---------- Post added 10-06-2015 at 17:15 ----------
Superb. Exact cum speram.
---------- Post added 10-06-2015 at 17:15 ----------
Superb. Exact cum speram.
Am sa-l cumpar, mi-au placut si celelalte de pe PS3. Merge din cand in cand cate un platformer dinasta sa-mi aduca aminte de copilarie
Acum cateva zile ma intrebam daca au de gand sa mai faca un Ratchet & Clank. Nu pot sa am decat cuvinte de lauda in ceea ce priveste aceasta serie, iar trailerul este EXTRAORDINAR!
genial trailerul ) "in the spring... play the game... based on the movie... based on the game"
---------- Post added 11-06-2015 at 02:41 ----------
si cateva informatii despre joc de la producatori Ratchet & Clank on PS4: Where Past and Future Meet – PlayStation.Blog
---------- Post added 11-06-2015 at 02:42 ----------
jocul a aparut deja la preorder pe amazon la un pret mai mic: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00Z9LUDX4/
Unul din cel mai amuzante jocuri de pe PS3 si PS2, clar e un must buy pentru mine, chiar daca am trecut pragul de 30 de ani
Vai ce bine ar fi daca ar anunta si un joc Jak & Daxter...
Daca nu ma insel, pare a fi engine-ul care l-au folosit in Sunset Overdrive pe xbone. Arata f bine
Credeam altceva
We’re 1080p/30fps… our goal was to match or exceed the fidelity of CG animated movies. When we first started we realized that was actually possible with PS4. Pretty exciting.
La cat de bine arata (IMO), nu cred ca e posibil un 60 Fps.
Asta nu e un remaster, e un joc complet nou, facut de la zero, doar cateva idei au fost preluate din primul joc de PS2.
Pe PS Store este 39USD la preorder, cumde doar atata? Va fi doar digital only si un joc mai scurt?
Bookmarks