Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 74 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #781 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Deci, sa inteleg ca nu ma va ajuta prea tare Ludwig, daca am un caracter bazat pe Skill !?!

2. #782 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ba da, Ludwig e quality weapon, se scaleaza si din Dex si din Str.

Un build ideal pt ea ar fi:
    • Vitality: 50
    • Endurance: 40
    • Strength: 50
    • Skill: 50
    Bloodtinge nu o ajuta, dar dupa ce investesti punctele alea, restul poti sa il dumpezi in Arcane pt scaling la charged trust si pt spells.

Build bun pe Bloodtinge poti sa faci cu Chikage si pistolul Evelyn.

3. #783 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Nu inteleg o chestie... aseara am jucat co-po cu niste prieteni ( suntem in zona cu serpii unde sunt 3 bossi ce seamana cu spintecatoru negru ) avem lvl intre 43/47, totul bine si frumos pana cand apare un player de lvl mare si ne omoara pe toti . Pana acum nu se activa sinister bell...cum sa facem sa nu intre alti playeri sa nu ne strice distractia avem si parola dar degeaba aia intra la pvp (este chiar enervant ca toti care intra sunt tari ca dracu)

4. #784 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Doar jucând offline.

5. #785 SP
    Daca joc offline nu mai merge cooperarea, asa cred

6. #786 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    Daca joc offline nu mai merge cooperarea, asa cred
    Așa e. Si nici dacă pui parola nu contează. Încearcă sa omori vrăjitoarea cu clopotelul care chema hunteri in ajutor. Nu mai așa cred ca se rezolva din ce îmi aduc aminte sau intrați repede la boss si hunterul automat e scos afara.

7. #787 SP
    In zona in care am zis eu nu am dat peste nici o vrajitoare cu clopotel...dar cred ca am omorat una pe un turn si zicea ceva de sinister bell, acuma nu stiu ce sa zic...

8. #788 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Cele cu sinister Bell cheamă tot timpul un invadator.

9. #789 SP
    Eu am inteles ca cheama un invadator dar sunt nivel foarte mare ...pana acum nu a mai intrat nici un invadator cu noi , doar aseara cand am ajuns in zona respectiva. Oare daca incercam sa schimbam pe local avem sanse mai mici sa intre astea cu sinister?

10. #790 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Va trebui sa merg la un cardiolog dupa ce termin jocul, tocmai ce am batut o pe "Umbra Yharnam-ului" de 5 minute si imi tremura mainile ca la un bezmetic si sta sa mi zboare inima din piept, la fiecare boss patesc asta. F*cking love this game
    La niciun joc nu am mai avut acest sentiment, de frica combinat cu adrenalina

11. #791 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    God Mode - Bloodborne

so true

12. #792 SP
    L-am terminat, jocul este fenomenal. Iti ofera o doza foarte mare de adrenalina si suspans. Personal 10/10.Am bagat salvarea pe stick am luat cele doua trofee de gold dar din cate am citit pe aici trebe 3 sa primesti platina. Eu am facut doar cele doua finale ce le ofera mosu, poti sa mai faci un final...sau?

13. #793 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Deap, trebuie sa consumei 3 bucăți de ombilical cord înainte să intri la ultimul boss.

14. #794 SP
    Da am 3 ombilical cord si trebe sa le activez si merg spre mosu?

15. #795 SP
    înainte de a vorbi cu el

16. #796 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Le consumi înainte de ai intra pe fog gate.

17. #797 SP
    Multumesc pentru sfaturi, dar mai am o intrebare: salvarea de pe stick daca o copiez in pc are ceva?

18. #798 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    N-am mai vazut joc asa de greu de la dark souls, Dmc si ninja gaiden...are niste checkpointuri

19. #799 SP
    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    Multumesc pentru sfaturi, dar mai am o intrebare: salvarea de pe stick daca o copiez in pc are ceva?
    Nu, e valabila

20. #800 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Merge sa-i faci campania co-op?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 74 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks