In cadrul conferintei Microsoft de la E3, a fost anuntat State of Decay 2, pentru Xbox One si PC.
In cadrul conferintei Microsoft de la E3, a fost anuntat State of Decay 2, pentru Xbox One si PC.
L-ai jucat pe One sau pe 360? Mie pe 360 mi-a rulat atat de greu incat ameteam si pe One n-am mai apucat sa-l iau. Chiar sper 2-ul sa fie mai ok din punctul asta de vedere.
Tudor, eu l-am jucat pe X360 si nu am intampinat nicio problema cu adevarat deranjanta. Si cred ca am jucat cateva zeci de ore bune.
Intre timp au anuntat data de lansare - 22 Mai 2018
Preturi: Standard Edition 30€ si Ultimate Edition 50€
luke dai preorder aici -> https://www.base.com/buy/product/sta...dgc-sod2x1.htm
125 de lei cu tot cu transport
Astept review-uri, dar cred ca o sa fie instabuy. Prea multe casute bifate:
- Acelasi gameplay grozav ca in primul joc
- Multiplayer co-op
- Less (if any) jank
- Foarte ieftin, day one
- Play anywhere (free PC copy)
Lipsa totala de activitate din acest thread arata situatia trista in care se afla jocul asta... l-am cumparat totusi astazi datorita pretului bunicel (129 RON)...sper sa vina comanda maine.
L-a jucat cineva, vreo impresie?
Eu chiar voiam sa il iau la lansare, dar sunt foarte dezamagit de cantitatea imensa de buguri, vizibila in streamuri si review-uri. Cu parere de rau, o sa astept o reducere.
in prima zi in coop am jucat fara lag,a doua zi in coop numai cand conduceam separat laguia,am jucat cu aceeasi persoana
izzoverlord joaca bine adica chiar daca suntem 2 persoane mergem cu 2 masini ca sa car in portbagaj acele ghiozdane speciale(de mancare,medicale......),nu pierdem timpul aiurea si farmam rapid
eu sunt noob ca n-am jucat state of decay 1,cum am jucat cateva ore singur am pierdut toata mancarea si medicamentele,mi-au plecat cativa oameni,facusem master bedroom si paturi afara s-au stricat ca nu aveam nici materiale
jocul e fain dar sper ca nu trebuie sa intru zilnic in el ca sa nu pierd tot progresul
E destul de ok, muuuuuullltt looting, crafting...am impresia ca jocul asta fara un co-op sa te ajute sa strangi materialele nici nu ai sanse
Gameplay ok, nu ai senzatia de survival deoarece inca nu am dat de hoarde de zombie (slava domnului..). E ok asa de inceput, revin cu pareri pe parcurs!
eu joc pe hilltop map cred
am schimbat baza default cu una mai buna si cerea doar 5 oameni sa am
mai am 2 view points si in rest majoritatea caselor dau materiale sau combustibil,rar gasesc ceva de gloante,mancare sau medicamente
am vreo 5 avanposturi apa,electricitate,mancare,materiale si medicamente....voi schimba cel de materiale cu gloante/armament
cine a jucat foarte mult,se merita sa schimb harta?
Bookmarks