Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 74 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #541 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si apropos de ce am discutat azi noapte in joc Graft, uite partea in care recunoaste ca vrea sa faca un joc "heartwarming & colorfull", dar nu-l crede nimeni: Bloodborne Director Wants To Make A Kid-Friendly Game, Talks VR - GameSpot.

2. #542 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by MultiAmSaPopesc View Post
    Cineva dispus sa ma ajute la Pthumerian Defiled Chalice cu bossul catel?
    Strigă la mine când mă prinzi online, will do.

3. #543 SP
    Junior Member Monex's Avatar
    Stau de 20 de minute in fata la Electricity Beast ( n am nicio idee cum se cheama ) in Unseen Village si nu vine nimeni... Ahhhh. M am chinuit o gramada la el. Martyr Logarius si asta mi se par cei mai grei bossi de pana acum.

* De ce am numele rosu?

Oh, l am batut... Destul de lejer. Se pare ca un +1 pe arma si 4 levele fac diferenta.

4. #544 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce anume guverneaza mai exact regula dupa care primesti drop-uri si potiuni? Nu de alta, dar pana ieri, daca ma duceam sa farmez in Old Yehman (sau cum Dzeu se cheama), scoteam cel putin 20-30 de potiuni pe zona. Azi am facut 2-3 drumuri, daca am scos 2-3 potiuni pe toata zona, a fost o minune... Sunt level 57... insight-ul e pe la 20... Sa mai cresc vreun atribut anume pt. asta?

Pana acum aveam atat de multe potiuni de imi dadeau pe-afara pana si din inventar (maxim 99 daca nu ma insel)... Oare conteaza, cu cat cresti mai mult in nivel cu atat ai drop-uri mai putine de blood vials?

O alta intrebare: exista vreo modalitate prin care un blood vial sa-ti dea mai mult HP?

5. #545 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cu cat omori mai mult mobii dintr-o zona, cu atat iti dau mai putine chestii. Probabil un mecanism anti-farming.

6. #546 SP
    Member nire's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce anume guverneaza mai exact regula dupa care primesti drop-uri si potiuni? Nu de alta, dar pana ieri, daca ma duceam sa farmez in Old Yehman (sau cum Dzeu se cheama), scoteam cel putin 20-30 de potiuni pe zona. Azi am facut 2-3 drumuri, daca am scos 2-3 potiuni pe toata zona, a fost o minune... Sunt level 57... insight-ul e pe la 20... Sa mai cresc vreun atribut anume pt. asta?

Pana acum aveam atat de multe potiuni de imi dadeau pe-afara pana si din inventar (maxim 99 daca nu ma insel)... Oare conteaza, cu cat cresti mai mult in nivel cu atat ai drop-uri mai putine de blood vials?

O alta intrebare: exista vreo modalitate prin care un blood vial sa-ti dea mai mult HP?
    Este o runa in joc mai tarziu

7. #547 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Merci nire. Neah, nu imi place sa caut rezolvari la puzzle-uri, walthrough and stuff like that. Nu mai e fun jocul in felul asta... Dar e bine de stiut ca exista asa ceva

8. #548 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    L-am terminat si eu, o experienta de neuitat. Ultimul boss e destul de misto si settingul e epic. Jocul asta nu trebuie ratat mai ales de fanii seriei Souls. Povestea mi s-a parut destul de interesanta si deabia astept sa vad ce lore se mai gaseste legat de ea.
    M-am apucat de Chalices si par fun si astea, deabia astept sa ajung la alea mai grele

9. #549 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am ajuns la prima parte care imi creeaza probleme si nervi...Pana aici totul a mers ca uns. Ma refer la bossul ala din lac, Ram sau cum naiba ii spune.... Ceva strategii sau sfaturi? Am incercat de vreo 10 ori sa-l omor. Lev 66, sabie Ludwig +6.....

10. #550 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Cred ca te referi la Rom. Nu folosi target-lock si ignora paianjenii mici. In general trebuie sa fugi in lateral ii dai una, doua si te retragi, trebuie sa ii inveti patternul ca are cateva atacuri de care iti da seama usor si le eviti fara probleme.

11. #551 SP
    Member nire's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Am ajuns la prima parte care imi creeaza probleme si nervi...Pana aici totul a mers ca uns. Ma refer la bossul ala din lac, Ram sau cum naiba ii spune.... Ceva strategii sau sfaturi? Am incercat de vreo 10 ori sa-l omor. Lev 66, sabie Ludwig +6.....

12. #552 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Ala e cel mai simplu boss ever. Te duci la el in lateral, dai 2-4 bucati, se teleporteaza, fugi la el 2-4 bucati, repeat... Cam 3-4 tp-uri si e mort. Ignora pe aia mici si gata, nici nu apuca sa dea vreun atac boss-ul.

13. #553 SP
    Member nire's Avatar
    Merci nire. Neah, nu imi place sa caut rezolvari la puzzle-uri, walthrough and stuff like that. Nu mai e fun jocul in felul asta... Dar e bine de stiut ca exista asa ceva
    E bine ca ai rabdare, pentru unii bosi nu prea m au ajutat sfaturile de pe net, tot folosind tactica mea am reusit sa ii bat. Daca vrei sa faci platinum trebuie sa citesti pe net ca sa nu ratezi ceva.

14. #554 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Remus, probabil tu ai jucat vanilla Bloodborne, dar rahatii aia mici tot timpul imi sar in cap. Sunt la peste 20 insight, sa mai scad din ele?

15. #555 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

16. #556 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nire: nu joc nimic pentru platina, ci pentru fun.

Rasko: asa ar fi bine, sa-l scazi sub 20. Sau mai faci niste farming.

17. #557 SP
    Member nire's Avatar
    nire: nu joc nimic pentru platina, ci pentru fun.

Rasko: asa ar fi bine, sa-l scazi sub 20. Sau mai faci niste farming.
    Era un sfat mai mult pentru cei care vor platina

---------- Post added 02-04-2015 at 10:36 ----------

Quote Originally Posted by apbaciu View Post

18. #558 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    L-am terminat si eu, o experienta de neuitat.
    Asta sigur este de neuitat.

19. #559 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    sunt inca la inceput ce trebuie sa fac sa ma plimb prin oras si poate dau de ceva quest? eu tot omor mobi, am gasit ceva copil la care trebuie sa ii gasesc mama (cred ca e un sidequest). Sunt un pic nedumerit dar imi place si asa jocu

20. #560 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Ajutati-l mai pe Baciu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 74 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks