Si apropos de ce am discutat azi noapte in joc Graft, uite partea in care recunoaste ca vrea sa faca un joc "heartwarming & colorfull", dar nu-l crede nimeni: Bloodborne Director Wants To Make A Kid-Friendly Game, Talks VR - GameSpot.![]()
Si apropos de ce am discutat azi noapte in joc Graft, uite partea in care recunoaste ca vrea sa faca un joc "heartwarming & colorfull", dar nu-l crede nimeni: Bloodborne Director Wants To Make A Kid-Friendly Game, Talks VR - GameSpot.![]()
Stau de 20 de minute in fata la Electricity Beast ( n am nicio idee cum se cheama ) in Unseen Village si nu vine nimeni... Ahhhh. M am chinuit o gramada la el. Martyr Logarius si asta mi se par cei mai grei bossi de pana acum.
* De ce am numele rosu?
Oh, l am batut... Destul de lejer. Se pare ca un +1 pe arma si 4 levele fac diferenta.
Ce anume guverneaza mai exact regula dupa care primesti drop-uri si potiuni? Nu de alta, dar pana ieri, daca ma duceam sa farmez in Old Yehman (sau cum Dzeu se cheama), scoteam cel putin 20-30 de potiuni pe zona. Azi am facut 2-3 drumuri, daca am scos 2-3 potiuni pe toata zona, a fost o minune... Sunt level 57... insight-ul e pe la 20... Sa mai cresc vreun atribut anume pt. asta?
Pana acum aveam atat de multe potiuni de imi dadeau pe-afara pana si din inventar (maxim 99 daca nu ma insel)... Oare conteaza, cu cat cresti mai mult in nivel cu atat ai drop-uri mai putine de blood vials?
O alta intrebare: exista vreo modalitate prin care un blood vial sa-ti dea mai mult HP?
Cu cat omori mai mult mobii dintr-o zona, cu atat iti dau mai putine chestii. Probabil un mecanism anti-farming.
Merci nire. Neah, nu imi place sa caut rezolvari la puzzle-uri, walthrough and stuff like that. Nu mai e fun jocul in felul asta... Dar e bine de stiut ca exista asa ceva![]()
L-am terminat si eu, o experienta de neuitat.Ultimul boss e destul de misto si settingul e epic.
Jocul asta nu trebuie ratat mai ales de fanii seriei Souls. Povestea mi s-a parut destul de interesanta si deabia astept sa vad ce lore se mai gaseste legat de ea.
M-am apucat de Chalices si par fun si astea, deabia astept sa ajung la alea mai grele![]()
Am ajuns la prima parte care imi creeaza probleme si nervi...Pana aici totul a mers ca uns. Ma refer la bossul ala din lac, Ram sau cum naiba ii spune.... Ceva strategii sau sfaturi? Am incercat de vreo 10 ori sa-l omor. Lev 66, sabie Ludwig +6.....
Cred ca te referi la Rom. Nu folosi target-lock si ignora paianjenii mici. In general trebuie sa fugi in lateral ii dai una, doua si te retragi, trebuie sa ii inveti patternul ca are cateva atacuri de care iti da seama usor si le eviti fara probleme.
Remus, probabil tu ai jucat vanilla Bloodborne, dar rahatii aia mici tot timpul imi sar in cap.Sunt la peste 20 insight, sa mai scad din ele?
nire: nu joc nimic pentru platina, ci pentru fun.
Rasko: asa ar fi bine, sa-l scazi sub 20. Sau mai faci niste farming.
sunt inca la inceput ce trebuie sa fac sa ma plimb prin oras si poate dau de ceva quest? eu tot omor mobi, am gasit ceva copil la care trebuie sa ii gasesc mama (cred ca e un sidequest). Sunt un pic nedumeritdar imi place si asa jocu
Bookmarks