Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

11 9.48%
Page 12 of 57 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

1. #221 SP
    Member Ares's Avatar
    salut,
    nu stiu daca am inca o problema(desi eu cred ca este) si de aceea am zis intai sa intreb.am un ps4 care merge perfect cu o mica mentiune,dupa ce ma joc si vreau sa intru pe store,nu intra imediat,sta acolo si nu face nimic.....sta sta sta sta...si 2 minute dupa care intra ,in timp ce astept sa intre pe store,consola functioneaza normal,pot intra in joc,pot naviga...bla..bla,acum vin intrebarile 1.am o problema cu consola si 2. a mai intalnit cineva asa ceva?

multumesc

2. #222 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ares: verifica-ti netul (routerul si ale sale setari). Eventual pune consola pe direct (fara router) de test. Sau daca poti merge cu ea la altcineva (alt provider) sa testezi daca e de la tine sau de la consola.

3. #223 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ares: verifica-ti netul (routerul si ale sale setari). Eventual pune consola pe direct (fara router) de test. Sau daca poti merge cu ea la altcineva (alt provider) sa testezi daca e de la tine sau de la consola.
    \

Monky,am facut port forwarding,l-am pus pe dmz...altceva nu stiu ce sa-i mai fac ,culmea este ca pe ps3 nu am absolut nici o problema,drept urmare ptr ca sunt un individ cu idei putine,fixe si proaste am pus`o in cutie,m-am dus la altex si mi-am luat banii inapoi. acum am alta problema si mai mare decat asta, nu am de unde sa-mi cumpar alta

4. #224 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum de ti-au dat banii înapoi asa de repede?

PS vezi ca se supara Monky, l-ai botezat

5. #225 SP
    Member luciteck's Avatar
    eu cred ca mai degraba e un issue cu routerul, in sensul de a avea ceva probleme de compatibilitate cu ps4. Eu as fi incercat inainte si cu alt router si pe alt provider ( la un amic eventual) si pe conexiune directa, inainte sa duc consola inapoi. Nu de alta dar poate vei lua alta si vei pati la fel

6. #226 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    acum am alta problema si mai mare decat asta, nu am de unde sa-mi cumpar alta
    Consola PS4 500 GB negru, Playstation 4

7. #227 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cum de ti-au dat banii înapoi asa de repede?

PS vezi ca se supara Monky, l-ai botezat
    am corectat
    simplu,unde`i lege nu`i tocmeala,in 30 de zile poti sa duci orice produs inapoi ptr ca pur si simpu nu-ti place ,a dutat cam 40 de minute toata treaba,in concluzie sunt super ok astia de la altex,cu stocurile stau cam prost.

---------- Post added 11-03-2014 at 16:57 ----------

Quote Originally Posted by luciteck View Post
    eu cred ca mai degraba e un issue cu routerul, in sensul de a avea ceva probleme de compatibilitate cu ps4. Eu as fi incercat inainte si cu alt router si pe alt provider ( la un amic eventual) si pe conexiune directa, inainte sa duc consola inapoi. Nu de alta dar poate vei lua alta si vei pati la fel
    este f adevarat ce spui,trebuia sa incerc si asa,dar m-am gandit ca nu am avut nici o problema pana acum cu internetul si m-am gandit ca nu prea are cum sa fie de la net sau router,dar totusi trebuia sa incerc.

multumesc swtfu,dar nu au decat o singura bucata expusa...damn..

in bucuresti nu exista ps4 de vanzare absolut nicaieri si ma refer adliteram,la nici un mag online,la nici un mag domo,altex,flanco,mercador,tocmai....... chiar e tare asta

8. #228 SP
    Member Viteza's Avatar
    vezi la carrefour ca au in stoc, si culmea la un pret bun. Bundle cu killzone era 1750 parca. Iar referitor la motivul pt care ai dat consola inapoi, sa stii ca nu e de la consola. E de la PSN pur si simplu. Si la mine face fix la fel, dar nu mereu. Uneori. Cand se intampla apas PS button, si apoi merg iar pe store, si intra instant.

9. #229 SP
    Member Ares's Avatar
    exact asa rezolvam
    asta este
    multumesc oricum
    sun acum la carrefour

10. #230 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    In rm valcea sunt in stoc la altex

11. #231 SP
    Member Ares's Avatar
    multumesc frumos
    si in domo auchan titan sunt

---------- Post added 14-03-2014 at 00:55 ----------

Quote Originally Posted by Viteza View Post
    vezi la carrefour ca au in stoc, si culmea la un pret bun. Bundle cu killzone era 1750 parca. Iar referitor la motivul pt care ai dat consola inapoi, sa stii ca nu e de la consola. E de la PSN pur si simplu. Si la mine face fix la fel, dar nu mereu. Uneori. Cand se intampla apas PS button, si apoi merg iar pe store, si intra instant.
    nu este totusi ciudat ca ni se intampla doar noua?

12. #232 SP
    Member Viteza's Avatar
    nu se intampla doar la noi. uite: https://www.google.ro/?gws_rd=cr&ei=...s+store+on+ps4

13. #233 SP
    Member legokid220's Avatar
    Prieteni eu am consola de o luna.. nu prea am avut ce sa ma joc pe ea... am omorat-o cu jocuri free si ce mi-am luat zille trecute ps+ .
    Problema mea e ca simt ca o o sa moara curand.. din ce cauza? din cauza temperaturii. joc 2 ore. MAXiM si se incalzeste cam toata consolla nu foarte rau.. dar nici bine nu este in comparatie cu ps3 meu slim care il am de mult timp si fac sesiuni de 3-4 ore gameplay fara pauze doar de tigara.
    Ce am facut acum: am un cooling pad de la laptop e destul de pare sa incapa 2 laptopuri pe el si l-am pus sub ps4 iar sub ps4 l-am ridicat putin de spate ca sa-si ia si mai mult aer.
    Eu ma gandem asa.... sa-l rup acum cat mai am garantie sa-mi dea un altul ? poate nimeresc o alta versiune care nu are probleme cu temperatura..
    Sau sa am grija de el pana crapa singur?
    MI-e teama ca o sa plec in afara si o sa ramana stricat pana la anul cand ma introc in tara..
    Voi ce ziceti ?

14. #234 SP
    Member Buyk's Avatar
    Temperatura unui Ps4 , este intre 60 ~ 75 Grade Celsius, depinde de pozitionarea acestuia (vertical,orizontal), nu ar trebui sa fie motiv de ingrijorare daca consideri ca te incadrezi in aceste intervale.Consola Ps4 se simte mai calda la atingere , pe cand PS3 are o forma curbata si un plastic ceva mai gros de aia iti da si o tenta cum ca el are o temperatura mai mica, dar sa stii ca cu Ps3 am atins in TLOU,Farc cry 3 72 - 75 Grade Celsius(se simtea la atingere mai rece decat PS4 dar senzorii spuneau altceva) si acum merge fara nici o problema. Ceea ce am observat la Ps4 este cu cat de repede se incalzeste consola cu atat de repede se si raceste cand este in stand-by sau off, sunt sigur ca asa au gandit-o de la bun inceput, nu sa stea sa se coaca inca jumatate de ora dupa ce ai inchis-o. Parerea mea este sa te joci linistit, o ai in garantie 2 ani daca ai luat-o din tara, incearca sa ii pui niste picioruse de cauciuc sub ea sa o ridici de la sol cu cativa milimetri si va fi ok, ideea cu cooling pad nu stiu cat de mult influenteaza temperatura consolei ca nu are nici o fanta sub ea ci doar pe laterale si in spate la evacuare, oricum rau nu ii poate face padul acela. Forjeaz-o cat poti in jocuri, daca nu crapa in astia 2 ani, slabe sanse sa mai crape dupa, aici este vorba de timpul de rodaj (perioada in care sansele sa se strice sunt 50% ) daca trece de rodaj fara sa se strice, nici nu se va mai strica asta pana la uzura propriu-zisa ca na, orice produs are o durata de viata . Relax si dai bice la joace.

15. #235 SP
    Member Dante's Avatar
    Salut, am luat si eu un ps4 aseara si wi-fi-ul se misca ca un melc, pe aceleasi setari ale routerului ps3 aflat langa el zboara. Am citit pe net si nu sunt singurul cu problema asta. Voi ati intalnit problema asta? Si daca da ce solutii ati gasit ?

16. #236 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Pe mine ma scotea de exemplu din Killzone cand eram pe wi-fi. Solutia e sa folosesti portul ethernet. Si viteza e alta.

17. #237 SP
    Member Dante's Avatar
    da, din pacate cred ca asta trebuie sa fac si eu, il cablez , il bag in QoS si in DMZ.

18. #238 SP
    Junior Member Deathmetal's Avatar
    Salut, am o intrebare referitor la temperatura ps-ului, cineva zicea cateva posturi mai sus ca temperatura poate fi intre 60-75 grade...bun, la mine se incalzeste putin plasticul acela mat insa nu foarte rau, in fine, intrebarea mea este cu ce program sau cum pot masura temperatura la care ajunge al meu ps...Multumesc

19. #239 SP
    Member legokid220's Avatar
    Ar mai fi o chestie.. nu-i zic problema. cred ca nu este. dar e cam aiurea chestia asta. cand il opresc .. pai nene ii iau aproape 30 de sec sa se inchida total. licare bara alba in jur de 30 sec.
    Si la tine e la fel?

---------- Post added 24-03-2014 at 08:58 ----------

Stai linistit ca si la mine e la fel.. ma doare capu pana iau un joc de pe store. si nu doar tu sau eu...cel putin la altii nici nu vede ruteru .. pur si simplu nu vrea sa se conecteze. eu ii dau un reset cand vreau sa iau ceva de pe store sau sa ma joc si vad ca nu merge cum trebuie...
    Pur si simplu nu vrea sa haleasca net prin wireless. N-am idee de ce. dar nici n-am incercat cu cablu direct... M-am prins din start ca asta e o problema de la consola dar nu de la consola ci de la soft.. cu timpul o sa se rezolve.

20. #240 SP
    Member Buyk's Avatar
    Asa face cand il inchizi licareste dunga alba si ventilatorul inca se tureaza, dar face asa tocmai pentru a scoate aerul cald din interior nu sa il lase acolo cand ea s-a oprit, e bine gandita treaba, m-am ingrijorat si eu la inceput pentru treaba asta, am crezut ca are ceva ... dar este perfect normal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 57 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast