Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 41 of 42 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 LastLast
Results 801 to 820 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #801 SP
    Member Hider141's Avatar
    Ba da, stie nativ 4k si sunt deja jocuri care suporta asta (jocuri mai vechi cum e TLOU sau unele ce urmeaza sa fie lansate cat de curand).
    Iar jocurile care cer mai multe resurse decat poate da PS4 Pro vor folosi tehnica de randare 4k creata de Sony pentru PS4 Pro.

2. #802 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Quote Originally Posted by Hider141 View Post
    Ba da, stie nativ 4k si sunt deja jocuri care suporta asta (jocuri mai vechi cum e TLOU sau unele ce urmeaza sa fie lansate cat de curand).
    Iar jocurile care cer mai multe resurse decat poate da PS4 Pro vor folosi tehnica de randare 4k creata de Sony pentru PS4 Pro.
    pai nu scaleaza? eu asa auzisem. sau poate ptr unele e nativ si pe altele le scaleaza la 4k

3. #803 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Totul conteaza de cate resurse cere jocul sa randeze nativ 4k si, nu in ultimul rand, cat este dispus developerul sa se dedice in a optimiza la maxim.
    Un exemplu de joc recent ce va randa nativ 4k este NBA 2k17. Deci se poate si mai bine, dar asta avand in vedere ca nu trebuie sa incarce open world assets, etc.

4. #804 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    pai nu scaleaza? eu asa auzisem. sau poate ptr unele e nativ si pe altele le scaleaza la 4k
    TLOU e in 4k nativ

5. #805 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    TLOU e in 4k nativ
    N-are cum. Cerny a zis ca PS4Pro nu reda 4k nativ ca pentru 4k nativ e nevoie de 8 tflops. Deci e checkerboard rendering.

6. #806 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    De unde iesiti mai... deci, unele jocuri, putine la numar, vor rula in 4k NATIV nu prin upscale. Unele dintre ele sunt nba 2k17 si the last of us. Majoritatea vor avea upscale asa cum ai zis si tu. Daca pe mine nu ma crezi, sper sa-i crezi pe aia de la digital foundry.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

---------- Post added 03-11-2016 at 17:43 ----------

"
    According to Eurogamer’s Digital Foundry, Naughty Dog’s The Last of Us Remastered can run at native 4K,but will be limited to 30 frames per second
    "

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

7. #807 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    N-are cum. Cerny a zis ca PS4Pro nu reda 4k nativ ca pentru 4k nativ e nevoie de 8 tflops. Deci e checkerboard rendering.
    Nu ai înțeles interviul sau te-ai pierdut în traducere, mai citește o dată faza aia cu 8 Tflops. Sunt câteva jocuri in 4k nativ, TLOU, Skyrim, NBA, TES Online, etc...

Mark Cerny: PlayStation 4 Pro Could Achieve 8.4 Teraflops Of Computational Power

"One of the features appearing for the first time is the handling of 16-bit variables – it’s possible to perform two 16-bit operations at a time instead of one 32-bit operation. In other words, at full floats, we have 4.2 teraflops. With half-floats, it’s now double that, which is to say, 8.4 teraflops in 16-bit computation. This has the potential to radically increase performance."

8. #808 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Odata la vreo 4-5 pagini se tot reiau discutiile. Acum s-a ajuns iarasi la upscale si 4K nativ, peste 4-5 pagini iar incepe nebunia cu HDR si alte prostioare, ca apoi sa ajungem din nou la discutiile despre upscale si 4K nativ.

9. #809 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Circuitul "apei in natura CG"

10. #810 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu ai înțeles interviul sau te-ai pierdut în traducere, mai citește o dată faza aia cu 8 Tflops. Sunt câteva jocuri in 4k nativ, TLOU, Skyrim, NBA, TES Online, etc...

Mark Cerny: PlayStation 4 Pro Could Achieve 8.4 Teraflops Of Computational Power

"One of the features appearing for the first time is the handling of 16-bit variables – it’s possible to perform two 16-bit operations at a time instead of one 32-bit operation. In other words, at full floats, we have 4.2 teraflops. With half-floats, it’s now double that, which is to say, 8.4 teraflops in 16-bit computation. This has the potential to radically increase performance."
    Eu ziceam de asta ...
    http://wccftech.com/mark-cerny-8-tflops-native-4k/

11. #811 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aia au înțeles ca tine, uite aici si părerea șefului care cred că știe cel mai bine cu ce se mănâncă tehnologia si stăpânește limba engleză. Repet, citește interviul din nou si apelează la un traducător dacă nu înțelegi bine engleza.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Totusi e de apreciat faptul ca au facut macar efortul acesta cu un extra GB RAM. Stiindu-i destul de bine pe cei de la Sony (zic eu), chiar nu ma asteptam. E bun si acela, chiar si DDR3. Mai ales daca Sony va da developerilor acces full la el (sunt convins ca baietii de la Naughty Dog deja isi freaca mainile de bucurie ca mai au extra resurse).

La fel, ma bucura sa vad o colaborare mai stransa cu cei de la AMD. Poate este si efectul vanzarilor mai slabe de pe PC (care automat le creste dorinta de a vinde mai multe console)... sau poate ca au inteles si ei in sfarsit ca e timpul sa optimizeze in draci GPU-urile alea, ca doar au vandut niste zeci de milioane. Cerny a explicat in articolul sharuit de Dant3 foarte amanuntit chestii tehnice si totusi pe intelesul multora... chestii pe care nu le vedeai aproape deloc la Sony. Ceea ce poate fi si in folosul concurentei, dar e de apreciat ca explica si muritorilor cum de poate ajunge (teoretic) chiar si la acei 8TFlops (2 instructiuni pe 16 bit rulate in acelasi timp necesar pentru una pe 32 bit). Desigur, daca ai cod unde totul se duce pe 32 bit, e useless.

Dar... destul mumbo-jumbo. E clar: oamenii vor sa vanda PS4 Pro, si cred ca intre timp au invatat si cum sa faca lucrul acesta. Pe mine ma lasa initial destul de rece un PS4 Pro, dar vazand ca totusi oamenii incearca... i'll give it a shot! Neaparat in varianta cu PS VR, asa low res cum va fi ea! Bani sa fie!

12. #812 SP
    Junior Member xardas's Avatar
    Exista cumva aim assist pentru jocul asta? Este un calvar sa incerc sa tintesc cu free aim-ul, mai ales ca pe HDR tv-ul meu are peste 100 ms lag.

Nu gasesc absolut nimic in setari legat de aim assist.

---------- Post added 16-11-2016 at 02:24 ----------

Am descoperit intre timp, trebuie sa pui jocul pe easy.

13. #813 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Psalm 23
    1. The LORD is my shepherd,
    I shall not want.

2. He makes me lie down in green pastures;
    He leads me beside quiet waters.

3. He restores my soul;
    He guides me in the paths of righteousness
    For His name’s sake.

4. Even though I walk through the valley of the shadow of death,
    I fear no evil, for You are with me;
    Your rod and Your staff, they comfort me.

5. You prepare a table before me in the presence of my enemies;
    You have anointed my head with oil;
    My cup overflows.

6. Surely goodness and lovingkindness will follow me all the days of my life,
    And I will dwell in the house of the LORD forever.
    Am descoperit intamplator ca melodia din trailerul The Last of Us 2 este o reinterpretare a psalmului de mai sus. Mi s-a parut interesant si demn de impartasit, so here it is.

14. #814 SP
    Member morphine's Avatar
    Nu vreau sa starnesc rahatul dar poate ma lamureste si pe mine cineva.
    Daca am supersampling enabled atunci setarile in-game cum mai functioneaza ? performance vs resolution. Se mai face upscaling daca am spre exemplu 1080 cu solid 60 fps ?

15. #815 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Supersampling intra in actiune doar daca jocurile rulează la o rezoluție mai mare de 1080p pe un ecran Full HD. Daca tu joci oricum cu rezoluția pe 1080 n-ai treaba cu supersampling-ul.

16. #816 SP
    Member morphine's Avatar
    E impresionant Voice actingul in jocul asta. Ce alte titluri se ridică la nivelul asta ?

17. #817 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ca voice acting sau ca imersiune in general?

Ca imersiune niciun joc, ca voice acting as zice Beyond, God of War, Nier Automata, majoritatea celor bazate pe story.

18. #818 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    La voice acting bun as adauga si Uncharted (toate, facute de același developer ca si Last of Us), Hellblade, The Order, Tomb Raider si Infamous. Le-am pus in ordine de la cel mai bun voice acting la cel mai slab, dupa părerea mea.

19. #819 SP
    Member morphine's Avatar
    Nu mă întrebați de ce dar jocul asta îmi dă un feeling de half life. Știe cineva cum deschid seifele ?

20. #820 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Cauta prin jur note ce contin combinatiile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 42 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 LastLast