27:53 Vienna Shipment Received At Tnt Location
03 Dec 2013 04:54:14 Vienna Shipment In Transit.
03 Dec 2013 04:52:23 Vienna Shipment Received At Tnt Location
Dar nu apare ca a plecat.
Am sunat la TNT si cica pachetul e inca in Viena...
A ajuns la 9 secunde dupa al tau, dar probabil nu a mai incaput in camion...asteptam...
imi arata o lire la balance acum , o sa ma uit mai incolo pe card daca sunt ca am primit mail de la ei amount refunded![]()
Cica astia fac livrarile de console mai nou:
http://tn.new.fishki.net/26/upload/p...ry/2495819.jpg
Ciudat ca eu nu vad nici o consola in poza aia![]()
sinnombree07 lasa-mi un nr de tel sa te sun si eu am vb ieri cu ei si nu mi-au dat refund inca. arata tot processing
---------- Post added 03-12-2013 at 15:54 ----------
A primit cineva refund pana acum de la shopto ?
Mi-a venit chiar acum mail ca au trimis consola da la shopto. Frate, las-o dracu ca nu mai înțeleg nimic. Acum eu ce fac? Rămân cu shopto și anulez de la unguri?)
Dear HALALAU VALENTIN,*SHOPTO DELIVERY NOTICE*Your Order has been packed and will be dispatched with the next TNT collection.
Dar de ce scrie asa ceva? CATN03TNT Economy1£26.63****Sub Total*£26.63***Shipping
*£26.63***********ORDER TOTAL
*£93.27
Poate o sa ți-o trimita și ție. Aveam ticket deschis sa îmi returneze banii. Și eu am rămas surprins când am citit mailu, ma gândeam ca ma anunță că mi-au anulat comanda și mi-au dat banii înapoi.
tu crezi ca nu aveam tichet deschis pentru return ? si eu aveam la fel in plus am mai vb si cu maimutoiu ala la telefon si a zis ca da cancel . ma cert urat cu ei abia astept sa raspunda pana aici a fost
By alex89 in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Console News
By radutz93 in forum Console Club
By Hrdcore in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks