Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 404

Thread: PlayStation VR

1. #41 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hahahha, ce reactie a avut la dragon

2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm: Getting sweaty with the future of Sony's virtual reality. Pe scurt "No one's really found the killer genre yet. It's too early. There's not enough development yet."

3. #43 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Survival Horror, driving/flying, mech si Adventure (gen Syberia) games. Sa inceapa cu genurile astea sau si mai simplu, sa ia cateva titluti on-rail si sa le porteze pe VR.

...fara suparare dar nu prea ii duce capu. Is destepti pe o parte si prosti uscati pe cealalta.

Si iar nu-mi place atitudinea aia abordata gen: noi nu vrem sa riscam. Da, nu vreti sa riscati? Atunci stati acasa.

*p.s.

Ca si fraierii aia de la Ubisoft cu jocuriule de WiiU: ca ei nu le scot pe piata pana ce nu se vand mai multe WiiU-uri. Da, nu le scoateti pe piata? Foarte bine, avem ce juca, Salut.

N-ai ce sta la discutii cu genu' asta de perosnane.

*p.s.

Sau ar mai putea incearca genuri casual gen...nature & co. si sa le testeze in spitale pe copii sau batrani.

4. #44 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Faching driving games. 'nough said.

5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    eagle-eye din pacate driving games sunt foarte limitate pentru VR, pentru simplul motiv ca ai tot timpul un "punct fix". E si normal, nu te poti plimba prin masina... iar VR-ul nu te-ar ajuta cu altceva decat sa intorci un pic capul ca sa vezi oglinzile... sau sa te uiti pe geam in lateral... si cam atat. Da, ai imersiune, dar nu se compara cu ceea ce poti face intr-un FPS... unde chiar te ajuta faptul ca te poti roti la 360 grade. Te ajuta sa te uiti in sus sau in jos (lucru complet "dezactivat" la un driving game).

Flying sims, space sims pe de alta parte mi se pare ca se preteaza mult mai bine...

Oricum, VR-ul va aduce in sfarsit o mare modificarea in lumea FPS-urilor. Daca pana acum te uitai in jos si nu vedeai nimic (intotdeauna m-am intrebat ce o fi asa greu pt. developeri sa iti arate picioarele sau macar o parte din corp - as it would really be)... cu VR-ul nu mai poti sa-l pacalesti. Nu poti sa te uiti in jos si sa vezi doar pamantul... iti va da senzatia ca tu esti o musca la 1.5 - 2m in aer care tii o ditamai arma in mana

Eu ma intreb cum vor configura turning-ul (intoarcerea capului). Sper sa fie partial pe senzorii pe cap (ceva limitat, sa te poti uita sa zicem in laterale, sus si jos) si sa nu fie total (sa te invarti 360 de grade) doar din cap - altfel va fi crazy! Nu doar ca iti nenorocesti gatul, dar ar fi aiurea sa dai non-stop din cap. Prefer sa fie controlat partial din cap iar restul sa fie din gamepad.

Practic ma gandesc asa: gamepadul este corpul tau... ceea ce iti da intoarcerea completa a corpului... iar headset-ul iti da miscarea capului, si ar fi anormal sa poti intoarce capul la 360 grade

Anyway, ramane de vazut... ma mira insa faptul ca nimeni de pe forum nu a indraznit sa-si achizitioneze un Oculus Rift DK2... La cati bani vad la unii dati pe anumite chestii, 399$ pe un VR ar fi "a walk in the park"....

6. #46 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Te contrazic, un headset VR ar face o mare diferenta intr-un racing game, prin simplul fapt ca poti sa întorci privirea in curba. Nu pare cine stie ce, dar crede-ma ca ar fi mana cereasca acel "privit pe fereastra". Bineinteles ca in FPS ar avea utilitate mai mare, eu doar adaugam inca un genre pe lista potrivita pentru VR. Plus ca e mult mult mai simplu de "calibrat", la FPS e ceva de munca sa-l poti optimiza pentru VR.

7. #47 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai sa fim seriosi... VR pe Vita. Haha. Asta e buna. PSVita de-abia reuseste sa randeze ceva in 960×544 si ei vor VR

Sau sa o luam altfel: gurile rele ca un PS4 nu e suficient de puternic pentru a randa 1080p x 2 si altii incearca pe PSV. Sau poate cine stie, deja a cazut Morpheus la 960x544 si nu stim noi? Ma gandesc cam cum ar arata o realitate generata virtual in acea rezolutie. Ar fi probabil echivalentul in a-mi lipi un 3DS XL de ochelari (i know i'm evil today)

9. #49 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu se refera la ce spui tu...Citește articolul cu atenție

10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, cucu... integrare cu Morpheus la PSVita (companion apps). Aceeasi duda: "dupa ce-mi pun casca pe cap/ochi, ce draci mai vad pe PSV?"

11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, eu acum mi-am dat seama ca ar exista o modalitate prin care Morpheus sa poata rula orice via PS4. Ar fi insa mult mai expensive decat Oculus Rift, dar la urma urmei cred ca ar putea merge pana si pe un device precum PSV. Solutia: integrarea unui mini calculator in Morpheus - sau atasat la el. Un fel de accelerator grafic + encoder/decoder... Ma gandesc ca o solutie custom gen Tegra K1 x 2 + 4-8GB RAM ar putea prelua o parte din procesare de pe consola (la urma urmei 2 x K1 ar depasi cu mult puterea unui PS3 sau X360 - dupa cum se vede in imaginea de mai jos). Hmm...
    Attached Images Attached Images tegrak1.jpg

12. #52 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

13. #53 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

14. #54 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Project Morpheus 85% Complete, According To Sony | Ubergizmo
    Eu personal sunt foarte interesat de acest headset. Ca atare mai bantui netul.
    Conform cu articolul din link Sony nu a abandonat acest proiect. Enjoy!

Nu-mi dau seama de potentialul comercial al acestui produs dar sper sa se incapataneze sa-l finalizeze.

15. #55 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    cateva upgrade-uri pentru project Morpheus plus si o perioada de lansare anuntata pentru primul semestru al 2016:

Project Morpheus: PS4 VR Upgraded, Coming in 2016 – PlayStation.Blog

16. #56 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Nu-i rau, in sfarsit noutati concrete la un an dupa primul anunt. Nu-i rau deloc!

17. #57 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Prima impresie după update, încep sa fiu mai optimist si eu

http://www.eurogamer.net/articles/di...oject-morpheus

18. #58 SP
    Member Snake's Avatar
    Iote si trailer pentru GDC 2015. Me like it!

19. #59 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca e de bine, daca lui Carmack i-a placut (si vorba aceea, a avut Oculus pe mana atata amar de vreme): John Carmack Tries Project Morpheus: 'delightful VR' | VR Focus. Sau o fi spus-o sa nu supere "concurenta"?

20. #60 SP
    Member dorin_star's Avatar
    PROJECT MORPHEUS breakout box
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1430827192153.jpeg uploadfromtaptalk1430827210572.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast