Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 42 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast
Results 741 to 760 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #741 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    MP este genial, dacă subt şi 4 în party este şi mai bine.

2. #742 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce moduri are MP-ul ? Sunt si misiuni/poveste, sau doar arene in care unii se bat cu altii ?

3. #743 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Din pacate mie ini place The Evil Within mai mult. E doar o parere. Multiplayerul de la TLOU chiar mi s-a parut aiurea. Dar e doar o parere

4. #744 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Din pacate mie ini place The Evil Within mai mult. E doar o parere. Multiplayerul de la TLOU chiar mi s-a parut aiurea. Dar e doar o parere
    Desi gustibus non est disputandum, din pacate parerile astea se inmultesc, numai uitandu-ma pe metacritic imi dau seama de asta. Se intampla ceva cu gamerii in ultima vreme, le cumpara parintii console cand sunt prea mici poate.

5. #745 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    The evil within mi se pare mecanic, fără niciun fel de sentiment, senzații transmise către jucător. Asta e părerea mea.

6. #746 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Desi gustibus non est disputandum, din pacate parerile astea se inmultesc, numai uitandu-ma pe metacritic imi dau seama de asta. Se intampla ceva cu gamerii in ultima vreme, le cumpara parintii console cand sunt prea mici poate.
    Din pacate nu mi-au luat ai mei console ci am luat-o eu acum pt copii mei. Dar nu asta e important. Am jucat TLOU, mi-a placut dar nu l-am simtit wow. La The Evil Within simt frica. Ceva imi transmite. Poate daca era grafica mult mai muncita la TLOU... Sau nu e pt mine. In multiplayer trb sa joc mult prea mult pt a putea face fata. Poate nu-l apreciez si pt ca nu am mult timp sa joc nu stiu...

7. #747 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe mine sunetul facut de Clickers in jocul asta inca ma bantuie uneori.

8. #748 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daaa, chiar ma gandeam in weekend ca daca ar fi bagat sunetu ala sa se auda prin difuzorul controller-ului, ar fi fost cu adevarat demential.

9. #749 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Sunetul facut de Clickers e cel mai f*ucked up sunet posibil... Mi se zbarleste pielea cand ii aud si mi creste pulsu'.

10. #750 SP
    Mie nu mi s-a părut chiar atât de înspăimântător, de fapt nu ma speria deloc, ci ma ajuta, pentru ca știam ca o sa dau de vreun clicker și nu-mi apărea brusc în fata.

11. #751 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Da, dar atmosfera pe care o creeau era foarte intensa. Sa nu mai zic de Bloaterii aia urati. Pe mine m-a tinut in suspans pe tot parcursul povestii. Putine au fost momentele cand am mers relaxat prin joc.

12. #752 SP
    Bloaterii, da, aia erau de evitat. Oricum, pentru mine, TLoU poate fi rejucat oricand fara sa ma plictisesc. Cred ca as putea sa-l termin de 3-4 ori intr-un an si sa simt ca nu am pierdut timpul.

13. #753 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    SP-ul nu mi s-a parut foarte infricosator, clickerii sunt orbi si cu putina rabdare n-ai treaba cu ei... Mai tensionate au fost gunfights-urile cu alti oameni. Da, atmosfera e foarte bine creata, dar pt ceva "horror" sunt alte jocuri care satisfac mai bine pofta asta - Dying Light si Alien Isolation de exemplu, dintre cele jucate de mine mai recent.

MP-ul in schimb este ceva aparte ca feeling, nu-mi vine in minte altceva mai tactic si in care nu merge sa te arunci ca disperatul cu capul inainte, tragand in toate directiile.

Practic este ce mi-as fi dorit de la Gears of War (cover based & tactics), inainte sa-mi dau seama ca GoW e de fapt un shotgun rush ****fest (still loved it..).

14. #754 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    Until Dawn va fi ceva horror de calitate

15. #755 SP
    Dar presimt ca va fi scurt, scurt de tot

16. #756 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    versiunea de ps4 cere online pass?

17. #757 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu mai exista online pass-uri

18. #758 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    perfect. multumesc mult

19. #759 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Stire de senzatie !
    Attached Images Attached Images 11096501_1561072210849135_3134636927907627302_n.jpg

20. #760 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ştiu, aşa de 1 aprilie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 42 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast