ok mersi e bine de stiut![]()
Shieldul e cam un euro parca, cred ca daca platesti cu cardul merita folosit. Eu prefer paypal, chiar daca ratele de schimb sunt o idee mai mari.
Cel tarziu la anul o sa avem si X1,5 sau VR, pai nu v-am spus eu ?
Kotaku: XB1 Slim 2016, More Powerful XB1 Scorpio/VR 2017, iterative boxes from now on - NeoGAF
Doar nu a-ti crezut ca MS dorm si va lasa asa sa stati 5-6 ani cu ''actual gen'', si sper ca nu a-ti crezut ce spunea Phil acu 1-2 luni ca nu face upgrade la jucarie, asta A FOST DEMULT, viitorul (prezentul) e cand zic ei si cum spun ei.
Au zis asa Ms, sa nu fie suparati doar cei de la Sony, hai ma sa facem si noi alt Xbox....oho, ce scantei prevad.
daca am cumparat un xbox one cu fifa (fara cd, cu cod) si l-am vandut.. iar cumparatorul intra cu alt cont xbox, va mai beneficia de joc?
Nu, n-are cum. Codul de fifa rămâne atasat la contul tău xbox pt ca pe el a fost activat nu pe consola.
Deci si concurenta a luat-o pe urma Sony....The Xbox One is believed to operate a peak target of 1.32 teraflops, compared to the 1.84 teraflop performance numbers attributed to the PS4. Meanwhile, per documents secured by Giant Bomb's Austin Walker — and corroborated by our sources — the PlayStation 4 "Neo," at approximately 2.25 times more powerful than the PS4, is likely to have a peak performance number of 4.14 teraflops.
The current performance target for Microsoft’s Scorpio is approximately 6 teraflops.Va fi un E3 epic.
Daca vrea cineva o consola Xbox One cu 1TB si Gamepad Elite, acum e momentul!
Consola Microsoft Xbox ONE 1 TB - 999 RON!
Gamepad Wireless Microsoft Elite pentru Xbox ONE - 499 RON
Nu aveam nicio intentie de a-mi lua o noua consola prea curand, dar la pretul asta, sure, why not?![]()
De crăpa one-ul ca 360, era bună de piese de schimb, dar așa....:-). Adevărul e că prețul e excelent, si după cum zicea monky, la 1500 ai xbox one de 1 TB cu controller elite
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
S-a dus oricum oferta la X1. Probabil ca nu a tinut mult oricum. Ei tin reducerile doar la produsele care nu au asa mare trecere![]()
Am eu un coleg care si-a luat doua , dar nu are bani sa plateasca doar una . O vinde cu 1100 . Daca va intereseaza PM .
Ii cumpar eu una la 900
Intreaba-l cum procedam: ii dau banii inainte si dupa ce o achita mi-o trimite?![]()
O luase in ideea ca o cumpara frati-su` insa el cumparase una tot la 999 . Drept urmare se gandea la o bijnita mica - nu-i iese , o lasa la emag .
Pai mai bine da comanda la cineva de aici, care nu a prins consola la promoție, de ce să o lase acolo?![]()
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
Bookmarks