Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

    89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

    8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

    2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

    6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

    11 9.48%
Page 11 of 57 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

  1. #201 SP
    Junior Member m.bogdan's Avatar
    prima data mi-au zis ca imi înlocuiesc consola care facea lag apoi când a ajuns la ei ... consola dupa doua saptamani, atat a facut din romania pana in ungaria.. cei de la gamestore.hu au zis ca nu o vor mai inlocui,cei de la service au zis ca problema e din soft..acum nu stiu daca au reparat-o pt ca nu am avut cum sa verific, si mi-au trimis-o inapoi..si când a ajuns la mn.. surpriza..consola mea nu accepta nici un joc. am si un video

  2. #202 SP
    Junior Member DONDOGLEGY's Avatar
    sper ca si la altex mi-o schimba ca de mers numai merge deloc

    ---------- Post added 17-02-2014 at 14:01 ----------

    si dupa ce n-a acceptat nici un cd ce ai facut m.bogdan?

  3. #203 SP
    Junior Member m.bogdan's Avatar
    am incercat sa bag si fifa...si tot nu mergea.. le-am dat mail celor de la gamestore.hu... si o sa le cer sa mi-o schimbe ..daca nu banii inapoi..

  4. #204 SP
    Junior Member DONDOGLEGY's Avatar
    Foarte bine nu te lasa mearga-n iad cu sevice-ul lor!sunt foarte suparat pe sony am dat 1800 de lei sa ma joc pe pc- call of duty 2!!!

    ---------- Post added 17-02-2014 at 15:24 ----------

    sol1d -ai primit consola noua da n-ai aflat cealalta ce a avut?

  5. #205 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by DONDOGLEGY View Post
    salut fratilor!eu am primit consola ps4 comandata de la altex acuma 3 saptamani si la inceput nu am avut probleme doar atata ca de 2 ori mi-a aparut misteriosul cod ce-34878-0 in timp ce jucam bf4 dar dupa ce am repornit jocul m-am putut juca mai departe fara probleme.in total am jucat cam 40 de ore de bf4 online si cam 15 ore cod ghosts tot online.vineri cand am vrut sa pornesc consola nimic!un bip ,o sclipire albastra si moarta a ramas.am trimis un email si am si sunat la altex cerandu-le insistent ca nu vreau sa mi-o bage in garantie ci sa mi-o schimbe,femeia de acolo mi-a spus ca tine de service si nu de ei daca mi-o schimba sau nu.in fine azi dupamasa vine curierul dupa consola.sunt curios daca careva dintre voi a patit la fel si daca da ,va fost sau nu schimbata consola?
    Sunt tare curios daca ti-o schimba astia de la Altex, ca din cate stiu eu astia pac repede in service, normal ar trebui sa ti-o schimbe, fii tare si insista ai drepturi ca consumator.

  6. #206 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    din cate stiu, chiar daca ti-o schimba dupa, oricum ti-o trimit la service unde o tin pentru 2 saptamani
    @dondoglegy: da, am primit una noua si n-am aflat cealalta ce-a avut

  7. #207 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Va rog sa continuati discutia in thread-ul de FIFA14 (unde o sa si fie mutata conversatia).
    Discutati in continuare, doar despre defectiunile aparute la PS4.

  8. #208 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    am avut si probleme, cand am pornit consola nu aveam sunet in meniu si nici in jocuri. dupa restart a revenit la normal. s-a intampalt de 2 ori, nu consecutiv.
    mentionez ca nu folosesc cablul hdmi care a venit in pachet, ci unul de la ps3 (si invers) aurit pe care am dat cca 80 ron acum vreo 6 ani.

  9. #209 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    am avut si probleme, cand am pornit consola nu aveam sunet in meniu si nici in jocuri. dupa restart a revenit la normal. s-a intampalt de 2 ori, nu consecutiv.
    mentionez ca nu folosesc cablul hdmi care a venit in pachet, ci unul de la ps3 (si invers) aurit pe care am dat cca 80 ron acum vreo 6 ani.
    Presupun ca esti constient de faptul ca acum vreo 6 ani era maxim HDMI 1.2 sau 1.3, pe cand PS4 vine cu cablu HDMI 1.4b. Lasand deoparte canalul de ethernet, ARC-ul, 3D-ul... exista multe plangeri la adresa cablurilor HDMI folosite la PS4 care genereaza incompatibilitati cu anumite TV-uri. Prin urmare, iti recomand sa-l folosesti pe cel care trebuie... si nu pe cel de 80 RON de acum 6 ani (apropos, un cablu profi acum 5-6 ani costa in jur de 200 RON).

    Daca cel din pachet nu-ti ajunge, gasesti pe toate drumurile cabluri HDMI 1.4 cu Ethernet... probabil poti gasi 3-5m la mai putin de 50 RON.

  10. #210 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Imi place ca unii inca au impresia ca un cablu "aurit" de 100RON e mai bun decat unul fara aur de 30RON. Ma refer desigur daca vorbim de aceasi versiune de HDMI (1.2, 1.3, etc).

  11. #211 SP
    Banned Venom's Avatar
    Chiar este.

  12. #212 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Teoretic, intr-o lume ideala (unde nu ai interferente de niciun fel)... fiind vorba de semnal digital, nu exista nicio diferenta intre o simpla sarma si una aurita si ecranata cu n straturi. Practic, in lumea mea (unde cablurile de date trec printre zeci de cabluri de curent, zeci de cabluri de date, n surse de alimentare, n surse de interferente - receiver, radio, wifi, caldura, etc.) orice fel de ecranare si imbunatatire a cablului e binevenita.

    Exemplu: prima oara cand am cumparat cablu de 5m HDMI... dupa 2 incercari (cu 2 firme diferite) era sa ma las pagubas. Primul nu ducea 1080p (nu aveam imagine pur si simplu) iar la al doilea apareau (sau mai bine zis dispareau) niste linii. Am comandat un cablu profi (aurit, dublu ecranat, facut cu simt de raspundere)... am dat de vreo 5 ori mai mult, dar merge si in ziua de azi. Din pacate este 1.3...

    In practica, va recomand sa luati cablul cel mai ieftin si care vi se pare mai bine facut... Macar daca nu merge, nu plangeti dupa bani.

  13. #213 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai ma MonkY, nu toate HDMI suporta 1080p, unele sunt doar 720p. La cele no-name de multe ori nu stii frecventa pentru ca nu e trecuta, asa poti sa te pacalesti.

    Eu nu am avut probleme si nici nu am auzit la prieteni/amici sa aibe probleme cu cele mai ieftine cabluri. Am un no name de 5EUR si 10m lungime de peste un an si functioneaza fara probleme. E totusi un semnal digital, care ori e transmis, ori nu e.

    Daca iei cel mai ieftin cablu la rezolutia pe care o vrei, poate si compatibil 3D, etc, nu va fi nicio diferenta fata de un alt cablu de 10 ori mai scump si cu aceleasi specificatii. Sunt povesti alea cu deeper blacks si better colors.

  14. #214 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai ma MonkY, nu toate HDMI suporta 1080p, unele sunt doar 720p. La cele no-name de multe ori nu stii frecventa pentru ca nu e trecuta, asa poti sa te pacalesti.
    Iti dai seama, si eu ca prostul am cumparat cablu pe care scrie FullHD... dar poate era doar 720p (caruia ii mai si dispareau linii). Si nu unul, ci doua... Deci vezi, tocmai ai dovedit ca m-am pacalit cu cabluri proaste si ieftine. Problem solved cu un cablu bun (si mai scump).
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    E totusi un semnal digital, care ori e transmis, ori nu e.
    Iti dai seama cat de bun e acel cablu cand nu e transmis semnalul, din cauza ca e ecranat prost...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Sunt povesti alea cu deeper blacks si better colors.
    Cine a vorbit de asa ceva pe-aici? Alea chiar sunt povesti. La digital nu se pune problema de asa ceva (la component/vga/s-video/composit da).

  15. #215 SP
    Member dtancu's Avatar
    Cred ca trebuie sa separam cateva notiuni aici.
    Aurirea n-are nici o influenta la HDMI. Poti sa-l sufli si cu diamante, e semnal digital iar parazitii dati de curentii de contact au influenta doar la analogic.
    Calitatea cablului + ecranarea e altceva. Sigur ca e bine sa-l ai pe cel mai bun daca iti permiti. Versiunea de HDMI e iarasi altceva si nu are legatura cu aurirea

  16. #216 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    E vorba de compatibilitate electromagnetica, adica sunt dispozitive care produc perturbatii care afecteaza functionarea altor dispozitive/cabluri/etc. si mai e vorba de ecranarea cablurilor pentru a nu exista scurgeri de semnal si sa reziste la perturbatiile externe.

  17. #217 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^ Plus

  18. #218 SP
    Junior Member cromad007's Avatar
    Cand mi-am cumparat PS3, timp de cateva zile(4-5)am tinut-o 24h pornita,dar am jucat efectiv cam 6-7 ore fara pauze. Nu am avut probleme cu ea deloc in cei 5 ani apoi am vandut-o mai departe.
    Asa am procedat si cu consola PS4 pe care o am deja de o luna si merge foarte bine.Fara zgomot, cu cablul HDMI original.
    Cat timp este in garantie o "forjez"la maxim.
    Sfatul meu ar fi sa faceti la fel si voi...si daca nu se strica intr-un an sau 2...nu cred ca se mai strica.

  19. #219 SP
    Junior Member VictorK9's Avatar
    Va salut domnilor , mi-am facut cont sa pot scrie si aici povestea mea cu ps4 . Mi-am luat consola in Noiembrie 2013 din state de pe ebay . M-a costat 670 $ pachetul ce a cuprins consola ps4 un al doilea joystick si jocul Fifa. 14 . A mers perfect totul , am luat si AC4 Buccaneer Edition de pe site-ul UBI . Având cont " de UK " am luat si doua coduri a 35 de lire sa încărcat contul de PSN , la fel a mers perfect. Vineri , 7 Martie mi-am luat si cod reincarcabil pentru playstation plus care a funcționat . Tot vineri am luat si nfs rivals , la scurt timp dupa ce am început jocul , dupa tutorial S-a oprit si la repornire a rămas in stadiul de lumina albastra pulsand. Am văzut imediat pe net foarte multe Cazuri de ceea ce înseamnă BLOD ( blue light of death ) . Am urmat Instrucțiunile de pe forumuri si youtube , am facut-o sa meargă o ora dupa care iar a "murit" . Service-ul autorizat cu care colaborează Altex a zis ca nu se baga S-o repare , chiar si contra cost . Sony recunoaște problema de soft si spune ca au fost 1% din primul lot cu probleme , adică in jur de 10.000 de Bucăți . Eu am luat-o la 2 zile de la lansare si am zis ca face parte din primul lot . Nu am garantie la ea si am zis ca pana o repar cumva sa-mi alta de la Altex , considerând ca la noi sigur nu au ajuns exemplare din primul lot , plus ca voi avea garantie. Ieri , 8 Martie am luat o consola noua , si dupa 2 ore de joc a "murit " , cu aceleasi simptome. Nu am încercat sa fac si noua consola , asta o voi lăsa in grija celor de la Altex . Azi am reușit iar sa "repar" consola din state , a mers 3 meciuri la kick Off , dupa ce i-am dat New Career iar S-a oprit . I give up ! A reușit cineva S-o facă sa meargă iar fără Întreruperi ? Si da , ambele joystick-URI au materialul crăpat si rupt la L3 .

  20. #220 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    E totusi un semnal digital, care ori e transmis, ori nu e.
    Si totusi nu e asa. Semnalul ala digitalul ala e transmis prin semnal analog (curentul de un anumit voltaj e interpretat ca 1). La un cablu ieftin s-ar putea sa apara probleme, acum depinde si cat de aparatul care trimite semnalul si de cel care-l primeste. Daca aparatul trimite 3V in loc de 3.3V si se mai "pierde" curent pe cablu si monitorul e pretentios s-ar putea sa ia bitul ala ca 0, nu ca 1. Si asta e doar varful icebergului, iti dai seama ca acolo datele circula cu viteza.


    Deci...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Daca iei cel mai ieftin cablu la rezolutia pe care o vrei, poate si compatibil 3D, etc, nu va fi nicio diferenta fata de un alt cablu de 10 ori mai scump si cu aceleasi specificatii. Sunt povesti alea cu deeper blacks si better colors.
    Da, sunt povesti, dar povesti adevarate. Si am vazut chestii mai horror, in care prin HDMI aveai purici, imagine blurata, etc. Datorita cablului HDMI care trimite un semnal "digital".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 57 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
  2. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46
  3. Zelda Wii ar putea rata anul 2010 By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 18-11-2009, 22:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts