Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 36 of 36

Thread: Probleme internet UPC Fiber Power 500

1. #21 SP
    Member nire's Avatar
    "Digital games are hosted on Sony’s PlayStation Network servers, which control the maximum bandwidth — that is the transfer rates of the downloads themselves — capping your download speeds by default. So in essence your speed does come into play, but it can’t top the designated cap set by Sony’s servers.

In my experience the PlayStation Network is quite bad. The downloads have taken needlessly long -- Wolfenstein, for example, took most of a day and a night to complete — and it’s something that will vary from person-to-person, but all-in-all Sony doesn’t have a very optimized network environment."
    The Problem With Digital Downloads On Xbox One And PS4

2. #22 SP
    Junior Member katan_10's Avatar
    Din ce am citit eu tot continutul celor de la psn este pe serverele celor de la akamai. Sunt de acord cu tine ca sony(akamai) poate limita viteza de conexiune, dar nu in maniera asta. Am abonament de o viteza mare si fac dl cu 500kbs si nu pot face shareplay desi cu abonamentul de 100Mbs de la RDS facem share play sau dl cu 4-5 MBs fara probleme

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In visele tale (sau cand va upgrada Sony reteaua) vei ajunge la 20MB/s (vorbim de transfer real aici, nu de testul de viteza de pe PS4, care e irelevant). 20MB/s = 160Mbps, nu cred ca lasa Sony bandwith asa mare per consola. Eu am impresia ca ei limiteaza undeva pe la 50Mbps toate cele (adica un maxim de 6-7MB/s DL+UL) - si asta in zilele bune. Iar pentru SharePlay si tot ce inseamna upload, nu mai conteaza atat de mult viteza ta de DL, cat viteza ta de UL.

Nu stiu cat este la tine in abonament... dar ai specificat in primul test ca ai UL de 25Mbps (si asta pe PC)! Ceea ce e foarte putin... desi Sony specifica faptul ca e suficient sa ai minim 2Mbps UL pentru Share Play.

---------- Post added 29-04-2015 at 13:40 ----------

Nu inteleg, daca ti-a mers bine la RDS... de ce ai trecut la UPC unde iti merge prost? Eu zic sa te iei de cei de la UPC atunci...

4. #24 SP
    Am inteles ce zici tu in legatura cu viteza maxima pe care o pot atinge la download (eu inca sunt departe la aprox 500kbs).La testul de viteza de pe PS4 imi da un maxim de 20Mbps la DL si un maxim de 3Mbps la UL, ceea ce este putin daca mergem pe viteza reala(se imparte la 8 daca nu ma insel). In momentul in care am facut testul pe RDS am avut valorile scrise in posturile de mai devreme si nu in cele mai bune conditii de conectica.
    Stiu ca share play tine de UL, dar problema este una generala de conectare fie ca vb de UL sau de DL. (viteza de UL in abonament este de 25Mbps).

Am trecut la UPC pentru ca am avut o oferta mai buna pe tot (televiziune,internet si telefon).
    Am vb cu cei de la UPC de 4 ori la telefon pana acum si spun ei ca ar fi prima sesizare in legatura cu PS-ul si ca daca imi merge bine pe PC problema nu e de la ei. Dupa niste discutii mai lungi si mai multe teste(cablul tras de la un vecin cu net de la RDS, o alta cosnola conectata tot la netul lor, teste de viteza) au ajuns la concluzia ca trebuie sa mai faca niste verificari, care probabil vor dura 2-3 luni si nu vor ajunge la nici un rezultat.

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by katan_10 View Post
    Am trecut la UPC pentru ca am avut o oferta mai buna pe tot (televiziune,internet si telefon).
    Sorry, ti-ai facut-o cu mana ta. La mine daca ar veni UPC sau Telekom sa-mi ofere acelasi lucru ca si RDS dar sa platesc doar 10% din suma, as refuza...

Vezi daca ai clauza in contract... sa poti sa renunti in 30 de zile sau ceva de genul... Bafta!

P.S. Ce router ai? Ai incercat cu un altul?

6. #26 SP
    Nu vorbesc de 10% reducere. Am semnat mai multe contracte si am primit niste abonamente in protocol.
    Am un combo modem/router de la ei Hitron cgnv4 care am inteles ca este unul bun. La conexiune am 4 canale de upstream si 16 de downstream.Am incercat si varianta sa-l pun in bridge si sa-l folosesc cu router-ul meu Cisco ,dar am aceleasi rezultate.

7. #27 SP
    Member Snake's Avatar
    Monky nu cred ca a zis 10% reducere ci 10% din suma! Ceea ce ar veni de 10 ori mai putin.

Hitron si Cisco? Felicitari man! Esti fericitul castigator al unor frumoase tehnologii folosite prost. Eu cu TP-Link am avut rezultate mai bune, dar pe RDS. 25 Mbps viteza de upload cu Cisco? Am viteza mai mare la telefonul mobil pe wireless, ce naiba?

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Monky nu cred ca a zis 10% reducere ci 10% din suma! Ceea ce ar veni de 10 ori mai putin.
    Corect!

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by Snake View Post

Hitron si Cisco? Felicitari man! Esti fericitul castigator al unor frumoase tehnologii folosite prost. Eu cu TP-Link am avut rezultate mai bune, dar pe RDS. 25 Mbps viteza de upload cu Cisco? Am viteza mai mare la telefonul mobil pe wireless, ce naiba?
    Ai dreptate acum am observat ca a scris 10% din suma si nu 10% reducere. In legatura cu UL atat are abonamentul de la UPC,iar ptr ce folosesc eu UL consider ca este suficient(ma refer la PC si nu la PS4).

Nu stiu la ce te referi tu folosite prost. Fi mai explicit te rog.

10. #30 SP
    Junior Member darkkiss's Avatar
    Quote Originally Posted by nire View Post
    nslookup zeus.dl.playstation.net

Non-authoritative answer:
    Name: a2047.d.akamai.net
    Addresses: 81.196.26.193
    81.196.26.139
    81.196.26.146
    81.196.26.152
    81.196.26.153
    81.196.26.163
    81.196.26.171
    81.196.26.178
    81.196.26.187
    Aliases: zeus.dl.playstation.net
    zeus.psn.akadns.net
    a04.cdn.update.playstation.net
    zeus.dl.playstation.net.edgesuite.net

Cum banuiam ... sunt in reteaua RDS in Bucuresti

Teoretic , din RDS ar trebui sa ajung la ele cu viteza maxima in metro (close to 1gpbs).Si apoi intervine limitarea de banda impusa de Sony, cu care sunt de acord de principiu (e necesara) .... dar totusi 25Mbps nu mi se pare acceptabil

Edit : Sunt de acord ca iti trebuie hardware performant (cum zicea si Monky ... HDD, CPU, placa de retea) pt. a putea sustine un download de aproape 1gbps, si ca PS4 nu are asa ceva. Dar un 100mbps mi s-ar parea super ok .

11. #31 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    . Eu am impresia ca ei limiteaza undeva pe la 50Mbps toate cele (adica un maxim de 6-7MB/s DL+UL) - si asta in zilele bune. Iar pentru SharePlay si tot ce inseamna upload, nu mai conteaza atat de mult viteza ta de DL, cat viteza ta de UL.
    Un pic mai mult, 65 pt dl

12. #32 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by katan_10 View Post
    Ciudat, eu pe un Fiberlink de 1000 de la RDS dupa cum am scris mai sus am obtinut viteze de download intre 120-300Mbps cu cablul facut din 3 bucati si lung de aprox. 80m
    Și eu am intre 200 și 300 Mbps atât la download, cat și la upload, cu FL1000 la RDS. Asta în teorie (la test connection) , ca în realitate e mult sub.

13. #33 SP
    Junior Member darkkiss's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Și eu am intre 200 și 300 Mbps atât la download, cat și la upload, cu FL1000 la RDS. Asta în teorie (la test connection) , ca în realitate e mult sub.
    Cam cat e in realitate? Pt. mine , tot cu FL1000 am la test undeva intre 150-200mbps , si download-ul nu trece de 25-30mbps

14. #34 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Nu știu, nu am stat sa calculez, probabil de aprox. 10 ori mai slab.

15. #35 SP
    Junior Member daruxel's Avatar
    SALUT

Va rog putin ajutor daca se poate: Am bagat zilele trecute internet de 1gb de la Telekom si totul e in regula in ce priveste conexiunea prin cablu, atinge vitezele specificate. Pe partea de wifi insa, (router HG8247H) nu reusesc sa ating viteze mai mari de 75 mb/s chiar de langa router. Am configurat toate setarile posibile si pe router si pe placa de retea "Intel® Dual Band Wireless-AC 7260". In mod normal ar trebui sa atinga viteze foarte mari dar speed testul e la fel de jalnic mereu. Are cineva idee care este problema? sau routerul este limitat pe partea de wireless?? daca este il pot conecta la un alt router cu viteze mari? nu stiu cum sa mai fac... merci anticipat

16. #36 SP
    Member deepjinx's Avatar
    Din pacate HG8247H este praf la WiFi.
    Cere-le un AP care sa suporte 802.11ac/5Ghz, il conectezi in LAN si va merge bine.
    Am mai vazut solutia in practica.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2