Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 45 of 45

Thread: Forza Horizon 4

1. #41 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai ce voiai, sa spuna exact adevarul si anume: "nu mai cheltuim bani cu prelungire a licentelor ca oricum vrem sa jucati toti FH5 asa ca dati banii pe ala"?

2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai in primul rand, sa se decida ce vor sa spuna si cui se adreseaza.

Apoi da - din pacate, ca sa nu mai platim prelungirea licentelor pentru 4 si a putea investi in continuare in 5 sau in 6, am decis sa....

Se numeste transparenta si respect pentru jucatori.

3. #43 SP
    E foarte greu sa schimbi mentalitati de corposuits si limbaj ascuns/de lemn. Comunicari clare si transparente o sa vezi doar la indie studios unde, for better or worse, nu au echipa de PR scolita de communication coaches aka snake oil vendors sa ii "invete" ce si cum sa spuna.
    Vezi oamenii de la The Rogue Prince of Persia care au zis ca amana launch-ul pentru ca iese Hades 2 early access si stiu ca atat gamerii cat si developerii o sa prefere sa-l joace pe ala si toata lumea a aplaudat transparenta.

4. #44 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    acum am vazut si eu, nu stiam de ce l-am luat asa ieftin de pe Store.

in ce hal a ajuns lumea asta, de aia pentru jocurile must-buy prefer varianta fizica daca o gasesc la un pret bun.
    maine poimaine ne trezim ca gasesc o chichita legala prin care sa expire jocurile digiale din colectia personala (nu doar MS).
    vorba ubisoft, get comfy with not owning games

in ce lume de imbecili traim, citisem ca unii producatori auto refuza sa aiba masini in jocuri care sunt asocitate cu illegal races sau nu accepta ca masinile lor sa poata fi distruse

5. #45 SP
    Niciun producator auto nu accepta sa ii fie distruse masinile, de-aia in NFS-uri sau Gran Turismo nu vezi realistic damage models decat tabla indoita si eventual aftermarket parts care zboara (gen spoilere si ce-i mai pui tu masinii). Iar in Burnout sau GTA dai cu ele de toti peretii fara probleme.

Mi-aduc aminte acum multi ani cand lucram la Ghost Recon ca trebuia sa ai grija ce fel de arme pui in joc si cum le folosesti pentru ca producatorii de arme iti impuneau tot felul de reguli gen "bad guys" nu au voie sa foloseasca armele lor, sau nu pot fi folosite in PvP sa omori alti playeri, sau nu ai voie sa le arati in trailere, etc, mai putin armele alea sovietice vechi gen AK47 care sunt "free license" si poti sa faci ce vrei cu ele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3