Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

11 9.48%
Page 14 of 57 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

1. #261 SP
    Junior Member thafifth2006's Avatar
    O sa va tin la curent in legatura cu garantia, sunt curios,sincer,sa vad ce se intampla,oricum este o situatie neplacuta care nu o doresc la nimeni indiferent de produs! In alte tari care au support sony,cu un simplu telefon, iti trimitea o cutie in care puneai consola si dupa 7 zile aveai alta noua, la noi nu exista asa ceva si nu cred ca in viitorul apropiat va exista. De exemplu: Daca ai un iphone in garantie si ai o problema la el oricat ar fi de mica problema repectiva(se decojise vopseaua de pe spatele telefonului) iti da alt telefon...acum ca e nou,refurbished nu stiu dar e super ok asa si il schimba si repede,bine treaba asta e dupa producator cu schimbul nu dupa service. Sunt curios cate console s-au intors inapoi prin metoda de return in 10 zile.

2. #262 SP
    Banned fann's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    eu am probleme cu asta, insa consola mea era cocotata pe niste picioruse , deci nu atingea jos.. l-am scos din priza cu japca de nervi si si-a facut o resetare de sistem , acum e bine.. deci cred ca e ceva cu softul ,se intampla mai ales daca las consola in standby mode si cu discu in ea

---------- Post added 02-04-2014 at 01:13 ----------

se pare ca asta-i rezolvarea..

1.turn off ps4
    2.unplug the power cable and wait 20s
    3.plug in the power cable
    4.turn on the ps4 and hold the power on until 2 beeps and then release it
    5. Ps4 will go to safe mode
    6.choose number 5.rebuild database and wait until ps4 back to normal mode.

p.s. eu l-am scos din priza cu japca si deci si-a facut automat resetarea softului si a bazei de date..d-aia inseamna ca s-a si rezolvat.

l.e.

cica ar fi o problema de la ultimul update..
    Mi-a placut la nebunie reactia ta la problema am dat un thumbs up ( thanks),
    apropo toti care au ps4 sau au avut in cazul lui @dinamovistu, aveti cumva si ps+?

3. #263 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    vezi ca mai este si varianta 2 :

Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    apropo de treaba cu auto ejectul

Finally got a Ps4 and problems already.... - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs

s-ar parea ca exista un surubel Ce este strans gresit si din cauza lui s-ar intampla problema.

asa se ajunge la el se pare

https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5061

cred ca ar trebui facut topic separat pt problema asta !

4. #264 SP
    Member Buyk's Avatar
    Vin si eu cu un feedback legat de consola PS4, am asteptat o luna pana sa imi dau cu parerea despre ea, ce pot spune este ca nu am avut probleme, ma joc aproape zilnic pe ea, iar in ultimul timp cam 2~4 ore KZ-SF (mama ei de platina ).
    - In legatura cu cooling-ul ce am observat este ca dupa ce ies din KZ isi mentine turatia vreo 2 minute apoi se linisteste consola, am citit mai sus la un coleg ca tinea vreo 10 minute continuu turatie constanta (ceea ce nu mi se pare ceva normal, este ea gandita sa mai tureze 1 minut - 2 hai 3 sa evacueze tot aerul cald din ea dar nici 10 min).
    - De incalzit se incalzeste se simte mai cald la palma decat la Ps3 , poate din cauza ca Ps4 are un plastic mai subtire si nu are forma curbata si distanta dintre plastic si placa de baza este mai mica. Cel mai turat mi-a stat in KZ insa tin sa mentionez ca nu e turatie care sa te dea afara din camera, ajunge la un punct unde auzi un suerat la fantele din spate (stau la 50 cm de ea ), si cam acolo se opreste cu turatia.
    - O alta chestie ce am observat la ea este ca dupa reprize de joc cand o trec in stand-by sau o inchid plasticul pocneste pe ea, insa este normal din punctul meu de vedere, la caldura se dilata si cand se raceste se contracta deci nu este un motiv de ingrijorare. (avand in vedere ca plasticul pe ea este mai subtire decat cel de pe PS3 Slim )
    - Controlerul mi-a creat putine probleme la R1 in Dead Nation dar l-am rezolvat (varianta cu foarfecul ), de atunci nici o problema, cat despre ciupercute inca nu am ajuns sa mi se cojeasca insa se poate observa o usoara uzura (tin sa mentionez ca la controlerul cu care a venit consola are un cauciuc ceva mai moale decat cel pe care l-am achizitionat zilele trecute).
    - Treaba cu auto eject nu am testat pentru ca am jocurile doar digital, sa speram ca pe viitor nu intampin probleme.

O zi buna va doresc.

5. #265 SP
    Member legokid220's Avatar
    Da cum naiba se face ca controllerul meu venit la pachet cu consola este de 800 mAh. iar celelalte sunt de 1000. si sony zice in specificatii ca este de 1000.

6. #266 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Ce vezi tu acolo pe controler se refera la curentul pe care il suporta nu la capacitatea bateriei 800mA nu este egal cu 800mAh.

La toate controller-ele capacitatea bateriei este de 1000mAh.

7. #267 SP
    Banned fann's Avatar
    ar trebui sters chestionarul de votare si pus din nou rezultate reale si corecte, ce este afisat acum nu este true

8. #268 SP
    Member blondutzu's Avatar
    pai 80% cred ca au votat in ziua in care au primit consola

9. #269 SP
    Member luciteck's Avatar
    Eu ma regasesc exact in aceeasi situatie cu Buyk, la aproape 3 luni de la achizitia consolei. Nici o problema, nici cu racirea nici cu zgomotul, doar acea mica problema cu butonul R1 de la controller, rezolvata f usor, tot din cauza Dead Nation. Dupa parerea mea poll-ul reflecta realitatea si in prezent. Dupa parerea mea, consolele cu o rata mai mare a defectiunilor au fost cele din primul lot, fabricate in august-septembrie '13. Nu ineamna ca acum rata defectiunilor este 0, insa cu siguranta e mai redusa. De fapt nu cred ca exista un singur produs comercial la ora actuala care sa poata sa afirme asta.

10. #270 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ma gandesc sa mai facem un poll asemanator prin vara, sa treaca o perioada mai lunga si vedem atunci ce si cum . insa pana acum XO a avut cele mai putine probeme de orice fel, pe cand PS4 a avut mai multe probleme, intr-adevar nu snt cazuri foarte multe ca sa va alarmeze.

11. #271 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Da,dar Ps4 s-a vandut dublu .

12. #272 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Ce treaba are vanzarea cu defectiunile consolei?

13. #273 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Mai multe console vandute = mai multe console defecte.

14. #274 SP
    Member akzation's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Ce treaba are vanzarea cu defectiunile consolei?
    Pai este normal ca sunt mai multe sanse sa fie mai multe console defecte.

15. #275 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    s-a vandut dublu, dar XO nu are nicio defectiune raportata, iar threadul celalalt are doar 17 posturi, pe cand acesta are 14 pagini.

mentionez: ca k7al1n si-a busit sursa de unul singur, iar FughiBoy nu a specificat ce problema are si conform regulilor votul nu se va lua in considerare si in plus are cateva posturi in 2013 si acelea pe aria de bazar dedicata PS3 si niciun post despre XO, iar razv a si fost banat ca a votat fara sa aibe consola (probabil ca amandoi sunt fanboy.) avand in vedere toate aceste lucruri, XO are 0 defecte deocamdata, intr-adevar sunt doar 23 de useri fata de 125 cu PS4, mai asteptam si vedem ce se intampla.

http://www.consolegames.ro/forum/f11...ilor-xbox-one/

16. #276 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Din fericire, la mine ambele console functioneaza perfect.

17. #277 SP
    Tocmai ce am fost sunat de la service, cica .....consola este ok sa si sa vin sa o ridic... Ma duc maine sa ridic consola si dupa o sa fac reclamatie la ANPC pentru ca alta solutie nu am. Sa le fie rusine celor de service si aviz celor care cumparati de la Altex.

18. #278 SP
    Member luciteck's Avatar
    thafifth2006, eu zic sa vezi la cineva cunoscut care are ps4 daca face la fel. Dupa video-ul pe care l-ai postat nu mi se pare ca face exagerat de tare. Toate se incing si devin mai galagioase intr-un joc mai solicitant. E normal si nu reprezinta nici un defect.

19. #279 SP
    Inainte de dus la service consola, am comparat nivelul zgomotului cu cea a unui amic....aceasi timp de bootare,acelasi joc,nivel....etc. A mea facea galagie si cealalta abia se auzea. Motiv pentru care am apelat la garantie......Motiv pentru care apelez la ANPC.

20. #280 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Sa ne zici ce-ai rezolvat cu ANPC-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 57 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast