MP este genial, dacă subt şi 4 în party este şi mai bine.
Ce moduri are MP-ul ? Sunt si misiuni/poveste, sau doar arene in care unii se bat cu altii ?
Din pacate mie ini place The Evil Within mai mult. E doar o parere. Multiplayerul de la TLOU chiar mi s-a parut aiurea. Dar e doar o parere
Din pacate nu mi-au luat ai mei console ci am luat-o eu acum pt copii mei. Dar nu asta e important. Am jucat TLOU, mi-a placut dar nu l-am simtit wow. La The Evil Within simt frica. Ceva imi transmite. Poate daca era grafica mult mai muncita la TLOU... Sau nu e pt mine. In multiplayer trb sa joc mult prea mult pt a putea face fata. Poate nu-l apreciez si pt ca nu am mult timp sa joc nu stiu...
Daaa, chiar ma gandeam in weekend ca daca ar fi bagat sunetu ala sa se auda prin difuzorul controller-ului, ar fi fost cu adevarat demential.
Sunetul facut de Clickers e cel mai f*ucked up sunet posibil... Mi se zbarleste pielea cand ii aud si mi creste pulsu'.
Mie nu mi s-a părut chiar atât de înspăimântător, de fapt nu ma speria deloc, ci ma ajuta, pentru ca știam ca o sa dau de vreun clicker și nu-mi apărea brusc în fata.
Da, dar atmosfera pe care o creeau era foarte intensa. Sa nu mai zic de Bloaterii aia urati. Pe mine m-a tinut in suspans pe tot parcursul povestii. Putine au fost momentele cand am mers relaxat prin joc.
Bloaterii, da, aia erau de evitat. Oricum, pentru mine, TLoU poate fi rejucat oricand fara sa ma plictisesc. Cred ca as putea sa-l termin de 3-4 ori intr-un an si sa simt ca nu am pierdut timpul.
SP-ul nu mi s-a parut foarte infricosator, clickerii sunt orbi si cu putina rabdare n-ai treaba cu ei... Mai tensionate au fost gunfights-urile cu alti oameni. Da, atmosfera e foarte bine creata, dar pt ceva "horror" sunt alte jocuri care satisfac mai bine pofta asta - Dying Light si Alien Isolation de exemplu, dintre cele jucate de mine mai recent.
MP-ul in schimb este ceva aparte ca feeling, nu-mi vine in minte altceva mai tactic si in care nu merge sa te arunci ca disperatul cu capul inainte, tragand in toate directiile.
Practic este ce mi-as fi dorit de la Gears of War (cover based & tactics), inainte sa-mi dau seama ca GoW e de fapt un shotgun rush ****fest (still loved it..).![]()
Bookmarks