Stie cineva daca varianta pe cd e cenzurata in MP?
Trebuie sa recunosc ca este cam prima oara cand aud ventilatorul de la PS4 turat la maximum... TLoU, you little evil... please don't broke my toy!
Sa inteleg ca daca trece de o partida intensiva de TLOU, trebuie sa ne simtim fericiti si norocosi![]()
Am jucat MP, îmi plac foarte mult execuţile şi dialogul dintre jucători, se stă la pândă mult şi mulţi boschetari pândesc![]()
Pentru cei ce au jucat multiplayer aseara sau azi-noapte: cum s-a comportat? Pe mine m-a deconectat de la servere de 5 sau 6 ori, de vreo 2 ori m-a scos din meci. Este de la ei?
Am jucat vreo 3 meciuri, o data ma deconectat, se mişcă cam greu până găseşte o hartă.
La voi ce NAT type apare in network settings? La mine e 2? E ok? Mi-e sa nu fie de la routerul meu cu deconectarile din multiplayer.
NAT type 2 e atunci cand ai conexiune prin router si nu esti legat direct. Cam toata lumea are NAT type 2 si e ok. Nu cred ca e de la tine.
A mers cat de cat ok mp Rasko, am jucat vreo 7-8 meciuri, m-a deconectat o singura data la ultimul meci. Insa ce nu prea mi-a placut e ca dureaza foarte mult sa gaseasca playeri daca joci in party, prima data cauta numai alte party-uri timp de vreo 2 minute, si dupaia baga playeri fara party daca nu gaseste, cam aiurea. Nat type 2 am si eu.
Am jucat si putin sp, jocul arata si se misca splendid in 1080p-60fps, un excelent port care isi merita toti banii, dip dip double dip
![]()
Eu n-am avut parte de niciun disconnect, in schimb, cum spune si koba, ii ia 10 ani sa-ti gaseasca un meci in party. Si uneori iti gaseste dupa care renunta si cauta altul![]()
Parcă nu aveau servere dedicate pentru tlou. Nu înţeleg de ce vă miră. Oricum mi s-ar părea logic ca după ce hostul dă disconect să migreze la altcineva.
Chestia asta ca nu găsește jucători sigur se va rezolva după lansarea oficiala. Nu cred că toată lumea a primit jocul asa repede ca noi![]()
Bookmarks